Effortless waves: Τα tips και τα προϊόντα για να πετύχεις το chic χτένισμα της Δούκισσας Νομικού

Μαρία Ροδίτη
Effortless waves: Τα tips και τα προϊόντα για να πετύχεις το chic χτένισμα της Δούκισσας Νομικού

Η Δούκισσα Νομικού έκανε το χτένισμα που μπορείς να κάνεις κι εσύ από το πρωί ως το βράδυ, για τις απλές αλλά και πιο επίσημες περιστάσεις.

Μπορεί τα κυματιστά μαλλιά να θεωρούνται το απόλυτο χτένισμα του καλοκαιριού, όμως στην πραγματικότητα αποτελούν ένα hairstyle παντός καιρού. Χειμώνα-καλοκαίρι, από το πρωί ως το βράδυ, με wavy hair look δεν θα βγεις ποτέ χαμένη.

Και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά η Δούκισσα Νομικού, η οποία τα τελευταία χρόνια επιλέγει το συγκεκριμένο χτένισμα σχεδόν καθημερινά. Και το επέλεξε και στο πρόσφατο ταξίδι της στο Παρίσι χαρίζοντας και σε εμάς το hair inspo που χρειαζόμασταν για κομψές εμφανίσεις το φθινόπωρο.

Αυτά είναι τα 4 μυστικά για να πετύχεις τα beach waves της Gigi Hadid

Πώς θα κάνεις κι εσύ τα effortless waves της Δούκισσας Νομικού

Όπως βλέπεις στο παρακάτω post και στις φωτογραφίες, τα waves της Δούκισσας είναι effortless, καθόλου στημένα και μοιάζουν απόλυτα φυσικά. Και το καλύτερο; Μπορείς να τα κάνεις πολύ εύκολα και γρήγορα μόνη σου, χωρίς να χρειαστεί να επισκεφθείς τον κομμωτή σου. Αρκεί να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα:

https://www.instagram.com/p/Cjzr_lRoutV

Λούσιμο, ελαφρύ στέγνωμα, πλεξούδες

Για να είναι φρέσκα και πολύ bouncy τα waves σου, λούσου το βραδάκι, στέγνωσε τα μαλλιά σου αφήνοντάς τα όμως λίγο νωπά και φτιάξε δύο γαλλικές πλεξούδες. Κοιμήσου έτσι όπως είσαι και το πρωί που θα ξυπνήσεις πέρασε με την πρέσα ισιώματος την κάθε πλεξούδα.

Λύσε τα μαλλιά σου και… voila! Θα έχεις υπέροχα, effortless waves σαν της Δούκισσας Νομικού και χωρίς να έχεις χρησιμοποιήσει εργαλεία θερμότητας, άρα χωρίς να έχεις ταλαιπωρήσει την τρίχα σου.

dutchess.jpg

Εναλλακτικά… πάμε για ψαλίδι μαλλιών

Τώρα, αν βιάζεσαι και δεν σε εξυπηρετούν οι πλεξούδες, θα χρησιμοποιήσεις αναγκαστικά το ψαλίδι μαλλιών. Αφού, βέβαια, ψεκάσεις πρώτα τα μαλλιά με σπρέι θερμοπροστασίας. Τι κάνεις, λοιπόν, για να γίνουν κυματιστά τα μαλλιά σου; Πιάνεις παχιές μεγάλες τούφες, τις τυλίγεις στο ψαλίδι, περιμένεις 30-50 δευτερόλεπτα και έτοιμο το wave. Συνεχίζεις έτσι με όλα τα μαλλιά και αυτό ήταν! Α, μην ξεχάσεις να ψεκάσεις με λακ για μεγαλύτερη διάρκεια του χτενίσματος!

Shopping time

Μισό λεπτό, μη φύγεις! Στην gallery θα βρεις 2 προϊόντα της L’Oreal Paris, τα οποία θα απογειώσουν τις χαλαρές μπούκλες σου και θα κάνουν ακόμα πιο εντυπωσιακό το αποτέλεσμα. Aυτά λατρεύει και η Δούκισσα Νομικού, άλλωστε.