Η αποκάλυψη της Άννας Πρέλεβιτς για την καταγωγή της και τη σχέση με τη Δούκισσα Νομικού

Η αποκάλυψη της Άννας Πρέλεβιτς για την καταγωγή της και τη σχέση με τη Δούκισσα Νομικού

Το γνωστό μοντέλο έκανε ένα Q&A στο Instagram και μοιράστηκε μερικές άγνωστες λεπτομέρειες για τη ζωή της.

Η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός έχουν ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την πιο όμορφη ημέρα της κοινής τους πορείας. Το ερωτευμένο ζευγάρι θα παντρευτεί εντός του 2023 και θα επισφραγίσει την αγάπη του, παρουσία στενών φίλων και συγγενών.

Πριν λίγες ώρες το γνωστό μοντέλο έκανε ένα ακόμη Q&A στο Instagram όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην καταγωγή της και τη σχέση που έχει με την αδερφή του αρραβωνιαστικού της, Δούκισσα Νομικού.

Η αποκάλυψη της Άννας Πρέλεβιτς για την Δούκισσα Νομικού

«Με την Δούκισσα Νομικού είστε αγαπημένες;», ρώτησε ένας follower και η Άννα Πρέλεβιτς απάντησε θετικά. Οι δυο γυναίκες διατηρούν πολύ καλή σχέση και η Δούκισσα έχει εκφράσει δημόσια τη χαρά της για τον επερχόμενο γάμο του ζευγαριού.

prelevic_doukisa.jpg

Λίγο αργότερα το μοντέλο ρωτήθηκε αν έχει Ελληνική καταγωγή και απάντησε χαρακτηριστικά: «Nαι! Η γιαγιά μου είναι μισή Ελλληνίδα..το επίθετο της μαμάς μου ήταν Αβραμοπούλου (νομίζω)».

prelevic5.jpg

Η Άννα Πρέλεβιτς αποκάλυψε το μεγαλύτερο άγχος της για τον γάμο της με τον Νικήτα Νομικό

Πρέλεβιτς- Νομικός: Που και πότε θα γίνει ο γάμος τους

Το γνωστό μοντέλο μίλησε πρόσφατα στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες όπως η τοποθεσία της γαμήλιας τελετής αλλά και τα ονόματα των κουμπάρων.

Όπως η ίδια αποκάλυψε, τα πλάνα τους έχουν αλλάξει λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων, ωστόσο έχει καταλήξει στο νυφικό που θα φορέσει.

«Δε ξέρουμε ακόμα πότε θα παντρευτούμε. Σκεφτόμαστε για καλοκαίρι αλλά έχουν αλλάξει λίγο τα σχέδιά μας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Εγώ φταίω γι’ αυτό. Δε βιαζόμαστε. Από τη στιγμή που έχουμε βρει ο ένας τον άλλον…. ‘Όταν είναι να γίνει θα γίνει», ανέφερε αρχικά η Άννα Πρέλεβιτς.

Και συμπλήρωσε: «Όταν γνώρισα τον Νικήτα, δεν είπα αμέσως ότι θα είναι ο άντρας που θα παντρευτώ γιατί είμαι πολύ επιφυλακτική σαν άνθρωπος, όταν πέρασαν λίγοι μήνες ναι. Ήξερα ότι θα μου κάνει πρόταση γάμου. Έχω καταλήξει στο νυφικό εδώ και 2-3 μέρες και μάλλον δεν θα είναι ένα… Δε θέλω να δείξω φωτογραφίες του νυφικού στον Νικήτα. Θα με δει εκείνη τη μέρα».

Και συνέχισε: «Κουμπάρα σε εμένα θα είναι η αδελφή μου και από τη μεριά του Νικήτα ο κολλητός του φίλος».

Η αποκάλυψη για το σχέδιο του νυφικού

Το μοντέλο έκανε πριν λίγο καιρό ένα ακόμη Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό και απάντησε σε πολλές ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων σχετικά με τον γάμο της. Ένας ακόλουθος τη ρώτησε αν έχει διαλέξει νυφικό, με την Άννα Πρέλεβιτς να αποκαλύπτει πως δεν έχει επιλέξει ακόμα, αλλά έχει καταλήξει στο στυλ.

nyfiko_prelevic.jpg

«Όχι ακόμα αλλά νομίζω ότι έχω καταλήξει στο στυλ. Θα ήθελα να έχω ένα look που δεν είχε κάποια άλλη στην Ελλάδα… δε μπορώ να πω περισσότερα γιατί ο Νικήτας βλέπει τα stories μου και θέλω να είναι έκπληξη. Δε θα μοιάζει με αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία», έγραψε η Άννα Πρέλεβιτς.

Η ανακοίνωση του αρραβώνα

«Η ζωή μου τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχει ομορφύνει απίστευτα, τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο προσωπικό κομμάτι! Μπορώ με ευκολία να πω ότι διανύω την καλύτερή μου περίοδο και είμαι τόσο ευγνώμων! Μέσα σε αυτό το διάστημα είδα την εταιρεία που έχω με την αδερφή μου @theprelevic να ανθίζει και να μεγαλώνει όλο και περισσότερο και φυσικά... γνώρισα τον Νικήτα μου. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε πριν από ενα μήνα (σας το κράτησα για λίγο κρυφό) που ο Νικήτας μου έκανε πρόταση γάμου κι έζησα αυτή τη μοναδική στιγμή για να προσθέσει 10 φορές παραπάνω στην ευτυχία μου! Εδώ και καιρό γνώριζα ότι βρήκα τον μελλοντικό μου σύζυγο, τον άνθρωπό μου, οπότε ήταν σίγουρα το πιο εύκολο «ναι» που είπα ποτε μου! Ανυπομονώ για όλα αυτά που έρχονται @n_nomikos ... I love you to the moon and back! Υ.Γ: Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα να ξέρετε, για την ώρα προσπαθώ να συνηθίσω να λέω τον Νικήτα «αρραβωνιαστικό» μου και όχι «αγόρι» μου», έγραψε χαρακτηριστικά η Άννα Πρέλεβιτς.

https://www.instagram.com/p/CfEhcmTq5If

Η επισημοποίηση της σχέσης τους και η πρώτη κοινή φωτογραφία

Τον περασμένο Σεπτέμβριο η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός επιβεβαίωσαν τη σχέση τους μέσα από ένα παθιασμένο Instagram post.

«Πάντα ήθελα να βγάλω μια τέτοια φωτό με το αγόρι μου. Γνωρίζετε πως όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω ανεβάσει ποτέ προσωπικά στιγμιότυπα στο ίνσταγκραμ. Κάτι άλλαξε. Πόσο χαίρομαι που στο προφίλ μου πλέον ύπαρχουν και αυτές οι εικόνες», είχε γράψει χαρακτηριστικά στο προφίλ της η Άννα Πρέλεβιτς δημοσιεύοντας μια τρυφερή φωτογραφία με τον αγαπημένο της.

Πηγή κεντρικής: annaprelevic