Η Άννα Πρέλεβιτς ποζάρει με το νυφικό λίγο μετά την περιπέτεια με το πρόσωπό της λόγω αλλεργίας

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Άννα Πρέλεβιτς ποζάρει με το νυφικό λίγο μετά την περιπέτεια με το πρόσωπό της λόγω αλλεργίας

Οι νέες λεπτομέρειες για τον επερχόμενο γάμο της με τον Νικήτα Νομικό και τα σημάδια στο πρόσωπό της. 

Στα καλύτερά της είναι η Άννα Πρέλεβιτς αφού πρόσφατα αρραβωνιάστηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Νικήτα Νομικό. Το μοντέλο και παρουσιάστρια δέχθηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφό της την οποία και αποδέχθηκε με μεγάλη χαρά.

Το ερωτευμένο ζευγάρι συνεχίζει τις καλοκαιρινές του διακοπές και δεν σταματά να δημοσιεύει υπέροχες εικόνες από τις αποδράσεις του στα social media. Το μοντέλο και ο επιχειρηματίας βρέθηκαν πρόσφατα στην Νάξο όπου χαλάρωσαν και απόλαυσαν τις βουτιές τους.

Η σύντομη περιπέτεια της Άννας Πρέλεβιτς

Μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκε η Άννα Πρέλεβιτς πριν λίγες ώρες αφού έπαθε αλλεργικό σοκ. Όπως η ίδια ανέφερε σε Instagram-story η αλλεργία στο πρόσωπό της προκλήθηκε από μια νέα μάσκα προσώπου γνωστής εταιρίας που δοκίμασε. Ευτυχώς το αλλεργικό σοκ αντιμετωπίστηκε γρήγορα και δε χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

allergia_prelevic.jpg

Η αποκάλυψη για το νυφικό της

Το μοντέλο έκανε ένα ακόμη Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό και απάντησε σε πολλές ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων σχετικά με τον γάμο της.

Ένας ακόλουθος τη ρώτησε αν έχει διαλέξει νυφικό, με την Άννα Πρέλεβιτς να αποκαλύπτει πως δεν έχει επιλέξει ακόμα, αλλά έχει καταλήξει στο στυλ.

«Όχι ακόμα αλλά νομίζω ότι έχω καταλήξει στο στυλ. Θα ήθελα να έχω ένα look που δεν είχε κάποια άλλη στην Ελλάδα… δε μπορώ να πω περισσότερα γιατί ο Νικήτας βλέπει τα stories μου και θέλω να είναι έκπληξη. Δε θα μοιάζει με αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία», έγραψε η Άννα Πρέλεβιτς.

nyfiko_prelevic.jpg

Άννα Πρέλεβιτς: Βόλτα χέρι-χέρι με τον σύντροφό της στη Γλυφάδα (photos)

Πότε θα γίνει ο γάμος του ζευγαριού

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες στο ένθετο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά», η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός σκέφτονται να κάνουν θρησκευτικό γάμο, το επόμενο καλοκαίρι, χωρίς να έχουν αποφασίσει ακόμα το μέρος όπου θα γίνει η τελετή.

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι οικογένειες των μελλόνυμφων θα δώσουν το παρών καθώς και πολλοί στενοί φίλοι του ζευγαριού από την εγχώρια showbiz.

https://www.instagram.com/p/Cge0j4QKvBT

Η ανακοίνωση του αρραβώνα

«Η ζωή μου τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχει ομορφύνει απίστευτα, τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο προσωπικό κομμάτι! Μπορώ με ευκολία να πω ότι διανύω την καλύτερή μου περίοδο και είμαι τόσο ευγνώμων! Μέσα σε αυτό το διάστημα είδα την εταιρεία που έχω με την αδερφή μου @theprelevic να ανθίζει και να μεγαλώνει όλο και περισσότερο και φυσικά... γνώρισα τον Νικήτα μου. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε πριν από ενα μήνα (σας το κράτησα για λίγο κρυφό) που ο Νικήτας μου έκανε πρόταση γάμου κι έζησα αυτή τη μοναδική στιγμή για να προσθέσει 10 φορές παραπάνω στην ευτυχία μου! Εδώ και καιρό γνώριζα ότι βρήκα τον μελλοντικό μου σύζυγο, τον άνθρωπό μου, οπότε ήταν σίγουρα το πιο εύκολο «ναι» που είπα ποτε μου! Ανυπομονώ για όλα αυτά που έρχονται @n_nomikos ... I love you to the moon and back! Υ.Γ: Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα να ξέρετε, για την ώρα προσπαθώ να συνηθίσω να λέω τον Νικήτα «αρραβωνιαστικό» μου και όχι «αγόρι» μου», έγραψε χαρακτηριστικά η Άννα Πρέλεβιτς.

Σε πρόσφατο Q&A της στο Instagram η Άννα Πρέλεβιτς έλυσε τις απορίες των θαυμαστών της οι οποίοι την ρώτησαν μεταξύ άλλων πώς γνώρισε τον σύντροφό της, Νικήτα Νομικό.

«Όχι δεν γνωριζόμασταν από πριν! Είναι τέλεια ιστορία, κάποια στιγμή όταν έχω περισσότερο χρόνο θα σας την πω», ανέφερε η Άννα Πρέλεβιτς.

«Έχω νιώσει έντονα ότι ο Νικήτας θα ήταν ο πατέρας του παιδιού μου. Κάνουμε κοινά όνειρα και απολαμβάνουμε την κάθε μας ημέρα. Τη Δούκισσα Νομικού την αγαπώ, τη λατρεύω, και την οικογένειά τους», είχε δηλώσει το μοντέλο σε συνέντευξή της στο Mega Καλημέρα.

Πηγή κεντρικής: annaprelevic