Η Άννα Πρέλεβιτς αποκάλυψε το μεγαλύτερο άγχος της για τον γάμο της με τον Νικήτα Νομικό

Η Άννα Πρέλεβιτς αποκάλυψε το μεγαλύτερο άγχος της για τον γάμο της με τον Νικήτα Νομικό

Φίλοι και συγγενείς  ανυπομονούν για τον επικείμενο γάμο και η μέλλουσα νύφη Άννα Πρέλεβιτς αγχώθηκε. Με τι όμως;

Η Άννα Πρέλεβιτς ένα μήνα μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα της, προσπαθεί να μπει στην διάθεση και στην ψυχολογία μίας μέλλουσας νύφης, ενώ ακόμη δέχεται ευχές από φίλους και γνωστούς, οι οποίοι όπως είναι φυσικό χάρηκαν με αυτή την τόσο σημαντική εξέλιξη στην προσωπική της ζωή. Ωστόσο κατά την διάρκεια των διακοπών της, αγχώθηκε. Τι ήταν αυτό που την έβαλε σε σκέψεις;

https://www.instagram.com/p/Cge0j4QKvBT

Η επιστροφή από την Σύρο και οι ετοιμασίες για τον γάμο

Οι πρώτες φετινές της διακοπές με τον αγαπημένο της Νικήτα Νομικό, έγιναν στην Σύρο και η ίδια έδειχνε ενθουσιασμένη από την διαμονή τους. Φάνηκε άλλωστε και από τις φωτογραφίες που ανήρτησε στο προφίλ της στο Instagram. Όλες αυτές τις ημέρες βέβαια δεν σταματούσε να δέχεται ευχές από φίλους και γνωστούς, μετά την ανακοίνωση που έκανε πριν λίγες μέρες ότι αρραβωνιάστηκε τον σύντροφό της και αδελφό της Δούκισσας Νομικού. Όπως είχε γράψει χαρακτηριστικά: «Εδώ και καιρό γνώριζα ότι βρήκα τον μελλοντικό μου σύζυγο, τον άνθρωπό μου, οπότε ήταν σίγουρα το πιο εύκολο «ναι» που είπα ποτε μου! Ανυπομονώ για όλα αυτά που έρχονται. I love you to the moon and back! Υ.Γ: Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα να ξέρετε, για την ώρα προσπαθώ να συνηθίσω να λέω τον Νικήτα «αρραβωνιαστικό» μου και όχι «αγόρι» μου».

Η Άννα Πρέλεβιτς ποζάρει με το νυφικό λίγο μετά την περιπέτεια με το πρόσωπό της λόγω αλλεργίας

https://www.instagram.com/p/CgxJvbQKxIy

Με την επιστροφή της στην Αθήνα, αποφάσισε στο Q&A που έκανε στο προφίλ της στο Instagram να απαντήσει και στις ερωτήσεις των followers της και να έρθει σε επαφή μαζί τους μετά από αρκετό καιρό. Και εκείνοι βέβαια το πρώτο πράγμα που την ρώτησαν είναι για το πότε προγραμματίζει τον γάμο της. Φυσικά εκείνη δεν απάντησε ξεκάθαρα σε αυτό, αλλά ούτε και διέψευσε τις πληροφορίες ότι θα γίνει το επόμενο καλοκαίρι, όπως φημολογείται. Όμως αποκάλυψε πως ξαφνικά άρχισε να αγχώνεται, ενώ γενικά δεν είναι από εκείνες που χάνουν τον έλεγχο. Τι είναι αυτό όμως που προς στιγμήν την έκανε να ανησυχήσει; Όπως έγραψε χαρακτηριστικά: «Εγώ που δεν αγχώνομαι ποτέ, αγχώθηκα τις προάλλες, γιατί με ρωτά ο περίγυρός μου για πράγματα τα οποία δεν έχω σκεφτεί ακόμη (ημερομηνίες, διαθεσιμότητες λόγω covid κ.λ.π) και ένιωσα λίγο άσχημα για μία στιγμή. Αλλά όλα καλά. Έχω μηδέν άγχος και πάλι».

prelevits2.jpg

Η Άννα αυτή την εποχή βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή της επαγγελματικά και προσωπικά και έχει όλο το χρόνο μπροστά της για να κάνει την ημέρα του γάμου της ξεχωριστή και όπως ονειρευόταν. Φυσικά και οι δύο οικογένειες των μελλόνυμφων έχουν ξεκινήσει από τώρα να στέκονται στο πλευρό τους και είναι έτοιμοι να τους βοηθήσουν όπως μπορούν.