Η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε το καλύτερο post για τον γιο της που γιορτάζει και χαρίζει φως στη ζωή της

Η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε το καλύτερο post για τον γιο της που γιορτάζει και χαρίζει φως στη ζωή της

Ο Μιχαήλ Άγγελος Μαραντίνης έχει τη γιορτή του και τόσο η Σίσσυ Χρηστίδου όσο και ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσαν τις ευχές στο γιο τους. Ρούλα Ρέβη αλλά και Ζενεβιέβ κάνουν επίσης εορταστικά post για τα καμάρια τους. 

Μεγάλη γιορτή σήμερα και για αρκετά από τα αγαπημένα και γνωστά μας πρόσωπα, είναι οικογενειακή υπόθεση. Η Σίσσυ Χρηστίδου, η Ρούλα Ρέβη, αλλά και η Ζενεβιέβ Μαζαρί έχουν ένα κοινό, καθώς οι γιοι τους γιορτάζουν. Οι χαρούμενες μανούλες, έσπευσαν από το πρωί να μοιραστούν την ευτυχία τους, αλλά και την περηφάνια τους για τους μικρούς άντρες της ζωής τους. Κάποιες έκαναν την ίδια ευχή και αυτοτρολαρίστηκαν στην συνέχεια.

«Πολύτιμε θησαυρέ μου»

Ο δεύτερος γιος της Σίσσυς Χρηστίδου έχει σήμερα τη γιορτή του και ο Μιχαήλ Άγγελος έλαβε από τη μαμά του την ωραιότερη και πιο συγκινητική αφιέρωση: «Χαρά της ζωής μου, φως της ψυχής μου, μικρέ μου άγγελε, πολύτιμε θησαυρέ μου. Χρόνια πολλά, λουσμένα από φως καθαρό, σαν αυτό που απλόχερα μοιράζεις…», έγραψε η παρουσιάστρια εμφανώς περήφανη για τον junior Μαραντίνη.

https://www.instagram.com/p/CksWBOTo52S

Αλλά και ο πατέρας του Θοδωρής, έκανε μία αφιέρωση στον Μιχαήλ Άγγελο με μία φωτογραφία από το παρελθόν που τον κρατά στην αγκαλιά του και τον χαρακτηρίζει ως τον μικρό του πρίγκιπα. Σήμερα δεν είναι δύσκολοι οι καιροί για πρίγκιπες, όπως λέει και το τραγούδι του.

marantinis_giosgiorti.jpg

Ο κλώνος του Αποστόλη Τότσικα

Έχουμε παρατηρήσει πολλές φορές την ομοιότητα που έχει ο γιος της Ρούλας Ρέβη και του Αποστόλη Τότσικα με τον μπαμπά του. Το διαπιστώσαμε και σήμερα στο ευχετήριο post της μαμάς του που τον χαρακτηρίζει τον πιο χαρούμενο Άγγελο στη γη.

https://www.instagram.com/p/CksURYBo4Vi

Η Ζενεβιέβ όμως, παρατήρησε πως με την Ρούλα είχαν κάνει την ίδια ευχή για τη γιορτή των γιων τους. Και έκανε το σχετικό τρολάρισμα. Οι δυό τους άλλωστε είναι πολύ καλές φίλες, όπως και τα παιδιά τους. Οικογενειακώς έχουν βρεθεί πολλά καλοκαίρια μαζί στην Τήνο. «Αχ, αυτά τα αγόρια μας», έγραψε η Ζεν.

geneviev.JPG

Ο μικρός Μιχαήλ και γιος της Ζενεβιέβ, ο μικρός της Mischa (από την μασκότ των Ολυμπιακών Αγώνων) επίσης όπως κατάλαβες, γιορτάζει. Η μαμά του σε ένα carouzel των πιο χαριτωμένων του φωτογραφιών, του αφιερώνει ένα τραγούδι των Radiohead το «Creep». Ο μικρός είναι γλυκύτατος.

https://www.instagram.com/p/CksKQRpIpbJ