Η Ιωάννα Παλιοσπύρου απάντησε στο αν είναι ερωτευμένη αυτό το διάστημα

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου απάντησε στο αν είναι ερωτευμένη αυτό το διάστημα

Ο έρωτας, ο λόγος που δεν μπορεί να εργαστεί και 

Στη Γαλλία βρίσκεται τις ημέρες αυτές η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία επέστρεψε στο κέντρο που απολαμβάνει τις ειδικές εκείνες θεραπείες για την επιδερμίδα της.

Το ταξίδι στη Γαλλία

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ιωάννα την οποία γνωρίσαμε από την επίθεση με βιτριόλι του 2020, έχει μιλήσει για τις θεραπείες αυτές που όπως τόνισε και σήμερα είναι μεν δαπανηρές αλλά πολύ αποτελεσματικές:

«Αυτό το κέντρο μου το συνέστησαν οι Γάλλοι γιατροί μου και έρχομαι για τις υδροθεραπείες που αφορούν στα εγκαύματα μου. Είχα δει βελτίωση την πρώτη φορά. Με έχει βοηθήσει και στα σημάδια στο δέρμα μου που έγιναν πιο λευκά, αλλά και στην ελαστικότητα που αφορά στα μοσχεύματα», είχε πει η Ιωάννα στο παρελθόν.

Η Παλιοσπύρου μίλησε και για το κανάλι που έχει στο Youtube στο οποίο και θέλει να προσθέσει περιεχόμενο ενώ δεν έκρυψε πως το διάστημα αυτό είναι λίγο παραπάνω αγχωμένη για μια σειρά από λόγους που δεν ήθελε να αναφέρει.

Στην ερώτηση που της έκαναν θαυμαστές της για το αν είναι ερωτευμένη αυτό το διάστημα, η Παλιοσπύρου αρκέστηκε στο να πει ένα μεγάλο ναι, αλλά να εξηγήσει πως είναι ερωτευμένη με τη ζωή.

paliospirou.joanna_2967014900652615829.jpg

Ταυτόχρονα εξήγησε χαρακτηριστικά σε σχέση με τον έρωτα:

paliospirou.joanna_2967011202996169491.jpg

Τον Μάιο και σύμφωνα με πληροφορίες του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής, η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι ερωτευμένη με έναν άνθρωπο ο οποίος της συμπαραστέκεται στον επίπονο δρόμο της αποκατάστασης. Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν τότε ότι η γνωριμία τους έγινε μέσω κοινών γνωστών ενώ υπήρξε ένα σημαντικό διάστημα μέχρι η Ιωάννα να εμπιστευτεί τον άνθρωπο αυτό.

Μάλιστα, είναι αρκετές φορές που εκείνος τη συνοδεύει σε θεραπείες που κάνει ή στα ιαματικά λουτρά στο Λουτράκι όπου πηγαίνει συχνά. Η ίδια έχει αποφύγει να μιλήσει για τον σύντροφό της ενώ τον γνωρίζουν μονάχα οι στενοί φίλοι της και η οικογένειά της.

Πάντως, σε άλλη ερώτηση που αφορούσε την κοπέλα που της έκανε επίθεση και στο αν θα ήθελε να εκδικηθεί, η Ιωάννα εξήγησε με μεγαλοψυχία πως έχει ήδη πάρει την εκδίκησή της μιας και έχει καταφέρει να πάρει τη ζωή της πίσω ξανά.

Και είναι αλήθεια πως όχι μόνο έχει πατήσει ξανά στα πόδια της αλλά η Ιωάννα με τη δική της υπόθεση βοήθησε στο να δημιουργηθεί ένα αρχείο εγκαυματιών και στη χώρα μας και είχε γράψει χαρακτηριστικά:

https://www.instagram.com/p/Cj-x9CVji-h

«Πολύ χαρούμενη αλλά περισσότερο συγκινημένη, για την πραγματοποίηση, επιτέλους, του Μητρώου Εγκαυματίων στη χώρα μας.
—>Τι σημαίνει αυτό; Πως πολλά από τα υλικά που χρειαζόμαστε και που έπρεπε να πληρώνουμε από την τσέπη μας, όσοι μπορούσαμε δηλαδή… πλέον θα καλύπτονται από τον ΕΟΠΥΥ.
—>Οι εγκαυματιες, όπως και όλοι οι πολίτες της χώρας, θέλουν να αισθάνονται ασφάλεια και πως η Πολιτεία στέκεται δίπλα τους με κατανόηση και υποστήριξη.
Η δίκη μου επίθεση υπήρξε αφορμή ώστε να βγει το θέμα στην επιφάνεια, ο κόσμος να κατανοήσει περισσότερο την εικόνα μας και τα προβλήματα μας. Ελπίζω πλέον σιγά σιγά να εκπαιδευόμαστε, να εξοικειωνόμαστε με αυτή την εικόνα, μειώνοντας έτσι τον ρατσισμό της ουλής, που πολλοί από εμάς βιώνουμε.
Συχνά μου ζητάτε να γίνω η φωνή σας, ώστε να εξηγήσω, να ζητήσω και να εξευμενίσω κάποια σημαντικά θέματα.
Ευελπιστώ αυτή να είναι μόνο η αρχή της συμβολής μου, στην αποδοχή των εγκαυματιων από την κοινωνία μας και την ασφαλή επανένταξη μας πίσω στη ζωή».