Η Φλορίντα Πετρουτσέλι φέτος απέχει (συνειδητά) από την τηλεόραση & απολαμβάνει το υπέροχο σπίτι της

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι φέτος απέχει (συνειδητά) από την τηλεόραση & απολαμβάνει το υπέροχο σπίτι της
Instagram

Μαζί με τον σύζυγό της, Άρη Γούτο, και τα δύο τους παιδιά έχουν δημιουργήσει τον δικό τους επίγειο παράδεισο. Ο καταπράσινος κήπος και ο εσωτερικός χώρος που είναι τέλειος για φωτογράφιση σε περιοδικό. 

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι έγινε από πολύ νεαρή ηλικία γνωστή στο ευρύ κοινό καθώς συμμετείχε σε αρκετές ψυχαγωγικές εκπομπές -τα τελευταία 15 περίπου χρόνια- ενώ κάποιοι την έχουν ταυτίσει περισσότερο με το Star και την "Πρωινή Μελέτη". Μάλιστα, με την παρουσιάστρια της εν λόγω εκπομπής, Ελεονώρα Μελέτη, η μελαχρινή γυναίκα με το ιταλικό ταπεραμέντο διατηρεί μία πολύ ισχυρή φιλία (αλλά και κουμπαριά) που την περσινή σεζόν πέρασε ξανά και σε επαγγελματικό επίπεδο με το Mega Καλημέρα. Όπως είναι γνωστό, παρά την άψογη τηλεοπτική χημεία και συνύπαρξη η Φλορίντα επέλεξε να αποχωρήσει από το project για προσωπικούς λόγους.

«Η καθημερινότητά μου είναι γεμάτη…δουλειά, υποχρεώσεις, ραντεβού. Είναι σημαντικό για εμένα να περνάω όσο περισσότερο ποιοτικό χρόνο μπορώ με τα παιδιά μου», έχει πει σε μία από τις αναρτήσεις της η περήφανη μαμά.

https://www.instagram.com/p/CTO2dfgMDVd

Η μελαχρινή μαμά δύο μικρών παιδιών -η οποία ζει την απόλυτη ευτυχία με τον σύζυγό της Άρη Γούτο, είναι καρπός ελληνοϊταλικού έρωτα (Ιταλός ο πατέρας, Ελληνίδα η μητέρα). Γεννήθηκε στην Ελλάδα, αλλά η οικογένειά της έφυγε αμέσως για Ιταλία. Μέχρι τα 18 έζησε στη Φότζια, μετά πήγε Μιλάνο και στα 20 επέστρεψε στην Ελλάδα προκειμένου να ασχοληθεί με τη μόδα που είχε σπουδάσει αλλά και την τηλεόραση η οποία και τελικά την κέρδισε.

Η 37χρονη κοπέλα, παντρεύτηκε πριν από 4 χρόνια με πολιτικό γάμο τον επιχειρηματία στο Δημαρχείο της Βούλας και μαζί έχουν αποκτήσει μία κόρη και έναν γιο.

https://www.instagram.com/p/CXda-e0MlVN

Όπως μας έχει δείξει η παρουσιάστρια μέσα από το Instagram, με την οικογένειά της ζει σε ένα πολύ μοντέρνο σπίτι. Ειδικότερα, η μεζονέτα τους είναι minimal, με το ξύλο να κυριαρχεί, τους λευκούς τόνους να φωτίζουν ακόμα περισσότερο τον χώρο με τα μεγάλα παράθυρα, ενώ ιδιαίτερη είναι και η διακόσμηση στα παιδικά δωμάτια με τις ζωγραφιές στους τοίχους να κλέβουν την παράσταση.

https://www.instagram.com/p/Ca6t7faDbrH

Μάλιστα, όπως επίσης έχουμε δει μέσα από το αγαπημένο της μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το ερωτευμένο ζευγάρι έχει διαμορφώσει στον καταπράσινο κήπο του και μια μικρή παιδική χαρά για τα παιδιά με τραμπολίνο, κούνιες και τσουλήθρα. Τις ηλιόλουστες ημέρες, δεν είναι λίγες οι φορές που κάνουν υπέροχα οικογενειακά πικ νικ.

https://www.instagram.com/p/CYjeFbZsvJF

Θυμίζουμε πως η Φλόριντα Πετρουτσέλι και ο Άρης Γούτος παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στις 14 Απριλίου 2018. Την ίδια χρονιά ήρθε στον κόσμο η κόρη τους Μαίρη, ενώ δύο χρόνια απέκτησαν τον γιο τους, Κωνσταντίνο.

https://www.instagram.com/p/CRlf3EuMVve

Η απόφαση της Φλορίντας Πετρουτσέλι να παραμείνει εκτός τηλεόρασης

Προς το τέλος της προηγούμενης τηλεοπτικής σεζόν, η παρουσιάστρια ανακοίνωσε πως αποφάσισε να ολοκληρώσει τη συνεργασία της με την εκπομπή Mega Καλημέρα. Όπως εξήγησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», οι λόγοι που πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση ήταν προσωπικοί.

«Για μένα δεν είναι ποτέ εύκολο να τελειώνω κάτι που μου αρέσει και το οποίο αγάπησα και πέρασα πολύ καλά, σε συνδυασμό με την Ελεονώρα που είναι κομμάτι της οικογένειάς μου. Είναι σαν αδερφή για μένα. Δεν ήθελα να συγκινηθώ. Πήρα αυτή την απόφαση μετά από πολύ καιρό. Το σκέφτηκα καλά, για προσωπικούς λόγους δεν γινόταν να συνεχιστεί. Δεν υπήρξε δίλημμα, ούτε ψυχράνθηκαν οι σχέσεις μας με την Ελεονώρα. Μαζί θα πάμε διακοπές το καλοκαίρι. Η Ελεονώρα και το κανάλι το γνωρίζουν πριν το Πάσχα. Ήθελα να το ξέρουν από νωρίς για να μην ψάχνουν τελευταία στιγμή.

Η Ελεονώρα από την πρώτη στιγμή με κατάλαβε όταν της εξήγησα τον λόγο. Με στήριξε όπως θα με στήριζε ένας άνθρωπος που με αγαπάει και νοιάζεται για μένα. Ήταν πολύ δύσκολο να της το πω, πρέπει να έβγαλα έρπη μέχρι να της το πω. Όταν πρέπει να πεις κάτι σε έναν άνθρωπο δικό σου, φοβάσαι μην απογοητευτείς. Οι λέξεις της Ελεονώρας ήταν “αγάπη μου, είμαι μαζί σου. Δεν θέλω να πιέζεσαι”. Όσα γράφτηκαν περί ωραρίου δεν ισχύουν. Θα συνεχίσω να δουλεύω. Οι λόγοι της αποχώρησής μου ήταν προσωπικοί. Έχω δεχτεί κάποιες ωραίες προτάσεις. Θέλω να κάνω κάτι που θα μου αρέσει και θα περνάω ωραία, δεν θα έφευγα να πάω σε κάτι αντίστοιχο».