Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν έχει τίποτα να κρύψει στο Twitter αλλά το παιδί μπήκε πάνω από όλα

Πατούλια Κατερίνα
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν έχει τίποτα να κρύψει στο Twitter αλλά το παιδί μπήκε πάνω από όλα

«Είναι μεγάλη ευλογία και δώρο Θεού αυτό το μικρό θαύμα και γι’αυτό και μόνο ειδικά όσες γυναίκες έχετε περάσει από τη θέση μου και όσες το θέλετε σας εύχομαι να σας αξιώσει ο Θεός, καταλαβαίνετε ότι είναι ιερή αυτή η περίοδος Γι’αυτό θα τιμήσω το δώρο που μου δόθηκε», τόνισε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου χαρακτηριαστικά.

To beef που ξεκίνησε ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την Φωτεινή Πετρογιάννη στο Twitter, δεν είναι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά. Είναι όμως η πρώτη φορά που βγαίνει τόση χολή σε μια γυναίκα σε κατάσταση εγκυμοσύνης και δη λίγο πριν γίνει μαμά για πρώτη φορά.

Πώς έχουν τα πράγματα ανάμεσα σε Σπυροπούλου- Πετρογιάννη:

Σχόλια στο Twitter, τάγκαραν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βλέποντας σχεδόν καθημερινά την Φωτεινή Πετρογιάννη να κάνει επιθέσεις προς την πρώτη από το Πρωινό του ΑΝΤ1.

Κάπου εκεί η Κωνσταντίνα αποφάσισε να μιλήσει με σχόλια, να έρθει η απάντηση της Φωτεινής, να συνεχιστεί μια άβολη διαδικτυακή συνομιλία για το τηλεοπτικό παρελθόν και των δύο στον Alpha και τελικά η Κωνσταντίνα να «δίνει» την Φωτεινή, η οποία βρήκε το τηλέφωνό της μέσα στη νύχτα και την καλούσε για να μιλήσουν. Η Κωνσταντίνα έκλεισε με το αυτονόητο, ένα tweet στο οποίο εξηγούσε πως θα αφοσιωθεί στο θαύμα που βιώνει και στην ψυχική της ηρεμία.

Μιλώντας για την κόντρα αυτή, η Σταματίνα Τσιμτσιλή που είναι χρόνια τώρα στον Alpha είπε αυτά που όλοι φανταζόμαστνα για την κόντρα αυτή:

«Μία διαδικτυακή κόντρα άνευ προηγουμένου μας έχει αιφνιδιάσει, μία κόντρα που εκτυλίσσεται στο twitter με ερωτοαπαντήσεις, εμπλοκή και ανάμειξη παρουσιαστών, σχολίων, φωτογραφιών και υπονοούμενα που δεν λέγονται ούτε με κλειστές κάμερες πόσω μάλλον έτσι δημόσια. Οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν στον Alpha, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε τη γνωστή πορεία που ξέρετε, η Φωτεινή Πετρογιάννη αντίστοιχα ξεκίνησε από κάποιες θέσεις, ενώ δούλεψαν και μαζί στο Σαββατοκύριακο του Alpha ενώ έχουν κάνει και κολλητή παρέα.

Η Φωτεινή είναι από τα παιδιά του χώρου που κάθε φορά που η Κωνσταντίνα μιλά για το παρελθόν της και τα λάθη που έχει κάνει, όταν καταχράστηκε την εμπιστοσύνη και τη στήριξη ενδεχομένως κάποιων στελεχών λόγω προσωπικών σχέσεων. Κάθε φορά που η Φωτεινή σχολιάζει αυτή τη σχέση της Κωνσταντίνας μιλά έντονα, ότι άκουγε φωνές, ότι έπεφταν παπούτσια.

Η Κωνσταντίνα που γενικά βρίσκεται στο στόχαστρο το τελευταίο διάστημα, μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει στη Φωτεινή. Ίσως θεωρεί ότι όπως η Φωτεινή στην εκπομπή του Λιάγκα μιλά δημόσια για την ίδια, έτσι κι εκείνη θέλει να απαντήσει.

H διαδρομή του καθενός μας είναι γνωστή, εδώ στον Alpha, για να μιλήσουμε κι εμείς που τα ζήσαμε όλα αυτά ήταν γνωστή και η σχέση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον Δημήτρη Κοντομηνά και η κουμπαριά της Φωτεινής Πετρογιάννη με τη Μαρία Κοντομηνά, δεν ήταν κάτι που ήταν κρυφό. Από εκεί και πέρα το πώς εκμεταλλεύτηκε η καθεμία αυτή την επαφή, κρίνεται και φάνηκε από την πορεία των γεγονότων».

Είναι η ώρα αυτή για να γίνει καυγάς;

Σίγουρα η πιο άτοπη στιγμή για να τσακωθείς με μια γυναίκα, είναι η περίοδος της εγκυμοσύνης της.

Όπως επίσης, ό,τι έχεις να λύσεις, μετά την περίοδο αυτή, ας το λύσεις από κοντά, κι όχι από ένα τιτίβισμα στο Twitter. H Nαταλία Γερμανού, τα είπε πολύ σοφά, τονίζοντας για τη Σπυροπούλου:

«Εγώ συνεργάστηκα με το κορίτσι αυτό. Εγώ δεν έχω κανένα απολύτως αρνητικό συναίσθημα. Πέρασα μια πολύ ζορισμένη χρονιά, το έχω πει πάρα πολλές φορές. Θεωρώ πως εξίσου ζορισμένη ήταν και εκείνη, γιατί εισέπραττε ένα αρνητικό κλίμα από όλους εμάς. Δεν περνούσε καλά κανείς μας. Ούτε η Κωνσταντίνα που την κοιτούσαμε με μισό μάτι και έτρωγε όλη την αρνητικούρα. Περάσαν τα χρόνια, μιλήσαμε με αυτό το κορίτσι. Βγήκαμε έξω και τα λύσαμε. Ή τα λύνεις τετ α τετ, ή μην τα λύνεις στην τηλεόραση. Δεν τον νοιάζει τον κόσμο. Έχει πιο σοβαρά προβλήματα».

Και η ίδια η mom to be Κωνσταντίνα δεν δηλώνει αλάνθαστη. Μιλώντας στην Ελένη εξήγησε χαρακτηριστικά για τα λάθη του παρελθόντος:

«Δεν μπορώ να αλλάξω τη διαδρομή. Είμαι ευγνώμων γι' αυτήν τη διαδρομή, χαίρομαι. Και ευχαριστώ πάρα πολλούς ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό μου και με βοήθησαν για να φτάσω εδώ που είμαι σήμερα. Δεν φύτρωσα, κανείς δεν φυτρώνει. Βέβαια έκανα τα λάθη μου. Και τώρα δηλαδή, βλέπω πολλές γνώριμες φάτσες και μερικούς ντρέπομαι να τους δω. Αλλά, εντάξει, κατάλαβες τι εννοώ, έχω κάνει… Με την καλή έννοια ρε παιδί μου».

Γιατί κάποιοι δεν θέλουν να δώσουν συγχώρεση στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;