H φωτογραφία-απόδειξη πως η Άννυ είναι το mini me της Τάμτα και οι τρυφερές ευχές

H φωτογραφία-απόδειξη πως η Άννυ είναι το mini me της Τάμτα και οι τρυφερές ευχές
www.ndpphoto.gr

Η κόρη της τραγουδίστριας έγινε 27 ετών και είναι ίδια η μαμά της.

Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή Παρασκευή (11/11) για την Τάμτα αφού η κόρη της, Άννυ γιόρταζε τα γενέθλιά της. Η κόρη της 41χρονης pop star έγινε 27 ετών και βλέποντάς τες κάποιος θα έλεγε πως είναι αδερφές και όχι μαμά-κόρη. Η Τάμτα έγινε μητέρα στην Γεωργία σε ηλικία 14 ετών και λίγα χρόνια αργότερα ήρθε στην Ελλάδα με την κόρη της για να διεκδικήσει ένα καλύτερο αύριο.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια συστήθηκε για πρώτη φορά στο κοινό το 2004 μέσα από το «Super Idol» και σήμερα μετρά 18 ολόκληρα χρόνια επιτυχημένης πορείας στην εγχώρια μουσική βιομηχανία.

Οι τρυφερές ευχές της Τάμτα για τα 27α γενέθλια της κόρης της

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Τάμτα θέλησε να ευχηθεί και δημόσια στην μονάκριβή της, δημοσιεύοντας ένα Instagram-story στον προσωπικό της λογαριασμό.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια πόσταρε μια φωτογραφία της Άννυ και έγραψε: «Χρόνια πολλά στο πιο φωτεινό αστέρι και την αγάπη της ζωής μου».

anny_tamta.jpg

Αγνώριστη η Τάμτα & η 26χρονη κόρη της σε έξοδο και «Σ' Όποιον Αρέσει» που λέει και ένα τραγούδι της

Οι υπέροχες φωτογραφίες μαμάς-κόρης

Η ομοιότητα μαμάς και κόρης είναι εντυπωσιακή ωστόσο Τάμτα και Άννυ έχουν εντελώς αντίθετες προσωπικότητες όπως έχει αποκαλύψει η τραγουδίστρια στο περιοδικό Down Town.

«Δεν μοιάζουμε καθόλου! Δεν έχουμε καμία σχέση. Η κόρη μου έχει μία πανίσχυρη προσωπικότητα. Εγώ δεν ήμουν έτσι. Εκείνη είναι περισσότερο αυτόνομη και ανεξάρτητη».

Στην ίδια συνέντευξη η Τάμτα είχε αναφερθεί στην αξιοζήλευτη σχέση τους: «Αν χρειάζεται κάτι θα έρθει μόνη της να μου το συζητήσει, δεν θα τη ζαλίσω εγώ. Θα μου πει “μαμά έχω αυτό, εσύ τι λες;”. Το κάνει, μιλάμε, συζητάμε, ανταλλάσσουμε ιδέες και απόψεις. Αντίστοιχα τη ρωτάω κι εγώ. Αλλά, ακόμα κι όταν διαφωνούμε, εκείνη στο τέλος θα κάνει το δικό της. Και να σου πω κάτι, πολύ καλά θα κάνει. Διότι, μεγαλώνοντας, δεν γίνεται να αποφεύγεις όλα τα λάθη. Πρέπει να πάθεις για να μάθεις, ώστε να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα».

Η ομοιότητα μαμάς και κόρης είναι κάτι παραπάνω από εμφανής ωστόσο στο χαρακτήρα είναι εκ διαμέτρου αντίθετες όπως έχει αποκαλύψει η ίδια η Τάμτα στο περιοδικό Down Town.

«Δεν μοιάζουμε καθόλου! Δεν έχουμε καμία σχέση. Η κόρη μου έχει μία πανίσχυρη προσωπικότητα. Εγώ δεν ήμουν έτσι. Εκείνη είναι περισσότερο αυτόνομη και ανεξάρτητη».

Στην ίδια συνέντευξη είχε πει για την υπέροχη σχέση τους: «Αν χρειάζεται κάτι θα έρθει μόνη της να μου το συζητήσει, δεν θα τη ζαλίσω εγώ. Θα μου πει “μαμά έχω αυτό, εσύ τι λες;”. Το κάνει, μιλάμε, συζητάμε, ανταλλάσσουμε ιδέες και απόψεις. Αντίστοιχα τη ρωτάω κι εγώ. Αλλά, ακόμα κι όταν διαφωνούμε, εκείνη στο τέλος θα κάνει το δικό της. Και να σου πω κάτι, πολύ καλά θα κάνει. Διότι, μεγαλώνοντας, δεν γίνεται να αποφεύγεις όλα τα λάθη. Πρέπει να πάθεις για να μάθεις, ώστε να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα».

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό People, η Τάμτα είχε πει χαρακτηριστικά: «Η Άννυ σπουδάζει, δουλεύει, είναι σχεδόν απόλυτα ανεξάρτητη πλέον. Η ευθύνη της μητέρας πάντα παραμένει, ποτέ δεν φεύγει, αλλά πλέον έχει κι εκείνη πολύ περισσότερες ευθύνες για τον εαυτό της. Η Άννυ ήταν έτσι από μικρή και όσο μεγαλώνει όντως γίνεται λίγο η μαμά μου. Υπάρχουν μέρες που ξέρει πως έχω πολλή δουλειά και είναι εκείνη που θα με πάρει να δει τι κάνω, αν είναι όλα καλά. Πάντα ήταν προστατευτική και νοιαζόταν».

Πηγή κεντρικής: ndp