Τάμτα: Έκανε ελεύθερη πτώση με την μαμά και την κόρη της - Η απίστευτη σχέση που έχει μαζί τους

Κατερίνα Μπούσιου
Τάμτα: Έκανε ελεύθερη πτώση με την μαμά και την κόρη της - Η απίστευτη σχέση που έχει μαζί τους

«Η ζωή θέλει τόλμη» λέει η Τάμτα και ρισκάρει να κάνει ελεύθερη πτώση οικογενειακώς! 

Η τύχη βοηθά τους τολμηρούς λέει το ρητό και η Τάμτα το έκανε πράξη. Για να νικήσει τους φόβους της, αποφάσισε να κάνει όλη η οικογένεια πτώση με το αλεξίπτωτο και να ζήσουν μία πρωτόγνωρη εμπειρία. Ποιά ήταν εκείνη που το χάρηκε περισσότερο;

tamta.jpg

Ο θαυμασμός για την 72χρονη μαμά της

Η σχέση που έχει η Τάμτα με την κόρη της Άννυ και την μαμά της, μας είναι ήδη γνωστή. Οι τρεις γυναίκες αντιμετωπίζουν τα πάντα μαζί. Χαρές και δυσκολίες. Και τώρα ενώθηκαν για να αντιμετωπίσουν τους φόβους τους και να κάνουν ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο. Το πόσο το χάρηκαν φαίνεται και από τις φωτογραφίες και το video που τις συνόδευε και ανέβασε η τραγουδίστρια. Η οποία και εξηγεί τον λόγο που το έκαναν: «Ο μεγαλύτερος μας εχθρός by fact & by far είναι ο φόβος. Η ζωή θέλει τόλμη, πρέπει να το θυμόμαστε όταν χανόμαστε. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε τολμήσει και έχουμε ξεπεράσει τους φόβους μας οικογενειακώς, ζήσαμε κι αυτή την υπέροχη και απερίγραπτη εμπειρία μαζί Η μαμά μου, 72 παρακαλώ».

https://www.instagram.com/p/ChAcUfiMsHX

Η Τάμτα έχει μιλήσει πολλές φορές για τις θυσίες που έκανε η μητέρα της για να την μεγαλώσει στην Γεωργία και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, όταν ήρθε στην Ελλάδα. Μάλιστα χθες ανήρτησε και ένα video από την εποχή που ήταν μικρό κοριτσάκι και έκανε τα πρώτα της βήματα σε μουσικούς διαγωνισμούς με την δική της υποστήριξη και καθοδήγηση.

Η Τάμτα θυμήθηκε τα παιδικά χρόνια με τον πόλεμο στη Γεωργία (photos)

Από την άλλη πλευρά με την 25χρονη κόρη της Άννυ είναι πια αυτοκόλλητες. Πολλές φορές οι φαν τους, έχουν γράψει σχόλια στα social media για το ότι δεν μοιάζουν με μαμά και κόρη, αλλά ως δύο αδελφές.

tamtakori3.jpg

Και νοιάζεται πολύ η μία την άλλη: «Η Άννι από μικρή και όσο μεγαλώνει όντως γίνεται λίγο η μαμά μου. Υπάρχουν μέρες που ξέρει πως έχω πολλή δουλειά και είναι εκείνη που θα με πάρει να δει τι κάνω, αν είναι όλα καλά. Πάντα ήταν προστατευτική και νοιαζόταν», έχει δηλώσει η Τάμτα. Δεν είναι πραγματικά υπέροχη αυτή η σχέση που έχουν οι τρεις γυναίκες της οικογένειας; Η κόρη της την έχει συνοδέψει μάλιστα από μικρή ηλικία σε εμφανίσεις της, συναυλίες της και φυσικά στον διαγωνισμό της Eurovision το 2019 όπου εκπροσώπησε την Κύπρο.

tamtakori2.jpeg

«Συζητάμε τα απάντα μαζί. Ακόμη και τα προσωπικά της» έχει πει η Τάμτα για την κόρη της, η οποία δεν έχει ακολουθήσει τα καλλιτεχνικά χνάρια της μαμάς της, αλλά εργάζεται ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων σε κεντρικό εστιατόριο των Νοτίων Προαστίων.

tamtakori.jpg