Αγνώριστη η Τάμτα & η 26χρονη κόρη της σε έξοδο και «Σ' Όποιον Αρέσει» που λέει και ένα τραγούδι της

Αγνώριστη η Τάμτα & η 26χρονη κόρη της σε έξοδο και «Σ' Όποιον Αρέσει» που λέει και ένα τραγούδι της
NDP

Γιατί συζητήθηκαν τα κορίτσια;

Όπως είναι γνωστό, στην τρυφερή ηλικία των 14 ετών έγινε μητέρα η Τάμτα ή αλλιώς το κορίτσι από τη Γεωργία που ήρθε στην Ελλάδα για ένα καλύτερο μέλλον και συστήθηκε στο κοινό μέσα από το Super Idol. Από το 2004 που την είδαμε στο ελληνικό talent show όπου κατέκτησε τη δεύτερη θέση, ακολούθησαν 18 χρόνια επιτυχημένης πορείας τόσο σε μουσικό όσο και σε fashion επίπεδο.

Η 41χρονη σήμερα Τάμτα, που πριν από 3 χρόνια εκπροσώπησε την Κύπρο στη Eurovision με το κομμάτι «Replay» κατακτώντας τη 13η θέση, θεωρείται fashion icon ενώ στα celebrity πηγαδάκια έχει συζητηθεί και για τη μακροχρόνια σχέση της με τον Πάρη Κασιδόκωστα.

Ανάμεσα σε πολλά άλλα, η Τάμτα έχει κυκλοφορήσει τέσσερα CD, από τα οποία τα δύο έχουν επανακυκλοφορήσει και τρία CD singles. Έχει αποκτήσει επτά βραβεία και έχει συνεργαστεί με πάρα πολλά ονόματα της ελληνικής και της ξένης μουσικής σκηνής. Έχει πρωταγωνιστήσει σε δύο μιούζικαλ, έχει δώσει την φωνή της σε παιδική ταινία, έχει συμμετάσχει ως κριτής στο «The X Factor» της Ελλάδας και της Γεωργίας, έχει σχεδιάσει την δική της σειρά ρούχων σε συνεργασία με την Attrativo και έχει παρουσιάσει τηλεοπτικά μια επίδειξη μόδας με μουσική.

Φυσικά, η pop star διατηρεί και έναν ισχυρό λογαριασμό στο Instagram όπου με τις φωτογραφίες της εμπνέει πολλές φορές και σε επίπεδο μόδας. Στις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της, είδαμε πως παρευρέθηκε σε πάρτι Halloween μαζί με την 26χρονη κόρη της, Άννυ. Με έμπνευση από την icon ταινία "It" του Στίβεν Κινγκ η Τάμτα κατάφερε αβίαστα να πραγματοποιήσει μία από τις καλύτερες φετινές Halloween εμφανίσεις βάζοντας στο caption του post την ατάκα της ταινίας «Ψυχώ» «we all go mad a little mad sometimes».

Ας δούμε τώρα τις φωτογραφίες που μοιράστηκε η ίδια στις οποίες βλέπουμε και την κόρη της, Άννυ, που σε λίγες ημέρες θα γιορτάσει τα γενέθλιά της (κυριολεκτικά αγνώριστες).

Η ομοιότητα μαμάς και κόρης είναι κάτι παραπάνω από εμφανής ωστόσο στο χαρακτήρα είναι εκ διαμέτρου αντίθετες όπως έχει αποκαλύψει η ίδια η Τάμτα στο περιοδικό Down Town.

«Δεν μοιάζουμε καθόλου! Δεν έχουμε καμία σχέση. Η κόρη μου έχει μία πανίσχυρη προσωπικότητα. Εγώ δεν ήμουν έτσι. Εκείνη είναι περισσότερο αυτόνομη και ανεξάρτητη».

Στην ίδια συνέντευξη είχε πει για την υπέροχη σχέση τους: «Αν χρειάζεται κάτι θα έρθει μόνη της να μου το συζητήσει, δεν θα τη ζαλίσω εγώ. Θα μου πει “μαμά έχω αυτό, εσύ τι λες;”. Το κάνει, μιλάμε, συζητάμε, ανταλλάσσουμε ιδέες και απόψεις. Αντίστοιχα τη ρωτάω κι εγώ. Αλλά, ακόμα κι όταν διαφωνούμε, εκείνη στο τέλος θα κάνει το δικό της. Και να σου πω κάτι, πολύ καλά θα κάνει. Διότι, μεγαλώνοντας, δεν γίνεται να αποφεύγεις όλα τα λάθη. Πρέπει να πάθεις για να μάθεις, ώστε να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα».

https://www.instagram.com/p/CkVoKl5ssTK

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό People, η τραγουδίστρια είχε πει χαρακτηριστικά: «Η Άννυ σπουδάζει, δουλεύει, είναι σχεδόν απόλυτα ανεξάρτητη πλέον. Η ευθύνη της μητέρας πάντα παραμένει, ποτέ δεν φεύγει, αλλά πλέον έχει κι εκείνη πολύ περισσότερες ευθύνες για τον εαυτό της. Η Άννυ ήταν έτσι από μικρή και όσο μεγαλώνει όντως γίνεται λίγο η μαμά μου. Υπάρχουν μέρες που ξέρει πως έχω πολλή δουλειά και είναι εκείνη που θα με πάρει να δει τι κάνω, αν είναι όλα καλά. Πάντα ήταν προστατευτική και νοιαζόταν».

Ακολουθούν κάποιες σπάνιες κοινές τους φωτογραφίες

Η Τάμτα βίωσε τη μητρότητα σε πολύ νεαρή ηλικία

Παντρεύτηκε σε ηλικία 14 ετών με τον κατά 2 χρόνια μεγαλύτερο φίλο της και λίγους μήνες αργότερα έφερε στον κόσμο την κόρη της, την Άννυ. Παράλληλα, συνέχισε τη φοίτησή της σε νυχτερινό σχολείο και έπειτα, με ιδιαίτερα μαθήματα, πέρασε στο Πανεπιστήμιο της Τιφλίδας. Μετά από έξι χρόνια γάμου, εκείνη ζήτησε διαζύγιο και εγκαταστάθηκε μόνιμα με την κόρη της στην Αθήνα, όπου ζούσαν ήδη η μητέρα και ο αδελφός της. Τα πρώτα χρόνια στην Ελλάδα ήταν δύσκολα και η ίδια βοηθούσε συχνά τη μητέρα της που καθάριζε σπίτια.