Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει πάρει πίσω τη ζωή της και με το παραπάνω - Η glam εμφάνιση που συζητήθηκε

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει πάρει πίσω τη ζωή της και με το παραπάνω - Η glam εμφάνιση που συζητήθηκε
NDP photo agency

Το σύνολο από Έλληνα σχεδιαστή που ανέδειξε την καλλίγραμμη σιλουέτα της, το ενδεχόμενο να ξαναγίνει ξανθιά και πώς είναι τα μαλλιά της στο σημείο που υπέστησαν βλάβη. 

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι μια κοπέλα αγωνίστρια που όταν είπε ότι γύρισε στο σημείο μηδέν ή αλλιώς την τοποθεσία της επίθεσης με το βιτριόλι, για να αλλάξει την ιστορία το εννοούσε.

6 μήνες και κάτι αφότου πέταξε τη μάσκα, η 36χρονη γυναίκα έχει πάρει τη ζωή της πίσω και με το παραπάνω. Κάτι που φαίνεται και μέσα από τις αναρτήσεις της στο Instagram στο οποίο και μοιράζεται τόσο φωτογραφίες από το κοινωνικές δράσεις όσο και από διάφορες στιγμές της καθημερινότητάς της.

Στα πιο πρόσφατα νέα της podcaster, η ίδια βρέθηκε στη δεύτερη μέρα τη Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας και στην επίδειξη μόδας του Paris Valtadoros. Για την περίσταση, επέλεξε glam outfit με την υπογραφή του σε bronze τόνους. Μάλιστα, την είδαμε να ποζάρει με διάφορα πρόσωπα της showbiz ανάμεσά τους και η Ρούλα Κορομηλά.

To beauty Q&A

Η γυναίκα -σύμβολο δύναμης- που είδε τη ζωή της να αλλάζει τον Μάιο του 2020 ύστερα από την επίθεση με βιτριόλι, κατά τη διάρκεια ενός Q&A στο προφίλ της στο Instagram την περασμένη εβδομάδα όταν και βρέθηκε στη Γαλλία, απάντησε σε beauty ζητήματα. Ένα από αυτά αφορούσε στο αν θα ξαναγίνει ξανθιά και ένα δεύτερο αν στο σημείο που υπέστησαν ζημιά τα μαλλιά της έχουν ξαναφυτρώσει νέα. Η απάντηση είναι όχι (για την ώρα) στο πρώτο ερώτημα, ενώ στο δεύτερο είναι ναι.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου απάντησε στο αν είναι ερωτευμένη αυτό το διάστημα

Στη Γαλλία βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα η Ιωάννα Παλιοσπύρου για τις ειδικές εκείνες θεραπείες για την επιδερμίδα της. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ιωάννα την οποία γνωρίσαμε από την επίθεση με βιτριόλι του 2020, έχει μιλήσει για τις θεραπείες αυτές που όπως τόνισε και σήμερα είναι μεν δαπανηρές αλλά πολύ αποτελεσματικές:

«Αυτό το κέντρο μου το συνέστησαν οι Γάλλοι γιατροί μου και έρχομαι για τις υδροθεραπείες που αφορούν στα εγκαύματα μου. Είχα δει βελτίωση την πρώτη φορά. Με έχει βοηθήσει και στα σημάδια στο δέρμα μου που έγιναν πιο λευκά, αλλά και στην ελαστικότητα που αφορά στα μοσχεύματα», είχε πει στο παρελθόν.

Η 36χρονη γυναίκα, μίλησε και για το κανάλι που έχει στο Youtube στο οποίο και θέλει να προσθέσει περιεχόμενο ενώ δεν έκρυψε πως το διάστημα αυτό είναι λίγο παραπάνω αγχωμένη για μια σειρά από λόγους που δεν ήθελε να αναφέρει.

Στην ερώτηση που της έκαναν θαυμαστές της για το αν είναι ερωτευμένη αυτό το διάστημα, η Παλιοσπύρου αρκέστηκε στο να πει ένα μεγάλο ναι, αλλά να εξηγήσει πως είναι ερωτευμένη με τη ζωή.

paliospirou.joanna_2967014900652615829.jpg

Ταυτόχρονα εξήγησε χαρακτηριστικά σε σχέση με τον έρωτα:

paliospirou.joanna_2967011202996169491.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής που δημοσιεύτηκε τον Μάη αλλά και σχετικού στόρι της ίδιας, η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι ερωτευμένη με έναν άνθρωπο ο οποίος της συμπαραστέκεται στον επίπονο δρόμο της αποκατάστασης. Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν τότε ότι η γνωριμία τους έγινε μέσω κοινών γνωστών ενώ υπήρξε ένα σημαντικό διάστημα μέχρι η Ιωάννα να εμπιστευτεί τον άνθρωπο αυτό.

Μάλιστα, είναι αρκετές φορές που εκείνος τη συνοδεύει σε θεραπείες που κάνει ή στα ιαματικά λουτρά στο Λουτράκι όπου πηγαίνει συχνά. Η ίδια έχει αποφύγει να μιλήσει για τον σύντροφό της ενώ τον γνωρίζουν μονάχα οι στενοί φίλοι της και η οικογένειά της.