Christina Applegate: Η συγκινητική πρώτη εμφάνιση μετά τη διάγνωση με σκλήρυνση κατά πλάκας

Τσακιρίδου Χριστίνα
Christina Applegate: Η συγκινητική πρώτη εμφάνιση μετά τη διάγνωση με σκλήρυνση κατά πλάκας

H 50χρονη ηθοποιός δεν έκρυψε τη συγκίνησή της όταν αναφέρθηκε στην κόρη της και ευχαρίστησε εγκάρδια τους θαυμαστές της.

Tην πρώτη της δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε πριν λίγες ώρες η Christina Applegate μετά τη διάγνωσή της με σκλήρυνση κατά πλάκας. Η γνωστή ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά «Dead to me», έλαβε ένα αστέρι στο Hollywood Walk of Fameκαι έδειχνε πανευτυχής για αυτή την τιμή.

H πρώτη δημόσια εμφάνιση και η συγκίνηση

Η δημοφιλής ηθοποιός ήταν να λάβει το αστέρι της στο Walk of Fame το 2020 αλλά η τελετή καθυστέρησε λόγω της πανδημίας του covid-19. Πριν λίγες ώρες η 50χρονη σταρ έδωσε το παρών στην τελετή του Walk of Fame με τη βοήθεια της Katey Sagal, η οποία έμεινε δίπλα της κατά τη διάρκεια του συγκινητικού της λόγου. Η 50χρονη έκανε μια αναδρομή στην καριέρα της σε μια συγκινητική ομιλία, που ήταν γεμάτη συναισθήματα και δόσεις χιούμορ.

«Το πιο σημαντικό άτομο σε αυτόν τον κόσμο είναι η κόρη μου. Είσαι πολλά περισσότερα από όσα ξέρεις. Είσαι τόσο όμορφη και ευγενική και έξυπνη και ενδιαφέρουσα. Είμαι ευλογημένη κάθε μέρα που ξυπνάω και σε πηγαίνω στο σχολείο. Σε ευχαριστώ που στάθηκες δίπλα μου σε όλο αυτό», τόνισε η Applegate.

«Είχα μια πραγματικά ενδιαφέρουσα ζωή», ανέφερε η ηθοποιός. «Όταν ήμουν μικρή περίμενα στην ουρά, για να δω τον πρώτο ''Πόλεμο των Άστρων'' σε αυτόν ακριβώς τον δρόμο, σε αυτό ακριβώς το θέατρο, κοιτάζοντας αυτά τα αστέρια στο δρόμο και έλεγα: Ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι;. Τι έκαναν; Έκαναν κάτι σωστά; Έκαναν κάτι λάθος; Ό,τι κι αν είναι, θέλω και εγώ ένα αστέρι. Θέλω ένα! Και ήμουν πέντε χρόνων. Οπότε αυτή η μέρα σημαίνει για εμένα περισσότερα από όσα μπορείτε να φανταστείτε», συμπλήρωσε.

Λίγο αργότερα η 50χρονη σταρ αποκάλεσε τους θαυμαστές της εκπληκτικούς, προσθέτοντας: «Σε καθέναν από εσάς: Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ».

Η Christina Applegate μίλησε για την πολλαπλή σκλήρυνση και τα 18 κιλά που πήρε

Σε συνέντευξή της στο Variety η ηθοποιός αποκάλυψε ότι αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες στα γυρίσματα για την τελευταία σεζόν του «Dead to Me» εξαιτίας της ασθένειςά της.

«Διαγνώστηκα ενώ εργαζόμουν. Έπρεπε να τηλεφωνήσω σε όλους και να πω: «Παιδιά, έχω σκλήρυνση κατά πλάκας», τόνισε η Applegate.

H αποκάλυψη της ασθένειάς της

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι πάσχει με σκλήρυνση κατά πλάκας τον περασμένο Αύγουστο, αναφέροντας ότι έμαθε τα δυσάρεστα νέα μερικούς μήνες νωρίτερα.

«Γεια σας φίλοι. Πριν από λίγους μήνες διαγνώστηκα με σκλήρυνση κατά πλάκας. Ήταν ένα περίεργο ταξίδι. Αλλά έχω υποστηριχθεί τόσο πολύ από ανθρώπους που ξέρω που έχουν επίσης αυτή την πάθηση», έγραψε η Applegate στο Twitter. «Ήταν ένας δύσκολος δρόμος. Αλλά όπως όλοι γνωρίζουμε, ο δρόμος συνεχίζεται. Εκτός και αν κάποια τρύπα τον μπλοκάρει».

Και πρόσθεσε: «Όπως είπε ένας από τους φίλους μου που έχει σκλήρυνση κατά πλάκας ξυπνάμε και κάνουμε αυτά που πρέπει. Και αυτό κάνω. Λοιπόν τώρα ζητάω εχεμύθεια. Καθώς περνάω από αυτό το πράγμα. Ευχαριστώ».

H 50χρονη ηθοποιός υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή το 2008 την περίοδο που πάλευε με τον καρκίνο του μαστού. Η Applegate αφαίρεσε τις ωοθήκες και τις σάλπιγγες της το 2017 για να αποφύγει τον καρκίνο των ωοθηκών.

Πηγή κεντρικής: apimages.com