Η Christina Applegate ανήμερα των γενεθλίων της αποκάλυψε ότι πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας

Η Christina Applegate ανήμερα των γενεθλίων της αποκάλυψε ότι πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας

Συγκίνησε η διάσημη ηθοποιός μ΄ένα post που έκανε στο Twitter, αποκαλύπτοντας την ημέρα των 50ων γενεθλίων της πως έχει διαγνωστεί με σκλήρυνση κατά πλάκας.

Τις βλέπουμε απαστράπτουσες να περπατούν στο κόκκινο χαλί και θεωρούμε πως μοιάζουν με θεές. Πιστεύουμε πως ως super stars και πλούσιοι θα έχουν λύσει όλα τους τα προβλήματα όμως πάντα όταν σβήνουν τα φώτα αποκαλύπτεται η πραγματικότητα. Κι αυτή είναι που πολλές φορές οι ίδιοι δε θέλουν (αλλά και εμείς δε θέλουμε) να δούμε!

Τη δική της αλήθεια εξομολόγησε η διάσημη ηθοποιός του Χόλυγουντ, Christina Applegate ανήμερα των γενεθλίων της. Η star που έγινε γνωστή από την κωμική σειρά «Παντρεμένοι με παιδιά» τη δεκαετία του 90, αποκάλυψε πως πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας, μ' ένα συγκινητικό μήνυμα προς όλους τους fans της στο Twitter.

Η 50χρονη ηθοποιός έκανε μια κατάθεση ψυχής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανήμερα των γενεθλίων της, θέλοντας να εμπνεύσει και να ευαισθητοποιήσει όλους όσοι ζουν με τη δική της ασθένεια κάθε μέρα.

therapeies omorfia stars

3 θεραπείες ομορφιάς που κάνουν οι celebrities πριν περπατήσουν στο κόκκινο χαλί

Η Christina Applegate στις 25 Νοεμβρίου, που έτυχε να συμπέσουν τα γενέθλιά της με την Ημέρα των Ευχαριστιών έγραψε συγκεκριμένα:

«Ναι. Έγινα 50 σήμερα. Και έχω σκλήρυνση κατά πλάκας. Ήταν δύσκολο. Στέλνω τόση αγάπη σε όλους εσάς αυτή τη μέρα. Πολλοί πονάνε σήμερα, και σας σκέφτομαι», συνέχισε. «Μακάρι να βρούμε αυτή τη δύναμη να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά. Το δικό μου αυτή τη στιγμή είναι στο μαξιλάρι μου. Μα προσπαθώ», έγραψε η ηθοποιός χωρίς όμως ν' ανεβάσει κάποια φωτογραφία.

Η star το είχε ήδη αποκαλύψει την ασθένειά της από τον Αύγουστο

Η σταρ του «Dead to Me» μοιράστηκε για πρώτη φορά δημόσια τη διάγνωσή της ότι πάσχει με σκλήρυνση κατά πλάκας τον περασμένο Αύγουστο, αποκαλύπτοντας ότι έλαβε τα νέα «μερικούς μήνες» πριν.

Η ηθοποιός είχε γράψει συγκεκριμένα: «Γεια σας φίλοι. Πριν από λίγους μήνες διαγνώστηκα με σκλήρυνση κατά πλάκας. Ήταν ένα περίεργο ταξίδι. Αλλά έχω υποστηριχθεί τόσο πολύ από ανθρώπους που ξέρω που έχουν επίσης αυτή την πάθηση», έγραψε τότε στο Twitter. «Ήταν ένας δύσκολος δρόμος. Αλλά όπως όλοι γνωρίζουμε, ο δρόμος συνεχίζεται. Εκτός και αν κάποια τρύπα τον μπλοκάρει». Και συνέχισε γράφοντας:

«Όπως είπε ένας από τους φίλους μου που έχει σκλήρυνση κατά πλάκας "ξυπνάμε και κάνουμε αυτά που πρέπει". Και αυτό κάνω», συνέχισε. «Λοιπόν τώρα ζητάω εχεμύθεια. Καθώς περνάω από αυτό το πράγμα. Ευχαριστώ».

Εκτός από την έκρηξη υποστήριξης από τους θαυμαστές της, η συμπρωταγωνίστρια της Applegate στο «The Sweetest Thing»,Selma Blair , η οποία πάσχει επίσης από σκλήρυνση κατά πλάκας, μίλησε τότε με υπέροχα και συγκινητικά λόγια για εκείνη.

Να θυμίσουμε πως η Applegate υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή το 2008 ενώ πάλευε με τον καρκίνο του μαστού και αφαίρεσε τις ωοθήκες και τις σάλπιγγες της το 2017 για να αποφύγει τον καρκίνο των ωοθηκών.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

H Victoria Beckham έκανε το πιο επικό throwback post για τα γενέθλια της αδερφής της

Γυμνόστηθη στον ήλιο τρεις μήνες μετά τη διάγνωση! Έτσι γιορτάζει η Kathy Griffin τα 61 της #μαζισου