Ο Brad Pitt μιλά έξω από τα δόντια

Ο Brad Pitt μιλά έξω από τα δόντια

Ο διάσημος ηθοποιός παραχώρησε μια 3ωρη συνέντευξη στο περιοδικό Entertainment Weekly, στην οποία μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για την οικογένεια αλλά και για τη καριέρα του.

Ο Brad Pitt σπάνια δίνει συνεντεύξεις πλέον και, ακόμα και όταν δίνει, δεν μιλά ποτέ για τη προσωπική του ζωή ή για το παρελθόν, παρά μόνο με γενικά και αόριστα σχόλια.

Στη πρόσφατη συνέντευξη, όμως, που έδωσε στο αμερικάνικο περιοδικό Entertainment Weekly –και η οποία, σημειωτέον, κράτησε 3 ½ ώρες- ο ηθοποιός ανοίγεται για πρώτη φορά με κάθε ειλικρίνεια και με πολύ χιούμορ, μιλώντας για τη σχέση του με την Angelina Jolie, τη γνωριμία τους, τα μελλοντικά τους σχέδια αλλά και για κάποιες στιγμές της καριέρας του στο παρελθόν που δεν θέλει καν να θυμάται.

Για τη γνωριμία του με την Angelina στο «Mr. & Mrs. Smith»:
«Είχαμε κάνει αρκετά δοκιμαστικά και συναντήσεις πριν τα γυρίσματα, στα οποία γελάσαμε πολύ και ανταλλάξαμε πολλές ιδέες. Ήταν απλώς μια εξαιρετική συνεργασία η οποία τελικά εξελίχθηκε σε μια ακόμα καλύτερη συνεργασία».

Για το πρόγραμμα της δουλειάς τους:
«Μάλλον πρέπει να ξανασκεφτούμε την μέχρι τώρα "αρχή" μας, το να μην δουλεύουμε ποτέ ταυτόχρονα. Πρέπει να κάνουμε ταινίες μαζί. Αυτό θα έπρεπε να κάνουμε. Θα έπρεπε να κάνουμε τα πάντα μαζί και τότε θα μπορούσαμε να δουλεύουμε λιγότερο. Θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερο χρόνο για τα παιδιά μας, μαζί».

Για την «μαύρη» στιγμή στη καριέρα του, το «Συνέντευξη με έναν Βρικόλακα»:
«Ήμουν σε άθλια κατάσταση. Έξι μήνες μέσα στο γαμ***νο σκοτάδι. Φακοί οράσεως, make up, παίζω το πουτ***κι... Είχα πέσει σε κατάθλιψη λόγω του άχρωμου ρόλου και του θλιβερού τοπίου του Λονδίνου. Μια μέρα λύγισα. Πήρα τηλέφωνο τον David Geffen, που ήταν ένας από τους παραγωγούς, και του είπα "David, δεν μπορώ να το κάνω άλλο αυτό. Δεν μπορώ. Πόσο θα σου κοστίσει να με βγάλεις από εδώ μέσα;". Και αυτός μου απαντάει, πολύ ήρεμα "Σαράντα εκατομμύρια δολάρια"».

Το νέο τεύχος του Entertainment Weekly με ολόκληρη τη συνέντευξη του Brad Pitt θα κυκλοφορήσει στις 16 Σεπτεμβρίου.