H 22χρονη Νεφέλη Λιβιεράτου στην πασαρέλα: Η δήλωση για τη μητέρα της, Εύη Αδάμ, και η έξοδό τους

H 22χρονη Νεφέλη Λιβιεράτου στην πασαρέλα: Η δήλωση για τη μητέρα της, Εύη Αδάμ, και η έξοδό τους

Μαμά και κόρη πραγματοποίησαν βραδινή έξοδο με παρόμοια looks και μαγνήτισαν τα φωτογραφικά φλας.

Η Εύη Αδάμ και ο Λάμπης Λιβιεράτος ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια της εγχώριας showbiz στα 90s. Το πρώην ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους μετά από 12 χρόνια γάμου και το μόνο που τους ενώνει πλέον είναι οι δύο κόρες τους, Νεφέλη και Δανάη.

H σπάνια εμφάνιση της Νεφέλης Λιβιεράτου με τη μαμά της

Η μεγαλύτερη κόρη του μοντέλου και του τραγουδιστή, Νεφέλη Λιβιεράτου έχει ιδιωτικό προφίλ στο Instagram και οι δημόσιες εμφανίσεις της είναι αρκετά περιορισμένες. Πριν λίγα 24ωρα η 22χρονη επισκέφθηκε γνωστό Ασιατικό εστιατόριο με τη μητέρα της και δεν δίστασε να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό.

1668594797892-271025315-livieratou3.jpg

Η Εύη Αδάμ φόρεσε ένα λαδί cargo παντελόνι, μαύρο ζιβάγκο και μποτάκια ενώ η Νεφέλη Λιβιεράτου επέλεξε ένα ανοιχτόχρωμο τζιν, μαύρο ζιβάγκο και sneakers.

Η Εύη Αδάμ έχει στενή σχέση και με τις δύο κόρες της και όπως είχε τονίσει σε παλιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό Hello, νιώθει περισσότερο μαμά παρά φίλη για τη Νεφέλη και τη Δανάη.

«Τη διαδικασία της τριβής στις φιλικές σχέσεις θα την περάσουν με άλλους. Εγώ είμαι μαμά τους. Αλλά, ίσως, και να είμαι η καλύτερή τους φίλη, υπό την έννοια ότι βρίσκομαι εκεί όταν χρειαστεί. Είμαι ο άνθρωπος που θα πρέπει να μπορούν να εμπιστευτούν την ώρα που θα χρειαστεί», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Εύη Αδάμ τόνισε ότι διακρίνει στοιχεία του εαυτού της και στις δύο κόρες της, αλλά περισσότερο βλέπει τον εαυτό της στη Νεφέλη Λιβιεράτου.

Στις βόλτες της Νεφέλης έκανε σχόλιο και η Δανάη Λιβιεράτου και ο Pablo Miller

Και συμπλήρωσε: «Έχει αυτή την απίστευτη τετράγωνη λογική, είναι συγκεντρωμένη, είναι όλα οργανωμένα μέσα στο κεφάλι της. Η Δανάη είναι καλλιτέχνιδα».

livieratou11.jpg

Η Νεφέλη Λιβιεράτου ακολουθεί τα χνάρια της μαμάς της στο modeling

Την πρώτη της επίσημη εμφάνιση σε πασαρέλα έκανε το βράδυ της Τρίτης 15 Νοεμβρίου η Νεφέλη Λιβιεράτου. H 22χρονη Νεφέλη περπάτησε στην 31η AXDW και συγκεκριμένα στην επίδειξη του οίκου Kathy Heyndels.

Σε δηλώσεις ωστόσο που έκανε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» και τον Αρτ Ανιμιάν η Νεφέλη Λιβιεράτου δήλωσε πως δεν την ενδιαφέρει καθόλου να ασχοληθεί με το modeling μιας και τα δικά της σχέδια είναι άλλα.

«Είναι μια τρομερή ευκαιρία αν και δε συγκρίνομαι με τη μητέρα μου. Έρχομαι ερασιτεχνικά ξεκάθαρα. Δεν ασχολούμαι με τον χώρο αλλά είναι τιμή μου προφανώς να είμαι με την μαμά μου. Εγώ ονειρεύομαι να γίνω CEO κάπου. Δε θα ήθελα να κάνω τα βήματα που έχει κάνει η μητέρα μου στο modeling. Την καλλιτεχνική φλέβα των γονιών μου την έχει πάρει η αδερφή μου», δήλωσε η Νεφέλη Λιβιεράτου.

Η αποφοίτηση της Νεφέλης Λιβιεράτου

Η Νεφέλη Λιβιεράτου έφυγε το 2018 για την Αγγλία για να φοιτήσει σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμιά της, το Bath College. Ο τομέας που την ενδιέφερε – το τμήμα Οικονομίας και Πολιτικών Επιστημών.

Τον περασμένο Ιούλιο, η Νεφέλη αποφοίτησε και πλέον είναι πτυχιούχος από το Τμήμα Οικονομίας και Πολιτικών Επιστημών. Η μικρή της αδερφή, Δανάη, ταξίδεψε στο Bath για να δώσει το παρών και να στηρίξει την αδερφή της.

https://www.instagram.com/p/CgRkLpSqWC7

«19 χρόνια πριν άρχισες να ‘μεγαλώνεις’ μέσα στο σώμα μου. Και μετά... μεγάλωσες! Από τότε σε μεγαλώνω σαν κόρη κι εσύ με μεγαλώνεις σαν μαμά! Σ' ευχαριστώ! Eκανες πολύ καλή δουλειά! Είμαι χαρούμενη που έχω ‘πακετάρει’ τη βαλίτσα σου με αξιοπρέπεια, περηφάνια, κριτική σκέψη, αγάπη και αποφασιστικότητα», είχε γράψει τότε στο Facebook η μαμά της, Εύη Αδάμ.

nefeli8.jpg

Πηγή κεντρικής: ndp