Στις βόλτες της Νεφέλης έκανε σχόλιο και η Δανάη Λιβιεράτου και ο Pablo Miller

Στις βόλτες της Νεφέλης έκανε σχόλιο και η Δανάη Λιβιεράτου και ο Pablo Miller

Οι δύο αδερφές είναι και κολλητές και ο σύντροφος της Δανάης, Pablo, έχει δεθεί με τη Νεφέλη.

Οι δύο κόρες της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου, Δανάη και Νεφέλη, πέρα από αδερφική σχέση, έχουν και αυτήν που έχουν δύο κολλητές. Μοιράζονται πολλά πράγματα της καθημερινότητάς τους, τις βλέπουμε συχνά σε κοινά ταξίδια, ενώ η μία δε λείπει ποτέ από το πλευρό της άλλης όταν υπάρχει μία σημαντική στιγμή της ζωής τους, όπως η πρόσφατη αποφοίτηση της Νεφέλης από το πανεπιστήμιο.

Η ανάρτηση της Νεφέλης και τα σχόλια της Δανάης και του Pablo

Η 22χρονη Νεφέλη έκανε πρόσφατα μία ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, στην οποία ποζάρει την ώρα που απολαμβάνει τη βόλτα της στην πόλη. Γρήγορα, η Δανάη που είδε την ανάρτηση έσπευσε να σχολιάσει αποθεώνοντας τις λήψεις και το μανικιούρ της αδερφής της τοποθετώντας ένα emoji που βάφει τα νύχια του στο σχόλιό της «This is Ittt», δηλαδή «Αυτό είναι».

Στο post, όμως, έκανε σχόλιο και σύντροφος της Δανάης, Pablo Miller, με τον οποίο η Νεφέλη έχει πολύ καλή σχέση. Αυτό που επέλεξε να γράψει είναι «Meh», τρολάροντάς τη ότι δήθεν δεν τρελάθηκε. Συνηθίζουν, άλλωστε, να κάνουν αστεία πειράγματα μεταξύ τους.

Δες εδώ:

Η αποφοίτηση της Νεφέλης Λιβιεράτου

Η Νεφέλη Λιβιεράτου έφυγε το 2018 για την Αγγλία για να φοιτήσει σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμιά της, το Bath College. Ο τομέας που την ενδιέφερε – το τμήμα Οικονομίας και Πολιτικών Επιστημών.

Την Πέμπτη 21 Ιουλίου, η Δανάη έκανε μία ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram από το ταξίδι της στο Bath για την αποφοίτηση της αδερφής της. Μέσα σε αυτήν, βρέθηκε και ένα βίντεο που δείχνει τη Νεφέλη με τον χιτώνα και το καπέλο της αποφοίτησης να χαιρετάει (το βίντεο στο τέλος του παρακάτω post).

https://www.instagram.com/p/CgRkLpSqWC7

Στους πάγους οι αδερφές Λιβιεράτου μετά την αποφοίτηση της Νεφέλης και τα πλάνα είναι υπέροχα