Το comeback της Ιωάννας Μαλέσκου και η αλλαγή στα μαλλιά της... ξανά

Το comeback της Ιωάννας Μαλέσκου και η αλλαγή στα μαλλιά της... ξανά

Η Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε στα εγκαίνια καταστήματος αλλά η νέα πόζα της στο Instagram δείχνει πού ακριβώς είναι το μυαλό της.

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν, τουλάχιστον στο πρώτο μισό της, βρήκε την Ιωάννα Μαλέσκου εκτός τηλεόραση.

Εκτός τιβί, εντός θάλασσας

Η ίδια μιλώντας πριν έναν μήνα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, είχε μιλήσει για την αποχή αυτή από την τηλεόραση:

«Το ερώτημα είναι αν έχω λείψει εγώ στο τηλεοπτικό κοινό και όχι αν μου έχει λείψει αυτό. Αγαπώ τη δουλειά, αγαπάω την τηλεόραση με την ευρεία έννοια της επαφής με τον κόσμο. Παρότι συνειδητοποιημένα απέχω για ένα διάστημα η αλήθεια είναι πως μου λείψει. Το παρακολουθώ με ηρεμία από μία απόσταση ασφαλείας. Όταν για ένα διάστημα κάνεις πίσω, αντιλαμβάνεσαι κι εσύ τα λάθη, τις αστοχίες και το τι θέλεις πραγματικά.

Η Σταματίνα είχε προσκαλέσει τη Μαλέσκου στην εκπομπή της αλλά η Ιωάννα αποκάλυψε πως φέτος θα απέχει:

«Θέλω να αποκαλύψω κάτι. Εγώ μίλησα με την Ιωάννα Μαλέσκου με μηνύματα. Της απηύθυνα πρόσκληση να έρθει στην εκπομπή και μου ευχήθηκε για τη χρονιά με πολύ εγκάρδιο τρόπο. Και μου είπε ότι έχει αποφασίσει να μη βγει πουθενά και ότι θέλει λίγο να αποτραβηχτεί», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά τη διάρκεια της εκπομπής της στον Alpha πριν μερικές εβδομάδες.

imaleskou_2972719071740645709.jpg

Πάντως, μπορεί να έμεινε εκτός τηλεόρασης αλλά παρέμεινε στη θάλασσα κάνοντας windsurfing και ποζάροντας πιο fit από ποτέ στο Instagram.Εννοείται πως η χτεσινή πόζα δεν πέρασε απαρατήρητη από τους fans της Μαλέσκου που αναφώνησαν πως διαθέτει κορμάρα.

https://www.instagram.com/p/ClBNup_ownt

To comeback και η αλλαγή:

Η Ιωάννα έκανε πάντως μια επιστροφή όχι στα τηλεοπτικά δρώμενα αυτή τη φορά αλλά σε βραδινή έξοδο στα εγκαίνια καταστήματος όπου και βρέθηκε παρέα με παρουσιάστριες όπως η Κατερίνα Καινούργιου και η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

https://www.instagram.com/p/Ck-5KY0os2f

Εκεί είδαμε μια ακόμα αλλαγή στα μαλλιά της Ιωάννας που παραμένουν σε ένα μακρύ καρέα αλλά είναι πιο σκούρα ξανθά σε σχέση με το παρελθόν.

maleskou.JPG

Είναι αλήθεια πάντως πως στα δύο χρόνια στον ΣΚΑΙ, η Μαλέσκου έκανε άπειρες αλλαγές στα μαλλιά της!

maleskou2.JPG

Θυμάσαι μερικά από τα λουκς του παρελθόντος;

Οι «Love it» φωτογραφίες της Ιωάννας Μαλέσκου και η ζωή εκτός τηλεόρασης - Να πώς περνάει