Οι «Love it» φωτογραφίες της Ιωάννας Μαλέσκου και η ζωή εκτός τηλεόρασης - Να πώς περνάει

Τσακιρίδου Χριστίνα
Οι «Love it» φωτογραφίες της Ιωάννας Μαλέσκου και η ζωή εκτός τηλεόρασης - Να πώς περνάει

Η παρουσιάστρια έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την αποχώρηση από τον ΣΚΑΪ.

Η Ιωάννα Μαλέσκου αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό στις 15 Ιουλίου με την εκπομπή «Love It» να ρίχνει οριστικά αυλαία. Μετά από δύο χρόνια συνεργασίας με τον ΣΚΑΪ η παρουσιάστρια αποχώρησε οριστικά από το κανάλι, με το τηλεοπτικό της μέλλον από εκεί και πέρα να είναι αμφιλεγόμενο.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον σταθμό για αυτά τα δύο πολύ γεμάτα χρόνια. Κρατάω όλα αυτά που έχουμε πει, αυτά που έχουμε ζήσει και όλα αυτά που σας έχουμε δείξει και άλλα τόσα που δεν ξέρετε. Κρατάω τις όμορφες στιγμές μας. Ένας πολύ όμορφος κύκλος σήμερα κλείνει. Ξεκινάει ένα φανταστικό καλοκαίρι και εμείς… θα τα ξαναπούμε σύντομα», είχε πει on air η παρουσιάστρια στην τελευταία της εκπομπή.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Ιωάννας Μαλέσκου μετά την αποχώρηση από τον ΣΚΑΪ

Τρεις μήνες μετά το φινάλε του «Love It», η Ιωάννα Μαλέσκου έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και παρά τις φήμες που ακούγονταν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η παρουσιάστρια δεν επέστρεψε στην τηλεόραση.

Η 33χρονη απόλαυσε στο έπακρο τις καλοκαιρινές της διακοπές και δεν σταμάτησε να ανεβάζει εντυπωσιακά στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πριν λίγα 24ωρα (1/10) η κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και η Σοφία Μανουσακίδου συνάντησαν την Ιωάννα Μαλέσκου σε δενδροφύτευση στον Υμηττό και θέλησαν να της κάνουν μερικές ερωτήσεις.

Η γεμάτη υπονοούμενα ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου βρήκε σύμμαχο στη Ναταλία Γερμανού

Η 33χρονη παρουσιάστρια ήταν ιδιαίτερα φειδωλή στις δηλώσεις της και ανέφερε: «Και μένα μου λείψατε! Συναντιόμαστε για έναν πολύ ωραίο σκοπό, ο μήνας ξεκινάει πολύ δημιουργικά και με ωραίες πράσινες δράσεις. Να είστε καλά!».


Μέχρι στιγμής η Ιωάννα Μαλέσκου δεν έχει αποκαλύψει τίποτα για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα και το ενδεχόμενο να τη δούμε σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή.

«Έχω επικοινωνία με την Ιωάννα Μαλέσκου. Δεν μπορώ να απαντήσω αν είναι άδικο που δεν είναι στην τηλεόραση. Σίγουρα λείπει», δήλωσε η πρώην συνεργάτης της παρουσιάστριας, Μάρτζυ Λαζάρου.

https://www.instagram.com/p/CjK7XbioEtI

«Σήμερα φύτεψα το πρώτο μου δεντράκι στους πρόποδες του Υμηττού! Ο Οκτώβρης ξεκίνησε για μένα με τον πιο «πράσινο» τρόπο. Παρέα με όμορφους ανθρώπους, βάλαμε ένα χεράκι για ένα καλύτερο αύριο. Έμαθα τόσα πολλά γύρω από τη φύση από τα μέλη της @we4all_official , σκάψαμε το χώμα, λερωθήκαμε, φυτέψαμε δεντράκια, κρατηθήκαμε χέρι-χέρι για να μην κουτρουβαλήσουμε το λόφο, γελάσαμε, δημιουργήσαμε. Κι έγινε μια όμορφη αρχή ζωτικής σημασίας! Μικροί και μεγάλοι, οικογένειες, άνθρωποι από διαφορετικά μετερίζια ενώθηκαν με ένα σκοπό. Να αλλάξουμε τον κόσμο. Μπήκε ένα λιθαράκι στην προσπάθεια αυτή.. ή για να κυριολεκτούμε μπήκε ένα δεντράκι, για να ακολουθήσουν κι άλλα», έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου στο Instagram.

Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν από τους πρώτους που πάτησαν like στην ανάρτηση της παρουσιάστριας, αναζωπυρώνοντας τις φήμες που ήθελαν την Ιωάννα Μαλέσκου να προστίθεται στην ομάδα του Πρωινού . Το καλοκαίρι πολλά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για μεταξύ τους συνεργασία η οποία δεν ευδοκίμησε ποτέ.

like_liaga.png

Η ανάγκη της παρουσιάστριας να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας

Η παρουσιάστρια θέλησε να «γεμίσει μπαταρίες» μετά το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν και πέρασε ένα ανέμελο καλοκαίρι με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Δανιά. Παρά τα δημοσιεύματα και τις φήμες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου σχετικά με το επόμενο επαγγελματικό της βήμα, η παρουσιάστρια έμεινε φέτος εκτός τηλεόρασης. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε προσκαλέσει την Ιωάννα Μαλέσκου στην εκπομπή της αλλά η παρουσιάστρια επέλεξε να απέχει.

«Θέλω να αποκαλύψω κάτι. Εγώ μίλησα με την Ιωάννα Μαλέσκου με μηνύματα. Της απηύθυνα πρόσκληση να έρθει στην εκπομπή και μου ευχήθηκε για τη χρονιά με πολύ εγκάρδιο τρόπο. Και μου είπε ότι έχει αποφασίσει να μη βγει πουθενά και ότι θέλει λίγο να αποτραβηχτεί», είχε πει on air η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά τη διάρκεια της εκπομπής της στον Alpha.

Η καθημερινότητα της Ιωάννας Μαλέσκου εκτός TV

H 33χρονη έχει έντονη παρουσία στα social media και μοιράζεται στο Instagram στιγμές από την καθημερινότητά της. Η γνωστή παρουσιάστρια περνά τον ελεύθερο χρόνο της στη φύση, κάνοντας δραστηριότητες που την χαλαρώνουν και την αναζωογονούν.

Πηγή κεντρικής: imaleskou