Το σπίτι της Έλενας Παπαρίζου δεν είναι απλώς «Number One» προτεραιότητά της αλλά «To Die For»

Το σπίτι της Έλενας Παπαρίζου δεν είναι απλώς «Number One» προτεραιότητά της αλλά «To Die For»
Instagram

Η φωτεινή μεζονέτα που στεγάζει τα όνειρά τους και στην οποία έγινε ένα υπέροχο πάρτι για τα 40ά γενέθλια της τραγουδίστριας του «Die For You». 

Την περασμένη Παρασκευή (11/11) Έλενα Παπαρίζου και ο Γιώργος Σαμπάνης ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους στο ιστορικό νυχτερινό κέντρο “Βοτανικός”. Σε πλάνα που κυκλοφόρησαν, η -για πάντα- Number 1 στις καρδιές των fans της Eurovision, και νικήτρια του διαγωνισμού το 2005, εντυπωσίασε για ακόμα μια φορά με την εμφάνισή της και τη σκηνική της παρουσία.

Ενδεικτικά κάποια πλάνα:

Η Έλενα, εκτός από επιτυχημένη πορεία και μια αξιοζήλευτη καριέρα, βιώνει την απόλυτη ευτυχία και στα προσωπικά της. Με τον σύζυγό της, Ανδρέα Καψάλη, γνωρίστηκαν τον Απρίλιο του 2012 μέσω κοινών φίλων και από την πρώτη κιόλας στιγμή ένιωσαν απίστευτη έλξη ο ένας για τον άλλον. Σύντομα το ζευγάρι έμεινε κάτω από την ίδια στέγη ενώ τον Ιούνιο του 2015 ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Ο γάμος τους έγινε μυστικά και μάλιστα στην Ελλάδα. Η είδηση του κρυφού γάμου έγινε γνωστή από την ίδια την Έλενα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram. Η τραγουδίστρια δημοσίευσε στις 9 Αυγούστου 2015 μία φωτογραφία της με τον Ανδρέα Καψάλη γράφοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ και ο σύζυγός μου!», ευχαριστώντας τον καλό της φίλο και συνάδελφο, Magnus Carlsson, ο οποίος ήταν ο κουμπάρος.

Έλενα Παπαρίζου και Φαίη Σκορδά έτρεξαν με χιλιάδες δρομείς στον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Ας δούμε κάποιες κοινές φωτογραφίες του ερωτευμένου ζευγαριού:

Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη ήταν τον περασμένο Ιούνιο η Έλενα Παπαρίζου. Η Ελληνίδα τραγουδίστρια μίλησε τόσο για την επαγγελματική της ζωή όσο και την προσωπική, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον σύζυγό της, Ανδρέα Καψιάλη.

«Το πιο όμορφο χάρισμα του Ανδρέα είναι ότι πάντα είναι απίστευτα ευγενικός. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να έχει γνωρίσει τον Ανδρέα και να μην έχει πει πόσο υπέροχος είναι, έχει μεγάλη καρδιά», είχε δηλώσει on air η τραγουδίστρια.

«Ο Ανδρέας είναι ένας εξερευνητής. Έχει όρεξη για ζωή, διψά και αγωνίζεται διαρκώς να μαθαίνει καινούρια πράγματα, αγαπάει τη φύση, είναι μια ήρεμη δύναμη. Είμαστε, όπως καταλαβαίνετε, πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες. Ο Ανδρέας είναι μηχανικός τα χέρια της ζωγραφίζουν στον αέρα τις οριζόντιες γραμμές ενός οικοδομήματος: τετράγωνη λογική. Και εγώ, όπως είπατε: ανεμοστρόβιλος! Για δείτε όμως που έρχεται, τακ, και δένει όλο αυτό. Δεν ζοριζόμαστε για να το πετύχουμε. Γίνεται από μόνο του όταν ο ένας τρέφει σεβασμό για τον άλλο», είχε τονίσει η Έλενα Παπαρίζου σε παλαιότερη συνέντευξή της στο Marie Claire.

Πλάνα από το σπίτι του ζευγαριού

Τον περασμένο Ιανουάριο, και με αφορμή τα 40ά γενέθλια της Έλενας, η τραγουδίστρια έδειξε κάποια πλάνα από το πάρτι που της ετοίμασαν στο σπίτι.

Όπως θα δεις παρακάτω, πρόκειται για μια φωτεινή μεζονέτα, με μεγάλα παράθυρα και κήπο. Στο σπίτι επικρατεί το ξύλο ενώ στη διακόσμηση έχουν παντρέψει το vintage με το μοντέρνο.

https://www.instagram.com/p/CZaBVb9hvYJ
https://www.instagram.com/p/CYL9JMcBtZ7

Λίγα λόγια για την Έλενα Παπαρίζου

Η Έλενα Παπαρίζου (31 Ιανουαρίου 1982) είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια. Ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία το 1999 ως μέλος του συγκροτήματος Antique μαζί με το Νίκο Παναγιωτίδη, το οποίο έκανε μεγάλη επιτυχία σε μικρό χρονικό διάστημα τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Σουηδία, όπου και μεγάλωσαν. Η επιτυχία αυτή συνεχίστηκε με τη συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό Τραγουδιού Eurovision 2001 για την Ελλάδα κατακτώντας με το κομμάτι «(I Would) Die For You» την τρίτη θέση, την καλύτερη θέση της χώρας μέχρι τότε. Το 2005 εκπροσώπησε ξανά την Ελλάδα στη Eurovision και κατάφερε να νικήσει με το τραγούδι «My Number One», την πρώτη και μοναδική νίκη της χώρας μέχρι σήμερα στο διαγωνισμό.

Η Παπαρίζου έχει κερδίσει τρία Μουσικά Βραβεία Αρίων, ένα European Border Breakers Awards, 32 MAD Video Music Awards - περισσότερα από κάθε άλλο καλλιτέχνη. Στις 14 Μαρτίου 2010, ο Alpha TV ανακήρυξε την Παπαρίζου ως τη 14η πιο πολυβραβευμένη εγχώρια καλλιτέχνη από το 1960 μέχρι σήμερα με συνολικά 7 πλατινένιους και 4 χρυσούς δίσκους. Μέχρι το 2010 έχει πουλήσει 167.000 δίσκους στην Ελλάδα, 24.000 δίσκους στην Κύπρο και 20.000 singles στη Σουηδία κατά τη διάρκεια της σόλο καριέρας της. Επίσης, τα τραγούδια της Παπαρίζου έχουν περισσότερες από 230 εκατομμύρια θεάσεις στο Youtube, περισσότερες από οποιονδήποτε Έλληνα καλλιτέχνη.