Έλενα Παπαρίζου και Φαίη Σκορδά έτρεξαν με χιλιάδες δρομείς στον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Έλενα Παπαρίζου και Φαίη Σκορδά έτρεξαν με χιλιάδες δρομείς στον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Πλήθος κόσμου «πλημμύρισε» το κέντρο της Αθήνας- ανάμεσά τους και οι Έλενα Παπαρίζου, Φαίη Σκορδά, Αφροδίτη Γραμμέλη, Μάριος Φραγκούλης.

Με τη διαδρομή των 5 χιλιομέτρων ξεκίνησε ο 39ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας σήμερα (13/11) το πρωί με χιλιάδες κόσμου να συρρέει στο κέντρο της πόλης. Ανάμεσά τους βρέθηκαν και πολλοί celebrities, οι οποίοι έτρεξαν και έστειλαν το δικό τους μήνυμα.

Η Έλενα Παπαρίζου, η Φαίη Σκορδά, η Αφροδίτη Γραμμέλη, ο Αντώνης Τσαπατάκης και ο Μάριος Φραγκούλης ήταν ανάμεσα στους γνωστούς Έλληνες που φόρεσαν αθλητική ενδυμασία και έγιναν δρομείς.

Λίγο καλοκαίρι ακόμη - Η Έλενα Παπαρίζου κάνει βουτιά στο ποτάμι με μία φέτα καρπούζι

Το post της Έλενας Παπαρίζου για τον Μαραθώνιο της Αθήνας

Μια σειρά από φωτογραφίες με την ίδια και άλλους celebrities να τρέχουν δημοσίευσε η Έλενα Παπαρίζου στο Instagram της. Η τραγουδίστρια, φορώντας κολάν, φούτερ και τζόκεϊ καπέλο όλα σε μαύρο χρώμα, με λευκά sneakers, έτρεξε για καλό σκοπό και συγκεκριμένα για την εξάλειψη της βίας. Και αξίζει να σημειωθεί, ότι πήγε άυπνη στον Μαραθώνιο μιας και έχει ήδη ξεκινήσει τις εμφανίσεις της σε νυχτερινό κέντρο στο πλευρό του Γιώργου Σαμπάνη.

https://www.instagram.com/p/Ck5XnFSt7k8

Οι fans της, όπως ήταν φυσικό, άφησαν τα σχόλιά τους κάτω από το post με όλους να δίνουν τα «συγχαρητήριά» τους στην Έλενα για τη δράση της αυτή.

Στην gallery μπορείς να δεις όλους τους celebrities που έδωσαν το παρών στον 39ο Μαραθώνιο της Αθήνας και έτρεξαν μαζί με πολλές χιλιάδες δρομείς.

Ο Χαράλαμπος Πιτσώλης είναι ο μεγάλος νικητής στον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο

Μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα, οι Έλληνες αθλητές ήταν αυτοί που μπήκαν πρώτοι στο Καλλιμάρμαρο και αποθεώθηκαν από τους θεατές στον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Σε όλη τη διαδρομή ο πρωταθλητής του Παναθηναϊκού, Κώστας Γκελαούζος, ήταν αυτός που είχε το προβάδισμα και έδειξε πως για ακόμα μια χρονιά θα είναι ο νικητής, όμως, στο τελευταίο χιλιόμετρο έγινε μια συγκλονιστική ανατροπή.

Ο Χαράλαμπος Πιτσώλης, του Γυμναστικού Συλλόγου Ιλισός, κατάφερε να προσπεράσει καθώς είχε τεράστια αποθέματα δυνάμεων. Έτσι, ο 29χρονος πρωταθλητής μπήκε πρώτος στο Παναθηναϊκό Στάδιο και κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη σε Μαραθώνιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, κάνοντας παράλληλα και ατομικό ρεκόρ.

Ο Πιτσώλης ολοκλήρωσε τη διαδρομή των 42,195 χιλιομέτρων έχοντας χρόνο 2 ώρες, 23 λεπτά και 42 δευτερόλεπτα.