Τόλμησε η Χριστίνα Μπόμπα να δείξει το ντεκολτέ της και άρχισαν τα σχόλια από τις γλυκές μανούλες

Τόλμησε η Χριστίνα Μπόμπα να δείξει το ντεκολτέ της και άρχισαν τα σχόλια από τις γλυκές μανούλες

Κάθε φορά που η Χριστίνα Μπόμπα αποφασίζει να φορέσει ένα τοπ που αποκαλύπτει το ντεκολτέ της, ξεφυτρώνουν σχόλια από γλυκές μανούλες για το ντύσιμό της.

Από τότε που έγινε μαμά η Χριστίνα Μπόμπα, έχει καταφέρει με κάθε της εμφάνιση να γίνεται θέμα συζήτησης στις όχι και τόσο γλυκές μανούλες.

Βλέπεις. μετά από τις πόζες με μαγιό, την λήψη από το ταξίδι στην Ιταλία με ανοιχτό ντεκολτέ και την τωρινή νυχτερινή έξοδο με βελουδένιο κορμάκι που άφηνε ακάλυπτο το ντεκολτέ της Μπόμπα, τα σχόλια στο προφίλ της διδυμομανούλας φυτρώνουν σαν μανιτάρια.

https://www.instagram.com/p/ClJKhKLKCSR

«Πραγματικά..πως ντύνεσαι έτσι θεέ μου», τόνισε ένα σχόλιο και ήρθαν και τα παρακάτω.

Η Χριστίνα αυτή τη φορά δεν απάντησε! Είχε φροντίσει να απαντήσει στα κακόβουλα αυτά σχόλια πριν μερικούς μήνες τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν συνηθίζω να απαντάω σε σχόλια απλώς όταν διαβάζω σχόλια που εκφράζουν μια παθογένεια της νοοτροπίας κάποιων ανθρώπων – ευτυχώς είναι η εξαίρεση και η μειοψηφία – θεώρησα επειδή έχω φωνή στα social media και με ακούει πολύς κόσμος, ότι θα ήταν καλό μήνυμα να δώσω μια απάντηση. Όλοι έχουν άποψη για το τι κάνουμε και θεώρησα είναι απελευθερωτικό να πούμε ό,τι θα κάνουμε ό,τι θέλουμε και εμείς ξέρουμε τι είναι σωστό για εμάς και τι όχι», είπε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα.

Χριστίνα Μπόμπα, οι «καλές» μαμάδες στο Instagram φοράνε ζιβάγκο και δεν ταξιδεύουν χωρίς τα παιδιά

https://www.instagram.com/p/CeB1FQNq3eq

Τη στήριξή του για την τότε πόζα που προκάλεσε σχόλια, είχε δείξει και ο Σάκης Τανιμανίδης λέγοντας:

«Εγώ ποτέ δεν απαντάω σε κανένα σχόλιο και η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια έχουμε αρκετά. Οι επαναστάτες του πληκτρολογίου, αυτοί που προσπαθούν να αλλάξουν τον κόσμο πίσω από ένα πληκτρολόγιο ποστάροντας στα social media, είναι ένα φαινόμενο των τελευταίων ετών. Το θέμα είναι ότι ενώ δεν πρέπει να ασχολείσαι με αυτούς, κάποιες φορές σε κάποια θέματα, όπως αυτό που αφορά τον ρόλο της μητέρας και το τι πρέπει να κάνει μια μητέρα και τι όχι, καλό είναι να υπάρχει μια Χριστίνα ή κάποια αντίστοιχη Χριστίνα να βγει και να πει τη γνώμη της. Και μπράβο της, νιώθω πάρα πολύ περήφανος που το έκανε».

Χριστίνα Μπόμπα: Η on camera απάντηση στα επικριτικά σχόλια και η υποστήριξη του Σάκη Τανιμανίδη

Στήριξη στη Χριστίνα Μπόμπα για το θέμα είχε προφέρει με εκτενές σχόλιο στην εκπομπή της και η Ελένη Μενεγάκη.

«Μήπως εκπροσωπεί και κάποιες άλλες γυναίκες, οι οποίες μπορεί να μην έχουν τη δική της δύναμη, για να δώσει μια διάσταση στο θέμα. Για ποιο λόγο μια γυναίκα, όταν γίνεται μαμά πρέπει να φοράει ειδική στολή εξόδου, εργασίας, βόλτας, ταξιδιού ή να απολογείται αν πρέπει να ταξιδέψει και να αφήσει κάποια στιγμή τα παιδιά της; Μπορεί να το κάνει για να δώσει λόγο σε κάποιες άλλες γυναίκες που μπορεί να μην μπορούν να απαντήσουν και να τρώνε τέτοιο bullying. Εγώ έκανα πλάκα πριν από 15 χρόνια καλεσμένη στον Χατζηνικολάου – τότε είχα 2 παιδιά, μόλις είχα πάει στον Alpha – και μου έλεγε -Τα φοράς τα μίνι κι αυτά ε. Και λέω ‘Ναι παιδιά, αυτό είναι μίνι της μάνας. Εγώ έτσι το δήλωσα, έσκασα το χαμόγελό μου και είπα είναι το μίνι της μάνας και τελείωσε.

Δεν χρειάζεται να απαντάμε σε όλα σοβαρά, κάποια πράγματα τα περνάς πιο ανάλαφρα. Τώρα φοράω μια μπλούζα που το ένα χέρι είναι έξω. Θα μου πει κάποιος γιατί έχεις το χέρι έξω που είσαι μάνα; Δεν ξέρω, δεν θέλω να σκέφτομαι έτσι. Θεωρώ ότι δεν προσβάλλω κανέναν, ούτε τον εαυτό μου, έχω την άποψή μου κι αφού δεν ενοχλώ κανέναν δεν θα κάτσω εγώ να κολλήσω με 5, με 6, με 7. Όμως κάποιος που αισθάνεται όχι καλά, ή ότι προσβάλλεται, θα πρέπει να απαντήσει. Εγώ νομίζω ότι πρέπει να ακούμε το μέσα μας λίγο σε αυτά τα πράγματα από τη στιγμή που μπαίνουμε στο παιχνίδι των social media. Ειδάλλως να είμαστε εκτός», είχε πει η Ελένη τότε.

Το βελουδένιο κορμάκι!

DANIELA-3.jpg

Πάντως, το κορμάκι αυτό που φόρεσε η Χριστίνα είναι το μοντέλο Daniela από τη Thecedition και κοστίζει 180 ευρώ.