Χριστίνα Μπόμπα, οι «καλές» μαμάδες στο Instagram φοράνε ζιβάγκο και δεν ταξιδεύουν χωρίς τα παιδιά

Πατούλια Κατερίνα
Χριστίνα Μπόμπα, οι «καλές» μαμάδες στο Instagram φοράνε ζιβάγκο και δεν ταξιδεύουν χωρίς τα παιδιά

Η Χριστίνα Μπόμπα δέχτηκε για μια ακόμα φορά επίθεση στο Instagram για την εμφάνιση που επέλεξε να κάνει στο πρόσφατο ταξίδι της στο Μιλάνο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Χριστίνα Μπόμπα στον έναν σχεδόν χρόνο ως νέα μαμά, δέχεται επίθεση στο Instagram. Εδώ όμως δεν έχουμε να κάνουμε με τα παραδοσιακά trolls, έχουμε να κάνουμε με τις καλές μανούλες του Instagram που guess what, σταύρωσαν τη Μπόμπα ξανά.

Οι «καλές» μανούλες, αυτή η μάστιγα

Δεν είναι σημερινό φαινόμενο αυτή η μοιρασιά των μαμάδων. Θηλάζεις; Έρχονται τα σχόλια μέχρι πότε θα θηλάζεις. Δεν θηλάζεις; Είσαι κακιά μαμά που δεν φροντίζεις τη διατροφή του παιδιού σου. Η αιώνια μάχη και διαμάχη των μαμάδων έχει απλά μετατοπιστεί στο Instagram και ουέ και αλλοίμονο αν τολμήσεις να παρεκκλίνεις από τη νόρμα.

Αφορμή για το ξέσπασμα της Μπόμπα σήμερα πάντως ήταν τα απαράδεκτα σχόλια που δέχτηκε τόσο για το επαγγελματικό ταξίδι που έκανε στο Μιλάνο χωρίς τα παιδιά της, όσο και το ρούχο που επέλεξε να φορέσει.

Η ίδια στα σχόλια για το αν δείχνει ή έχει φτιάξει το στήθος της αλλά και στο αν ταξίδεψε χωρίς τα παιδιά της απάντησε όπως έπρεπε:

«Έχω κάποιες απορίες, αν ήμουν άντρας θα συσχέτιζε κανείς την ποσότητα υφάσματος που καλύπτει το σώμα μου, με την ηθική μου; Θα πίστευε κανείς πως ήμουν κακός πατέρας επειδή ήμουν σε ένα επαγγελματικό ταξίδι; Επίσης άραγε ζούμε στο 2022 ή στον Μεσαίωνα»;

Χριστίνα μάλλον ζούμε στον Μεσαίωνα!

Γιατί και την περίπτωση της Χρηστίδου να πιάσουμε, που τόλμησε να ταξιδέψει ΜΕ τα παιδιά της και το ντεκολτέ ήταν κρυμμένο, πάλι το πρόβλημα ήταν ΓΙΑΤΙ ταξίδεψε και γιατί το παιδί της ονειρευόταν για χρόνια να ταξιδέψει στο Ντουμπάι. (Το πώς θα πενθήσει η Τούνη και η Χρηστίδου δεν είναι θέμα που θα λύσουν οι haters με τα σχόλια τους).

Πιθανολογώ πάντως, πως στα σχόλια για το ταξίδι στο Μιλάνο- ακόμα κι εκείνες που σου επισημαίνουν πως απέκτησαν με μεγάλη δυσκολία τα παιδιά τους όπως και εσύ - πολύ θα ήθελαν να πίνουν ένα άπερολ εκεί δίπλα στο Ντουόμο μαζί σου. Το να μιλάμε δε για το ντεκολτέ μιας γυναίκας που θήλασε τα διδυμάκια της και πάλεψε να προχωρήσει να θηλάζει για όσο καιρό τα κατάφερες εσύ, είναι από μόνο του ένα βήμα πίσω.

Γενικά, στο Instagram και στην πραγματική ζωή είναι η αλήθεια, οι μαμάδες πρέπει να είναι σούπερ ευτυχισμένες και να ζουν μόνο για το/τα παιδιά τους. Φεύγουν γυναίκες από τη ζωή με επιλόχειο, κι εμείς σφυράμε τάχα με απορία πώς το έπαθαν αυτό την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους. Guess what. Δεν μπορούσαν να μιλήσουν, δεν ήξεραν ότι είναι φυσιολογικό!

Και πόσο πίσω να πάμε ακόμα, τη στιγμή που όλες μιλάμε για γυναικεία αλληλεγγύη και ενδυνάμωση και την ίδια ώρα θάβουμε τις φίλες, τις κολλητές, τις Μπόμπες της παρέας μας που βρήκαν λίγο χρόνο για τις ίδιες ή κατάφεραν να πάνε έστω ένα ταξίδι λίγο πιο πέρα από το μάρκετ του σπιτιού τους χωρίς τα παιδιά τους.

Χριστίνα, για κάθε μία από αυτές τις γλυκές μανούλες με το ζιβάγκο, υπάρχουν άλλες δέκα που σε βλέπουν και σε χαίρονται, γιατί πέρασες και ξεπέρασες τα πρώτα σύννεφα της νέας ζωής σου ως μαμάς και βρήκες πάλι εσένα, στον νέο σου ρόλο πια.

Πότε θα σταματήσουμε να ρωτάμε τη Χριστίνα Μπόμπα γιατί άφησε τις κόρες της και ταξίδεψε μόνη της;