Η Ελεάνα Παπαϊωάννου μας θύμισε γιατί την γουστάραμε τόσο στο Fame Story

Η Ελεάνα Παπαϊωάννου μας θύμισε γιατί την γουστάραμε τόσο στο Fame Story

«Θεωρείς ότι ο τσαμπουκάς μου είναι μούφα. Αν θες να δεις αν ο τσαμπουκάς μου είναι μούφα, συνέχισε αυτό το ύφος και θα σου ορμίξω», είχε πει στον επικό εκείνο καυγά η Ελεάνα τονίζοντας στην Άσπα πως δεν πρέπει να πιάσει ξανά την οικογένειά της στο στόμα της.

Η Ελεάνα Παπαϊωάννου μας συστήθηκε πριν 19 χρόνια στο Fame Story 1. Ένα από τα πρώτα μουσικά riality και talents shows μαζί, η γεμάτη τσαμπουκά Παπαϊωάννου, κατάφερε να ξεχωρίσει και να βγει τέταρτη με την ψήφο του κοινού.

Η Ελεάνα δεν μετανιώνει

Στην καρδιά όλων βέβαια, η Ελεάνα είχε καταφέρει να βγει πρώτη στην καρδιά μας, μετά από εκείνον τον καυγά με την Άσπα Τσίνα, όταν υπερασπίστηκε και την ίδια και την οικογένειά της και την συμπαίκτριά της Φωτεινή (που είχε προλάβει να μαλώσει λίγο νωρίτερα με την Άσπα ξεστομίζοντας την επική ατάκα "Τι της έχω κάνει της μ@λ@κισμένης).

Η Ελεάνα πιο ώριμη από ποτέ αλλά με τον ίδιο τσαμπουκά εξομολογείται πως καθόλου δεν μετάνιωσε για την εμπειρία του Fame Story και μιλώντας στη Φαίη Σκορδά, είπε:

«Δεν μετανιώνω που πήγα στο Fame Story. Δεν είχα σκοπό να γίνω τραγουδίστρια, ήμουν στο πρώτο έτος της φιλοσοφικής και περνούσα φανταστικά στην Πάτρα. Ο πρώτος χρόνος μετά το Fame Story ήταν δύσκολος, μη διαχειρίσιμος. Ήμουν μόλις 19 ετών. Η μητέρα μου, για να με προσγειώσει, μου έλεγε ότι το χειροκρότημα είναι δυο μπάτσες που συναντιούνται στον αέρα.

Έχω αλλάξει από τότε. Ήμουν πάρα πολύ αθυρόστομη και δεν αντέχω να με βλέπω. Όλα τα πλάνα μου ήταν με ένα τσιγάρο και νόμιζα ότι ήθελαν να με δείχνου αντιπαθή.

Αν ξέραμε ότι ο καβγάς με την Άσπα θα συνεχίζει να παίζει μετά από 20 χρόνια, θα τον είχαμε εμπλουτίσει», είπε η Ελεάνα Παπαϊωάννου.

Και η αλήθεια είναι πως μας πήγε πίσω και μας θύμισε εκείνο το ακομπλεξάριστο κορίτσι που έλεγε χαλαρά «μάγκα» τον Πετρέλη, τραγουδούσε από την καρδιά του όπως κάνει και σήμερα και το μόνο που θα αλάζαμε σε εκείνη, θα ήταν η καριέρα της, θα την θέλαμε 19 χρόνια μετά, να την καμαρώνουμε σαν μια μεγάλη λαϊκή τραγουδίστρια με ένα ακόμα πιο μεγάλο ρεπερτόριο.

Aspa Malakismeni GIFfrom Aspa GIFs

«Όταν βγήκα από το Fame Story βέβαια και αισθάνθηκα πως λίγο ξέφυγα, την ψώνισα. Δεν γίνεται αλλιώς. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος άνθρωπος που βγαίνει από ένα σόου, τον γνωρίζει όλη η Ελλάδα και μπορεί να είναι απόλυτα ζεν», έχει τονίσει πιο παλιά η Ελεάνα ενώ για την επιστροφή σε κάποιο talent show, ίσως και να πλησιάζει η στιγμή που θα την ξαναδούμε.

https://www.instagram.com/p/CkK3cBuoB1G

«Έχω δεχθεί στο παρελθόν δύο φορές πρόταση για να βρεθώ σε τάλεντ σόου, αλλά δεν έτυχε. Μόλις είχα γεννήσει την μία και στην άλλη πάλι είχα γεννήσει.

Ενδεχομένως και να πήγαινα αν ήταν κάτι που μπορούσα να υποστηρίξω, δεν είμαι δηλαδή αρνητική» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN.

Η Ελεάνα Παπαϊωάννου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, στις 30 Δεκεμβρίου του 1983. Είναι κόρη του πρώην διεθνούς ποδοσφαιριστή Λάκη Παπαϊωάννου και της τραγουδίστριας Ντίνας Παπαϊωάννου. Σπούδασε φιλοσοφία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Την 1η Ιουλίου 2017, παντρεύτηκε τον Έλληνα επαγγελματία καλαθοσφαιριστή Δημήτριο Βεργίνη στη Θεσσαλονίκη. Στις 28 Μαρτίου 2018 γέννησε την κόρη τους.