«Μπράβο Ελένη»: Μενεγάκη και Κορομηλά θα συναντηθούν ξανά τηλεοπτικά για να πιούν «Πρωινό Καφέ»

Κατερίνα Μπούσιου
«Μπράβο Ελένη»: Μενεγάκη και Κορομηλά θα συναντηθούν ξανά τηλεοπτικά για να πιούν «Πρωινό Καφέ»

Οι δύο παρουσιάστρες του «Πρωινού Καφέ» του ΑΝΤ1, θα συναντηθούν ξανά στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη αυτή την Παρασκευή. 

Οι δύο παρουσιάστριες βρίσκονται πια στο ίδιο κανάλι και η τηλεοπτική συνάντησή τους, αυτή την Παρασκευή (25/11) στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega, θα είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες τηλεοπτικές στιγμές από την αρχή της φετινής σεζόν. Η πρωτοπόρος του «Πρωινού Καφέ» στον ΑΝΤ1 αλλά και των βραδινών shows Ρούλα Κορομηλά, συναντά την διάδοχό της Ελένη Μενεγάκη στην ίδια εκπομπή. Κάνοντας ένα μικρό flashback, αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα βρεθούν τηλεοπτικά. Kαι οι δύο συναντήσεις τους κατά το παρελθόν, είχαν σημειώσει ρεκόρ τηλεθέασης.

Η επέτειος του Πρωινού Καφέ και τα δάκρυα της Ρούλας

Η Ελένη Μενεγάκη είχε μιλήσει για το νέο ξεκίνημα της Ρούλας Κορομηλά φέτος στην εκπομπή «Σπίτι με το Mega», καλωσορίζοντας την παρουσιάστρια στο κανάλι και μιλώντας πολύ θερμά για εκείνη, χαρακτηρίζοντας την, ως την πρωτοπόρα των βραδινών show. Η Ρούλα την είχε ευχαριστήσει με ανάρτησή της στο προφίλ της στο Instagram και η φράση στην λεζάντα «τα λέμε» μαζί με το «ευχαριστώ» της, μας είχε προϊδεάσει για την συνάντησή τους.

https://www.instagram.com/p/Ckk3vyegs5A

Είχαμε πλέον και επίσημη επικύρωση πως η Ελένη θα έχει καλεσμένη την Ρούλα στην εκπομπή της με το νέο τρέιλερ του Mega.

Το «Σπίτι με το Mega» επέστρεψε και το Twitter υποκλίθηκε σε Ρούλα Κορομηλά και Πέγκυ Ζήνα

Τις δύο κορυφαίες κυρίες της τηλεόρασης, τις ενώνουν πολλά και ολίγον καρμικά. Η Ρούλα Κορομηλά, έγινε παρουσιάστρια του «Πρωινού Καφέ» στον ΑΝΤ1 το 1991, ένα χρόνο μετά την πρεμιέρα της πρώτης πρωινής εκπομπής της ελληνικής τηλεόρασης και την διαδοχική παρουσίαση αρχικά από την Νανά Παλαιτσάκη και στην συνέχεια από την ηθοποιό Λουκία Παπαδάκη. Η Ρούλα παρέμεινε μέχρι το 1994 και σε αυτά τα χρόνια η εκπομπή γνώρισε μεγάλες δόξες και αντίστοιχα πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Όλη η ελληνική showbiz της εποχής είχε βρεθεί στο πλευρό της.

Με την μεγάλη μεταγραφή της Ρούλας Κορομηλά στο Mega που έφερε και μία μεγάλη ρήξη με τα στελέχη του ΑΝΤ1, τα ηνία της εκπομπής για ένα χρόνο ανέλαβε η Πόπη Χατζηδημητρίου και μετά η Ελένη Μενεγάκη, η οποία στα πρωτοσέλιδα της εποχής χρίστηκε ως η διάδοχος της Ρούλας.

Εκείνη την εποχή, όσο και μεταγενέστερα, υπήρχε ο «μύθος» ότι οι σχέσεις των δύο κυριών υπήρξε τεταμένη. Όμως στην 5η επέτειο της εκπομπής στις 10 Μαίου του 1996, η Ελένη είχε καλέσει την Ρούλα στην εκπομπή, κάνοντας εκείνη την ημέρα ρεκόρ τηλεθέασης. Η πρώτη εκείνη ιστορική συνάντηση έγινε με άγχος από την Ελένη και δάκρυα από την Ρούλα.

Η οποία είχε μιλήσει και με τα καλύτερα λόγια για την νέα παρουσιάστρια: «Ελένη τελικά είσαι πάρα πολύ έξυπνο κορίτσι, εκτός από πολύ όμορφη και αυτό είναι πολύ σημαντικό για τον χώρο μας, για κάποιους που λένε πως εμείς οι ξανθούλες είμαστε χαζές. Αποδεικνύεται ότι είσαι ένα πολύ ευγενικό κορίτσι και πολύ σωστή οικοδέσποινα. Δεν θα κρύψω την συγκίνησή μου γιατί αυτή η εκπομπή και οι άνθρωποι που βρίσκονται εδώ μου συμπαραστάθηκαν και ξεκίνησα μαζί τους».

Η Ελένη Μενεγάκη μάλιστα της είχε αγοράσει δώρο, ένα βραχιόλι με ματάκι και αυτή η κίνηση, έφερε ξανά δάκρυα στα μάτια της Ρούλας.

Οι δυο τους ξαναβρέθηκαν και στο «Μπράβο» στο Mega, λίγα χρόνια αργότερα, στη Σύρο, με την Ελένη μάλιστα να μας δείχνει για πρώτη φορά και το ταλέντο της στο τραγούδι.

«Ποτέ δεν υπήρξε κόντρα μεταξύ μας»

Η Ρούλα είχε διαλύσει κάθε υποψία κόντρας με την Ελένη στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» δίνοντας την απάντησή της στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Και όπως είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Καμία σχέση, ποτέ δεν υπήρξε κόντρα με την Ελένη, την οποία την ξέρω και πριν γίνει γνωστή. Τα εξώφυλλα που υπήρξαν για την κόντρα, εξυπηρετούσαν κάποιους σκοπούς. Εμάς τις δύο, δεν μας εξυπηρετούσε τίποτε από όλα αυτά. Είχαμε μία πολύ ωραία σχέση, έχει κάνει την πορεία της η Ελένη. Δεν είναι τυχαίο ότι 30 χρόνια τώρα έχει καθιερωθεί σε αυτό που κάνει και το κάνει τέλεια».