Οι παρουσιάστριες της πρωινής ζώνης για πρώτη φορά μαζί & οι δύο ηχηρές απουσίες που συζητήθηκαν

Κατερίνα Μπούσιου
Οι παρουσιάστριες της πρωινής ζώνης για πρώτη φορά μαζί & οι δύο ηχηρές απουσίες που συζητήθηκαν

Photo credits NDP photo agency

Στη γιορτή για τα 30 χρόνια της Ζήνας Κουτσελίνη στην τηλεόραση, είχαμε για πρώτη φορά την ένωση όλων των κυριών της πρωινής ζώνης. Τσιμτσιλή, Σκορδά και Καινούργιου, απέδειξαν ότι ο ανταγωνισμός δεν τους χωρίζει ενώ κάποιες επέλεξαν ίδιο dress code. Στο ίδιο event και η Μαλέσκου. 

Τα τηλεοπτικά γενέθλια της Ζήνας Κουτσελίνη για τα 30 χρόνια της στην τηλεόραση, κατάφεραν να ενώσουν την ψυχαγωγία με την ενημέρωση, αλλά και τις κυρίες της πρωινής ζώνης. Φαίη Σκορδά, Σταματίνα Τσιμτσιλή και Κατερίνα Καινούργιου σε μία κοινή εμφάνιση που συζητήθηκε πολύ. Από την βραδιά αυτή είχαμε παρουσίες - έκπληξη αλλά και ηχηρές απουσίες.

Γενέθλια με πειράγματα για τα νούμερα τηλεθέασης

Η Ζήνα Κουτσελίνη κατάφερε να κάνει ένα ακόμη... αποκλειστικό στην 30χρονη καριέρα της, με το μεγάλο event που διοργάνωσε για να γιορτάσει τα τηλεοπτικά της γενέθλια. Είναι η πρώτη φορά που τόσοι πολλοί παρουσιαστές και δημοσιογράφοι, έδωσαν το παρών από όλα τα κανάλια, για να την τιμήσουν. Οι περισσότεροι άλλωστε της οφείλουν την καριέρα τους.

Παρουσιαστές της πρωινής ζώνης, πρώην παρουσιάστριες, δημοσιογράφοι και παρουσιαστές των κεντρικών δελτίων ειδήσεων από όλα τα ιδιωτικά κανάλια και την δημόσια τηλεόραση, σχεδόν ο...μισός δικηγορικός σύλλογος και δημοσιογράφοι της παλιάς γενιάς, αλλά και πρώην και νυν συνεργάτες της Ζήνας, ήταν εκεί.

Για πρώτη φορά οι κυρίες της πρωινής ζώνης ενώθηκαν για να μας δείξουν πως ο ανταγωνισμός δεν τις χωρίζει. Και τις είδαμε σε κοινές δηλώσεις να κάνουν μάλιστα και πειράγματα μεταξύ τους για την τηλεθέαση. Αλληλέγγυες και φίλες.

Όταν μάλιστα ρωτήθηκαν για το αν θα συνεργάζονταν κάποια στιγμή όλες μαζί, απάντησαν με ειλικρίνεια. Με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να λέει χαρακτηριστικά: «Είμαστε και οι τρεις επαγγελματίες μίας πιο σύγχρονης γενιάς που σέβεται τους άλλους, είμαστε της ευγενούς άμιλλας, οπότε μακάρι να συνυπάρχαμε».

Η Κατερίνα Καινούργιου έσπευσε να κάνει χιούμορ λέγοντας πως θα το έκαναν αν ήταν μεγάλο το ποσό που θα τους έδιναν (σ.σ και σήμερα το πρωί διευκρίνησε για να μην παρεξηγηθεί πως όντως αστειευόταν) και δήλωσε πως θα χαιρόταν πολύ αν η Φαίη Σκορδά, έκανε υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης από εκείνη, με την Φαίη να αποχωρεί γελώντας μετά τις δηλώσεις. Οι δυο τους ωστόσο βρέθηκαν αργότερα και μόνες τους για να πουν τα προσωπικά τους, όπως εξομολογήθηκε σήμερα η Φαίη Σκορδά.

Σε αυτή τη σπάνια συνύπαρξη γεμάτη αγάπη των κυριών της πρωινής ζώνης, είχαμε και την παρουσία τόσο του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του Ανδρέα Μικρούτσικου, όσο και της Μαρίας Μπεκατώρου και της Ιωάννας Μαλέσκου, ανάμεσα στην dream team των παρουσιαστών. Είχαμε ωστόσο και ηχηρές απουσίες.

Η απουσία της Ελένης Μενεγάκη και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Οι περισσότεροι δημοσιογράφοι ανέμεναν να έχουμε και μία ακόμη επανένωση. Εκείνη της εορτάζουσας Ζήνας Κουτσελίνη, η οποία έσβησε και την τούρτα με τα 30 κεράκια, με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η οποία ωστόσο δεν καλέστηκε και η Ζήνα αιτιολόγησε την απουσία με τον πιο ειλικρινή τρόπο.

Γιατί όπως είπε: «Σήμερα είναι μια γιορτή της τηλεόρασης. Η Κωνσταντίνα είναι ένα κομμάτι αυτής της γιορτής. Διανύει και εκείνη δύσκολη περίοδο. Για να καλέσεις έναν άνθρωπο, σημαίνει ότι έχεις λύσει την όποια σου διαφωνία. Όταν έχεις εκκρεμότητες, πρώτα κάθεσαι σε ένα τραπέζι και λύνεις τις εκκρεμότητες και μετά έρχονται οι χαρές και οι γιορτές. Με τους ανθρώπους που ήταν σήμερα εδώ έχουμε χαρές και γιορτές, γιατί δεν υπάρχουν εκκρεμότητες».

Μία ακόμη απουσία συζητήθηκε πολύ και ήταν εκείνη της Ελένης Μενεγάκη. Μην ξεχνάμε πως η Ζήνα υπήρξε η πρώτη της αρχισυντάκτρια στον «Πρωινό καφέ». Και με την οποία έχει και μία στενή φιλική σχέση, γιατί όπως είπε και στις δηλώσεις της «Την Ελένη την έχω πολύ ψηλά στην καρδιά μου», αλλά χωρίς να μας διευκρινήσει αν είχε καλεστεί και αν είχαν μιλήσει για τον λόγο που δεν μπορούσε να είναι παρούσα.

Το dress code της βραδιάς

Όλες οι κυρίες ήταν άκρως κομψές για τη λαμπερή βραδιά. Η οικοδέσποινα Ζήνα Κουτσελίνη εμφανίστηκε με ένα total white look, με λευκό κοστούμι σε Japanese style.

Εξίσου κομψή και η Φαίη Σκορδά, με την γνωστή παρουσιάστρια να επιλέγει ένα καρό κοστούμι σε γκρι απόχρωση, που συμπλήρωσε με μαύρο top και minimal αξεσουάρ. Κοστούμι και για την Ιωάννα Μαλέσκου, που παρέμεινε πιστή στην αγάπη της για λαμπερά χρώματα και εμφανίστηκε με bold electric μπλε.

https://www.instagram.com/p/ClQeE0Zoplf

Τη διαφορά έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τη total printed ολόσωμη φόρμα της, σε floral μοτίβο και το μπλε να κυριαρχεί επίσης χρωματικά. Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε ένα maxi, floral φόρεμα σε κόκκινο και φούξια, που το συνδύασε με μαύρο σακάκι και ασορτί μπότες.

1669130804088-988382599-proinizoni_kiries.jpg

Η Μαρία Μπεκατώρου ήταν σε πιο casual διάθεση με μαύρο denim παντελόνι, πουά πουκάμισο και matching ζακέτα.