Η Μαρία Μπεκατώρου δεν έχει μεγαλώσει ούτε μία ημέρα τα τελευταία δέκα χρόνια

Η Μαρία Μπεκατώρου δεν έχει μεγαλώσει ούτε μία ημέρα τα τελευταία δέκα χρόνια

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι ο δικός μας Μπέντζαμιν Μπάτον και η αλλαγή της μέσα στα χρόνια δείχνει πως αντί να μεγαλώσει, μικραίνει.

Στις 11 Φεβρουαρίου του 2023, η Μαρία Μπεκατώρου θα σβήσει 49 κεράκια στην τούρτα της, αλλά αυτό καθόλου δεν την ανησυχεί γιατί το πέρασαμ του χρόνου την κάνει πιο σοφή αλλά και πιο μικρή.

Τα τελευταία 10 χρόνια, το μόνο πράγμα που αλλάζει στη Μαρία είναι οι επαγγελματικές της επιλογές, η καριέρα της που μεγαλώνει ή μάλλον, η καριέρα της που είναι η μόνη που μεγαλώνει καθώς η παρουσιάστρια όσον αφορά την εξωτερική της εμφάνιση, είναι ο δικός μας Benjamin Button!

Η Μαρία μικραίνει - δεν μεγαλώνει

Στις grande βραδινές εμφανίσεις της αλλά ακόμα και χωρίς μακιγιάζ ενώ ετοιμάζεται για ένα ακόμα γύρισμα του «The Chaser» η παρουσιάστρια παραμένει εκείνο το ανέμελο κοριτσάκι που είναι και όλα τα καλοκαίρια που κάνει βουτιές στη Σύρο ή την Κεφαλλονιά.

2022

1669283308738-209704091-mpekatoroy6.jpg

2012

Η Μαριέττα Χρουσαλά είναι ο Benjamin Button της εγχώριας showbiz

316512141_472452554777724_7195539376298273691_n.jpg

Κι ανατρέξει κανείς στις φωτογραφίες της, πριν δέκα χρόνια, θα διαπιστώσει το αυτονόητο: Από τη στιγμή που η Μαρία αποφάσισε να επενδύσει στον εαυτό της, στην καλυτέρευση σώματος και πνεύματος, η αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση ήταν μεγάλη. Και δεν μιλάμε μόνο για τα κιλά που η ίδια αποκάλυψε πριν δύο χρόνια πώς έχασε.

Τι θα έλεγες στον νεότερο εαυτό σου πως «αυτό δεν έπρεπε να το κάνεις», είχε ρωτήσει δημοσιογράφος τη Μαρία.

«Τίποτα δεν θα άλλαζα. Μια χαρά τα έκανα και πολύ ωραία μου ήρθαν όλα! Ακόμη και τα λάθη που έκανα, κι αυτά ωραία ήταν και με οδήγησαν εδώ που είμαι σήμερα. Ξεκίνησα από το Τηλεάστυ, πήρα στους ώμους μου μια σημαντική τηλεοπτική εμπειρία και υπήρξαν άνθρωποι που με βοήθησαν και συνέβαλαν στο να ακολουθήσω μετά έναν άλλον δρόμο. Για τίποτα δεν έχω μετανιώσει, όχι», είχε απαντήσει η Μαρία στην πιο φιλοσοφημένη απάντηση για τα λάθη του παρελθόντος.

Τι κάνεις όμως σωστά η Μπεκατώρου:

Η ίδια σε μια σειρά από διαφορετικές συνεντεύξεις έχει αποκαλύψει τη φιλοσοφία φροντίδας σώματος, προσώπου, υγείας και ψυχής:

«Γενικά φροντίζω. Φροντίζω τον εαυτό μου. Φροντίζω τη διατροφή μου. Αποφεύγω τη ζάχαρη, προσπαθώ να τρώω πολύ υγιεινά. Δεν κάνω καταχρήσεις. Αυτή είναι η στάση ζωής μου.

Πιστεύω επίσης ότι η ψυχολογία μας παίζει ρόλο. Βέβαια, αυτό δεν το προσεγγίζω επιστημονικά, σαν άνθρωπος το λέω απλά. Εγώ λοιπόν θα έλεγα σε όλους εμάς να πηγαίνουμε στον γιατρό μας. Να έχουμε ευγνωμοσύνη. Να ξυπνάμε κάθε μέρα και να λέμε σε ευχαριστώ, Θεέ μου, που ανασαίνω καθαρό οξυγόνο και ζω μια ωραία καθημερινότητα.

Να μη βάζουμε μέσα μας πράγματα που είναι ασήμαντα και εμείς τα κάνουμε πολύ μεγάλα. Να αποφεύγουμε ανθρώπους που μας κάνουν κακό. Να κάνουμε παρέα και να συναναστρεφόμαστε με ανθρώπους που μας κάνουν καλό και έχουν φως. Αυτά είναι τα ωραία! Και να το πούμε πάλι. Δεν πρέπει να μας ξεφεύγει ούτε ένας μήνας. Πρέπει να είμαστε κάθε χρόνο εκεί. Συνεπείς στο ραντεβού μας, στον γιατρό μας, για το καλό μας, για τίποτε άλλο. Να πηγαίνουμε και να μη φοβόμαστε το αποτέλεσμα. Να μην αναβάλλουμε την εξέταση από φόβο. Να κάνουμε την εξέταση, γιατί είναι κέρδος ζωής» είχε πει στο Vita.

«Δεν θα ήθελα να αλλάξει κάτι στη ζωή μου, μου αρέσει η καθημερινότητά μου.

Θέλω να είναι καλά η μητέρα μου, ο σύζυγός μου, οι φίλοι μου. Στη δουλειά επίσης είμαι ικανοποιημένη και εύχομαι, περνώντας τα χρόνια, να εξακολουθώ να αρέσω στον κόσμο. Να του αρέσουν αυτά που προτείνω τηλεοπτικά κάθε χρόνο και να με θέλει στην οθόνη του», είχε πει στο Down Town.

10 φωτογραφίες που δείχνουν ότι η Μαρία Μπεκατώρου έχει κάνει κάποια συμφωνία με τον χρόνο

«Σίγουρα ήθελα να χάσω βάρος και για εμένα, αλλά κάποια στιγμή είχα πάει να διαλέξω παντελόνια για το Still Standing και δεν έβρισκα.

Είχα μπροστά μου ένα σωρό από μαύρα παντελόνια και δεν μου έκανε κανένα! Τότε πήρα την απόφαση, αλλά δεν την ανακοίνωσα σε κανέναν. Ούτε στον Αντώνη έλεγα πολλά γιατί με νταντεύει.

Άρχισα λοιπόν να τρώω λιγότερο και με διατροφή που έκανα μόνη μου πέτυχα το αποτέλεσμα που βλέπεις. Αποφεύγω τα γαλακτοκομικά και τη ζάχαρη.

Μία στο τόσο μπορεί να φάω ένα γλυκάκι», είχε πει στο ΟΚ συμπληρώνοντας πως επενδύει στο πράσινο τσάι και σε χυμούς, που διατηρούν σε εγρήγορση τον μεταβολισμό της, με τα αποτελέσματα να τη δικαιώνουν.