«Γινόταν πάντα η σύγκριση με εσένα» Η συνάντηση Μενεγάκη - Κορομηλά και οι ατάκες «φωτιά»

Κατερίνα Μπούσιου
«Γινόταν πάντα η σύγκριση με εσένα» Η συνάντηση Μενεγάκη - Κορομηλά και οι ατάκες «φωτιά»

Η Ελένη Μενεγάκη συνάντησε στην εκπομπή της, την Ρούλα Κορομηλά και η συζήτησή τους ήταν από τα πρώτα λεπτά απολαυστική. 

Δεν έχει τηλεοπτικό προηγούμενο αυτό που συνέβη στην έναρξη της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη στην πρώτη της συνάντηση με την Ρούλα Κορομηλά, μετά από δύο σχεδόν δεκαετίες. Έκαναν έναρξη μαζί από τον καναπέ της Ελένης και μετά από ένα εισαγωγικό βίντεο με στιγμές της Ρούλας Κορομηλά στην ελληνική τηλεόραση, σκασμένες στα γέλια, μίλησαν για το άγχος και των δύο, αλλά και για το παρελθόν. Η συζήτησή τους μας άφησε άφωνους.

https://www.instagram.com/p/ClX4QcJNLlc

Συνάντηση με γέλια και πειράγματα

«Μα γιατί αυτές οι δύο δεν είχαν συναντηθεί ξανά τηλεοπτικά τόσα χρόνια»; Αυτή ήταν η ερώτηση που αρκετοί στα social media έκαναν τις τελευταίες ημέρες, για την Ρούλα Κορομηλά και την Ελένη Μενεγάκη. «Είμαι άυπνη, σήμερα που ήθελα να είμαι φρέσκια για να σε συναντήσω», είπε αρχικά η Ελένη με την Ρούλα να απαντά πως το ίδιο έπαθε και εκείνη χθες το βράδυ, μιλώντας με ένα φίλο της στο σαλόνι του σπιτιού της και τρώγοντας πατατάκια: «Γιατί δεν βρεθήκαμε τόσα χρόνια αυτό αναρωτιέμαι και εγώ, που θα μπορούσαμε να βοηθήσει η μία στην άλλη με την πείρα της» της απάντησε η Ρούλα.

«Μπράβο Ελένη»: Μενεγάκη και Κορομηλά θα συναντηθούν ξανά τηλεοπτικά για να πιούν «Πρωινό Καφέ»

Η οποία της θύμισε την πρώτη τους συνάντηση εκτός τηλεόρασης, πριν ξεκινήσει η ίδια τον Πρωινό Καφέ: «Συναντηθήκαμε Ελένη και δεν το θυμάσαι σε ένα σπίτι, στην Δήμητρα Παπίου πριν ξεκινήσεις τηλεόραση. Και με ρώτησες πως τα καταφέρνω. Και μετά πήγα εγώ στον Πρωινό Καφέ, μετά ανέλαβες εσύ και κοίτα τώρα που έγινες διαχρονική αξία».

https://www.instagram.com/p/ClYhpDFDstm

Η συνέχεια είχε αρκετές εκπλήξεις με την Ρούλα να αναρωτιέται γιατί η Ελένη δεν έκανε τόσα χρόνια και ένα βραδινό show με εκείνη να της απαντά πως κάποια στιγμή είχε το άγχος να δημιουργήσει πρώτα οικογένεια και αισθανόταν πως δεν υπήρχε χρόνος. Και της είπε το ωραιότερο κοπλιμέντο: «Γινόταν επίσης πάντα η σύγκριση με εσένα που έκανες πριν από εμένα βραδινά show. Έπρεπε πρώτα να με αποδεχτούν».

Τις δύο κορυφαίες κυρίες της τηλεόρασης, τις ενώνουν πολλά και ολίγον καρμικά τα οποία και θυμήθηκαν στα πρώτα λεπτά της συνάντησής τους. Η Ρούλα Κορομηλά, έγινε παρουσιάστρια του «Πρωινού Καφέ» στον ΑΝΤ1 το 1991, ένα χρόνο μετά την πρεμιέρα της πρώτης πρωινής εκπομπής της ελληνικής τηλεόρασης και την διαδοχική παρουσίαση αρχικά από την Νανά Παλαιτσάκη και στην συνέχεια από την ηθοποιό Λουκία Παπαδάκη. Η Ρούλα παρέμεινε μέχρι το 1994 και σε αυτά τα χρόνια η εκπομπή γνώρισε μεγάλες δόξες και αντίστοιχα πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Όλη η ελληνική showbiz της εποχής είχε βρεθεί στο πλευρό της.

Η Ρούλα Κορομηλά έκανε και μία συγκινητική εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή, αλλά και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. Για την καταπιεσμένη περίοδο που δεν μετέφερε στους συντρόφους και στους συζύγους της, το άγχος της δουλειάς της: «Τους φρόντιζα τους άντρες μου Ελένη μου, αλλά δεν τους έδειχνα τι περνούσα στη δουλειά. Και κάποια στιγμή όλο αυτή η καταπίεση που ένιωθα, έφερε την λύση των σχέσεων».

«Ακούμπησα τον θάνατο Ελένη» είπε κάποια στιμή η Ρούλα για το πρόβλημα υγείας με το αυτοάνοσο πριν μερικά χρόνια: «Από εκείνη τη στιγμή άρχισα να συγχωρώ όλους τους άλλους γύρω μου, να κοιτάω πια εμένα. Άντλησα δύναμη από εμένα, χαμογέλασα και είπα εδώ είμαι».

Στο Twitter, η τηλεοπτική συνάντηση της δεκαετίας, έγινε Νο 1 trend με πολύ συγκινητικά σχόλια για αυτή την τεράστια πορεία της Ρούλας στην ελληνική Tv.