Η Γη της ελιάς θύμισε Παγιδευμένους και το κοινό ήδη αντέδρασε για την νέα σχέση της Αθηνάς

Κατερίνα Μπούσιου
Η Γη της ελιάς θύμισε Παγιδευμένους και το κοινό ήδη αντέδρασε για την νέα σχέση της Αθηνάς

Εμφανίστηκε γοητευτικός εισαγγελέας και τα spoiler μιλούν για ειδύλλιο με την Αθηνά - Άντζελα Γκερέκου. Όμως οι χρήστες του Twitter αντιδρούν. 

Σκληροί κριτές του σεναρίου στη Γη της ελιάς, έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα, αρκετοί τηλεθεατές. Με υπερβολή στις αντιδράσεις αλλά και πολύ χιούμορ. Ειδικά στο χθεσινό επεισόδιο. Η Άντζελα Γκερέκου είδε ξαφνικά τον εισαγγελέα που την έστειλε στη φυλακή, το Twitter πανηγύρισε με την σκληρή αντίδρασή της, ενώ ήδη άρχισαν τα παράπονα, για τις φήμες που τους θέλουν να γίνονται ζευγάρι. Και ξαφνικά η σειρά έγινε, οι «Παγιδευμένοι». Μόνο που ο νέος εισαγγελέας δεν είναι Μιχάλης Λεβεντογιάννης.

https://www.instagram.com/p/CeL27euoPjH

«Δίκασε» η Αθηνά και το κοινό πανηγύρισε

Η Queen της Γης της ελιάς, όπως έχουν ονομάσει οι χρήστες του Twitter την Άντζελα Γκερέκου ως Αθηνά, χθες έδειξε την πυγμή της και την αξιοπρέπειά της. Συνάντησε τυχαία τον εισαγγελέα Mιχάλη Οικονομέα που την ταπείνωσε και την έστειλε στη φυλακή και το «πώς τολμάτε και μου μιλάτε» έγινε το motto της βραδιάς, γιατί θύμισε Τασώ Καββαδία.

Οι φαν της Αθηνάς πανηγύρισαν την αντίδραση, την κίνηση και τα λόγια της, αλλά άρχισαν να αναλύουν τα τελευταία spoiler που τους θέλουν τελικά να γίνονται ζευγάρι.

Το μίσος θα γίνει τελικά έρωτας; Ούτε να το διανοηθούν δεν θέλουν οι τηλεθεατές. Φαίνεται αταίριαστος αυτός ο έρωτας και αυτό το ζευγάρι για εκείνους. Μπορεί αυτός ο νέος τηλεοπτικός εισαγγελέας να συγκριθεί με τον Δημήτρη Μαρκέτο; Τον γοητευτικό Μήτσο στους Παγιδευμένους, τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη και μόνιμο trend των τελευταίων μηνών; Όχι βέβαια.

Άφιξη με γκρίνιες

Οι πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη, λένε ότι τελικά ο εισαγγελέας, ο οποίος χτίζει ένα νέο σπίτι στην Μάνη, θα προσπαθήσει να εξιλεωθεί στα μάτια της. Να ζητήσει συγγνώμη για το λάθος του. Το βλέπουμε δύσκολο να την πείθει και να γίνουν ζευγάρι, αλλά είναι τίποτε εύκολο στην μυθοπλασία; Πάντως η εμφάνιση δεν ήταν τυχαία στο σενάριο.

Προς το παρόν, σήμερα έχουμε νέες αφίξεις στην Γη της ελιάς για τις οποίες ήδη σε έχουμε πληροφορήσει.

Τα δύο νέα πρόσωπα στη Γη της ελιάς «ανάβουν» φωτιές και χωρίζουν Φίλιππο και Βασιλική

Η άτακτη Ειρήνη έρχεται στη Μάνη. Η κόρη του Δημοσθένη και της Ασπασίας, έρχεται για να χωρίσει στη συνέχεια Φίλιππο και Βασιλική. Θα ζήσουμε ωστόσο και μία νέα εξέλιξη. Ήδη πλανάται στον τηλεοπτικό αέρα η υποψία, ότι πατέρας της δεν είναι ο Δημοσθένης, αλλά ο πατέρας του Φίλιππου, με τον οποίο η Ασπασία είχε κρυφή σχέση.

Πολλά μπλεξίματα σε λίγα επεισόδια από τώρα. Πάντως το μόνο ειδύλλιο που τυγχάνει κοινής αποδοχής στα social media είναι εκείνο του Χρήστου και της Εύας.