Η Μαίρη Συνατσάκη υποδέχτηκε τον Δεκέμβριο με το πιο συγκινητικό μήνυμα για το μωρό της που έρχεται

Η Μαίρη Συνατσάκη υποδέχτηκε τον Δεκέμβριο με το πιο συγκινητικό μήνυμα για το μωρό της που έρχεται

«Ο πιο όμορφος μήνας του χρόνου θα είσαι», έγραψε η Μαίρη καθώς ετοιμάζεται να υποδεχτεί το μωρό της μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου. 

To πιο όμορφο χριστουγεννιάτικο δώρο ετοιμάζεται να υποδεχτεί η Μαίρη Συνατσάκη, το πιτσίνι της όπως το αποκαλεί όλους αυτούς τους μήνες.

Ο πιο όμορφος Δεκέμβριος

«Ο πιο όμορφος μήνας του χρόνου θα είσαι! Σε περιμένουμε με διακριτικούς στολισμούς και λίγα φωτάκια, αφού μάταια όσα κι αν βάλουμε. Εσύ θα τα φωτίσεις όλα αλλιώς», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαίρη, για το μωρό της που θα συναντήσει σε μερικές μόνο εβδομάδες.

https://www.instagram.com/p/ClomG2CLr4V

Ο στολισμός του σπιτιού που στεγάζει τον έρωτά της με τον Ίαν Στρατή είναι πραγματικά λιτός και την ευτυχία του ζευγαριού συμπληρώνουν οι δύο γάτοι τους.

Η Μαίρη μας έχει έτσι κι αλλιώς ενημερώσει πως έχει μπει πια στον μήνα της ενώ διαρκώς την βλέπουμε με την αγαπημένη της σαλοπέτα, το γούρι που φορά σε κάθε εξέταση στον γιατρό της, Θάνο Παράσχο σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Το διάστημα αυτό, της τελικής ευθείας για τον τοκετό, τα ραντεβού στον γιατρό είναι άλλωστε πιο συχνά όπως έχει εξηγήσει η Συνατσάκη.

Εννοείται πως η Μαίρη, η κοιλίτσα και το καλωσόρισμα στον Δεκέμβριο έγιναν γρήγορα viral με σχόλια από δεκάδες celebs, ανάμεσά τους και ο αγαπημένος δάσκαλος του Instagram, o School Marius που έσπευσε να πει «Με το καλό» αλλά και η Ελένη Φουρέιρα, η Μαρία Ηλιάκη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

mairiboo.JPG

Η Ντορεττα θα είναι άλλωστε και νονά του παιδιού που περιμένει η Μαίρη ενώ από τη μεριά του Ίαν νονός θα είναι ένας δικός του καλός φίλος.

«Ο Ίαν έχει έναν δικό του αγαπημένο φίλο και η Ντορέττα είναι μια καταπληκτική μάνα, είναι πάντα στο πλευρό μου και μπορώ να την εμπιστευτώ. Θα έχουμε έναν νονό και μια νονά», είχε πει η Μαίρη σε πρόσφατο βίντεο στο YouTube.

1669926137535-134179977-mairiboo1.JPG

Το άγχος της εγκυμοσύνης:

Για το άγχος το οποίο διαχειρίζεται τους μήνες που είναι έγκυος, η Μαίρη είχε πει στο πρόσδφατο βίντεό της:

«Δυσκολεύομαι πολύ να λέω πράγματα σαν το θαύμα της ζωής αλλά κάπως το εννοώ. Βρίσκομαι εδώ και σκέφτομαι τι μου είπαν στην προηγούμενη εξέταση, όλα καλά πρέπει να ξανατσεκάρουμε εκείνο το κομμάτι στην ανάπτυξη του μωρού και δεν μπορώ να κάνω κάτι απλά να περιμένω τις δύο εβδομάδες που μου είπε ο γιατρός. Και αυτό είναι ένα χαστούκι στο κομμάτι του εαυτού μου που θέλει να ελέγξει τα πάντα και μια επιβεβαίωση πως δεν είναι όλα πάνω στους δικούς μου ώμους», είπε για το μωρό που περιμένει η Μαίρη.

Όσον αφορά την ψυχολογία της κατά διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η Μαίρη Συνατσάκη εξομολογήθηκε πρόσφατα:

«Είναι ευάλωτη η φάση της εγκυμοσύνης. Το γενικό μου κομμάτι είναι ότι είμαι πολύ καλά και το πλαίσιο στο κομμάτι της ψυχικής υγείας που έχω φτιάξει στη ζωή μου είναι πολύ υποστηρικτικό και από τους ανθρώπους μου και με τη ψυχοθεραπεία. Μου δημιουργεί μια σιγουριά και είναι καλό να ξέρεις ότι στα κομμάτια ψυχικής υγείας μπορείς να ανοιχτείς στους δικούς σου και σε κάποιον ειδικό».

Μαίρη Συνατσάκη: Τα κιλά που πήρε, το παιδικό δωμάτιο και οι δύο νονοί του μωρού της