Μαίρη Συνατσάκη: Τα κιλά που πήρε, το παιδικό δωμάτιο και οι δύο νονοί του μωρού της

Μαίρη Συνατσάκη: Τα κιλά που πήρε, το παιδικό δωμάτιο και οι δύο νονοί του μωρού της

Η Μαίρη μίλησε στο νέο της βίντεο τόσο για την εγκυμοσύνη της, όσο και για τα κιλά που έχει πάρει, την ευθύνη του να γίνει μαμά και το παιδικό δωμάτιο του μωρού που περιμένει:

Η Μαίρη Συνατσάκη διανύει ήδη τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της και η κοιλίτσα της, αυτή η κοιλίτσα που τόσο ήθελε να την δει να φουσκώνει, έχει πια φουσκώσει πολύ.

Η Μαίρη, που λατρεύει να ντύνεται και να ετοιμάζεται για να προωθεί τα ρούχα και τα παπούτσια τα οποία δημιουργεί, έκανε στασ πρόσφατα stories της την κίνηση που λατρεύουν να κάνουν όλες οι εγκυμονούσες! Η Μαίρη χαϊδεύει τρυφερά την κοιλίτσα της που έχει φουσκώσει και οι fans της εννοείται πως ενθουσιάζονται.

Το βίντεο με το Q+ A

Η Μαίρη μίλησε στο νέο της βίντεο τόσο για την εγκυμοσύνη της, όσο και για τα κιλά που έχει πάρει, την ευθύνη του να γίνει μαμά και το παιδικό δωμάτιο του μωρού που περιμένει:

Η σχέση με τη ζυγαριά

«Δεν πολυζυγίζομαι, στην αρχή με τους εμετούς αδυνάτιζα και δεν είχα καν ζυγαριά. Μετά, πήρα μια ζυγαριά. Δεν έχω λιγούρες, δεν έχω αίσθημα πείνας φοβερό, εκτός από κάποιες φορές. Εξαιτίας και του παρελθόντος με τις διατροφικές διαταραχές, το να ζυγίζομαι είναι triggering, ξέρω πόσα κιλά έχω πάρει αλλά δεν θέλω να το πω. Είμαι οκ με τις αλλαγές που έχουν συμβεί στο σώμα μου. Στη φάση αυτή, ξέρω ότι αυτό που τρώω είναι υλικό για να τραφεί και μια ζωή ακόμα».

Ο προληπτικός έλεγχος γονιμότητας

«Στα 33 μου, έκανα προληπτικό έλεγχο υπογονιμότητας γιατί είδα αλλαγή στην περίοδό μου… Αν μπορούσα θα έκανα τον προγεννητικό έλεγχο στα 25 μου».

Το παιδικό δωμάτιο

«Δεν έχουμε φτάξει ακόμα το παιδικό δωμάτιο, υπάρχει όμως ένα άδειο δωμάτιο. Δυσκολεύτηκα πολύ για το κεφάλαιο της προετοιμασίας, έφτασα στον 6ο μήνα για να πάρω ένα φορμάκι για το μωρό. Θέλουμε να έχουμε τα απαραίτητα αλλά να μην πάθουμε αυτή την τρέλα. Στην αρχή θα είναι μαζί μας στο δωμάτιο το παιδί, όταν είναι όλα έτοιμα θα σας τα δείξω».

Η απόφαση να γίνει μαμά

«Άλλη μια φορά στη ζωή μου είχα σκεφτεί το ενδεχόμενο της μητρότητας. Αν είχα φτάσει στα 41-42 και δεν είχε ευδοκιμήσει κάποια σχέση, θα το σκεφτόμουν να αποκτήσω παιδί μόνη μου ή να υιοθεσία. Αυτή τη συνεργασία για την ευθύνη που έρχεται, την χρειάζομαι».

Τι θα γίνει με τη δουλειά μετά την γέννηση του παιδιού της

«Τα τελευταία χρόνια έχω την παραγωγή περιεχομένου στο Internet και δεν θα το παρατήσω και τα υπόλοιπα επιχειρηματικά τα τρέχουμε πιο γρήγορα σε σχέση με άλλες χρονιές για να μην δουλεύω καν από το σπίτι, μετά θα παίρνω το παιδί αγκαζέ. Θα πάρω όσο περισσότερο χρόνο μπορώ για το παιδί».

Ο τοκετός και ο θηλασμός

«Οραματίζομαι τον τοκετό αλλά ξέρω ότι κάτι μπορεί να προκύψει, θέλω να γεννήσω φυσιολογικά με μια δόση επισκληριδίου. Θα ήθελα να θηλάσω, ξέρω ότι θέλει υπομονή, σκέφτομαι τον σύμβουλο θηλασμού, αν τα πράγματα δεν κυλίσουν πανεύκολα, θα ήθελα να θηλάσω για όσο αντέξω και θα είμαι οκ αν δεν τα καταφέρω».

Ο νονός και η νονά του μωρού

«Ο Ίαν έχει έναν δικό του αγαπημένο φίλο και η Ντορέττα είναι μια καταπληκτική μάνα, είναι πάντα στο πλευρό μου και μπορώ να την εμπιστευτώ. Θα έχουμε έναν νονό και μια νονά».

Ο λόγος που δεν θα κάνει baby shower

«Baby Shower δεν θα κάνουμε γιατί είμαι σε αρκετά προνομιούχα η θέση μου για να μπορώ να αποκτήσω πράγματα για το παιδί χωρίς να βάλω σε έξοδα τους ανθρώπους γύρω μου».

Η Μαίρη και η κοιλίτσα

«Είμαι 38 και νιώθω χορτάτη, θέλω να πάρω τον χρόνο μου και να αφοσιωθώ σε αυτό. Επιθυμούσα να πεταχτεί η κοιλιά μου, μου φέρθηκαν καλά οι ορμόνες, ο μεταβολισμός μου αλλά δεν εστιάζω στα κιλά, δεν ζυγίζομαι, δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία αυτή», είπε η Μαίρη για το σώμα της που αλλάζει στην εγκυμοσύνη μιλώντας στην Ελένη Μενεγάκη ενώ πολλές φορές είχε ζητήσει από τους fans της να μην της λένε ότι η κοιλίτσα της δεν είναι πολύ μεγάλη ακόμα.

https://www.instagram.com/p/CgrJAerrlsQ

Το άγχος της εγκυμοσύνης:

Για το άγχος το οποίο διαχειρίζεται τους μήνες που είναι έγκυος, η Μαίρη είχε πει στο πρόσδφατο βίντεό της:

«Δυσκολεύομαι πολύ να λέω πράγματα σαν το θαύμα της ζωής αλλά κάπως το εννοώ. Βρίσκομαι εδώ και σκέφτομαι τι μου είπαν στην προηγούμενη εξέταση, όλα καλά πρέπει να ξανατσεκάρουμε εκείνο το κομμάτι στην ανάπτυξη του μωρού και δεν μπορώ να κάνω κάτι απλά να περιμένω τις δύο εβδομάδες που μου είπε ο γιατρός. Και αυτό είναι ένα χαστούκι στο κομμάτι του εαυτού μου που θέλει να ελέγξει τα πάντα και μια επιβεβαίωση πως δεν είναι όλα πάνω στους δικούς μου ώμους», είπε για το μωρό που περιμένει η Μαίρη.

Όσον αφορά την ψυχολογία της κατά διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η Μαίρη Συνατσάκη εξομολογήθηκε πρόσφατα:

«Είναι ευάλωτη η φάση της εγκυμοσύνης. Το γενικό μου κομμάτι είναι ότι είμαι πολύ καλά και το πλαίσιο στο κομμάτι της ψυχικής υγείας που έχω φτιάξει στη ζωή μου είναι πολύ υποστηρικτικό και από τους ανθρώπους μου και με τη ψυχοθεραπεία. Μου δημιουργεί μια σιγουριά και είναι καλό να ξέρεις ότι στα κομμάτια ψυχικής υγείας μπορείς να ανοιχτείς στους δικούς σου και σε κάποιον ειδικό».

Το φύλο του μωρού:

Αναφερόμενη στη σχέση της Μαίρης Συνατσάκη και του ΊανΣτρατή, την επιθυμία τους να κάνουν οικογένεια, αλλά και το φύλο του μωρού που περιμένουν, η αδερφή της Αλίκη είπε πρόσφατα:

«Ήξερα ότι ήταν στα σχέδια της η οικογένεια και το παιδί. Είναι από τις γυναίκες που ήθελαν να το ζήσουν αυτό και νομίζω πως είναι έτοιμοι και οι δύο. Ήξερα τον Ίαν από πριν, όχι προσωπικά, γιατί ο άνθρωπος είναι superstar, αλλά τον γνώρισα και μέσα από τη σχέση του με τη Μαίρη.

Χαίρομαι γιατί τους βλέπω πάρα πολύ χαρούμενους και τους δύο και αυτό μου αρέσει, με ηρεμεί και ευχαριστιέμαι. Έχω μάθει το φύλο του μωρού αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο. Γερό και τυχερό να είναι. Ήμουν πολύ ευχαριστημένη με την ανακοίνωση, θα ήμουν σε κάθε περίπτωση».