H Drew Barrymore έχει αγόρι ξανά μετά από έξι ολόκληρα χρόνια

Πατούλια Κατερίνα
H Drew Barrymore έχει αγόρι ξανά μετά από έξι ολόκληρα χρόνια

Η Drew δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες για τον νέο αγαπημένο της αλλά δεν έκρυψε τη χαρά της.

Έξι χρόνια πέρασαν από το διαζύγιο της Drew Barrymore από τον Will Kopelman και η ηθοποιός είχε σοκάρει τους fans της όταν είχε παραδεχτεί πως τα έξι τελευταία χρόνια όχι μόνο δεν έκανε κανέναν δεσμό αλλά δεν είχε καθόλου σωματική επαφή με το άλλο φύλο.

Όλα αυτά μέχρι χτες γιατί στη διάρκεια του Drew Barrymore Show με καλεσμένη την Whoopi Goldberg, η 47χρονη Drew δεν έκρυψε τη χαρά της αποκαλύπτοντας πως έχει νέο αγόρι και δεν είναι πια single.

«Την τελευταία φορά που ήσουν καλεσμένη εδώ, ήμασταν και οι δύο single, Είσαι ακόμα μόνη; Γιατί έχουν περάσει κάποια χρόνια και άρχισα να ανησυχώ., σαν να νιώθω πως είμαι πολύ καλή για να είμαι μόνη».


Και μπορεί η Whoopy να τόνισε πως δεν έχει κάνει κάποια σοβαρή σχέση ακόμα αλλά στα 67 της χρόνια έδωσε μια συμβουλή στην Drew για τις σχέσεις:

«Μπορεί το μια φορά και μετά φεύγω να είναι καλύτερο αυτή τη στιγμή, μέχρι να πεις στον εαυτό σου πως θες να είσαι κομμάτι μιας σχέσης, αυτή τη στιγμή ίσως να χρειάζεσαι αυτό».

Η Barrymore έχει δύο κόρες, την 10χρονη Olive και την 8χρονη Frankie και χώρισε μετά από 4 χρόνια γάμου το 2016.

H αποκάλυψη στο blog της

Η Barrymore είχε αποκαλύψει τον λόγο που όχι είναι μόνη αλλά δεν έχει σωματική επαφή τα τελευταία χρόνια:

«Κοντεύω πια τα 48 και έχω διαφορετικά αισθήματα για την οικειότητα σε σχέση με την περίοδο που μεγάλωνα. Οι γονείς μου δεν ήταν ακριβώς πρότυπο, οπότε ήρθα κοντά με τρόπο που οι μεγάλοι έρχονται από πολύ νεαρή ηλικία. Αποζητούσα τη συντροφικότητα, την επιβεβαίωση, τον ενθουσιασμό, την ηδονή και τις περιπέτειες. Κι επειδή δεν μπορώ να μπω σε μηχανή χρόνου, επιλέγω να βλέπω όσα έζησα με θετική οπτική, επειδή έζησα αρχικά και έζησα μια πλούσια ζωή. Παρόλα αυτά, μετά από δύο παιδιά και ένα διαζύγιο από τον πατέρα τους, επέλεξα να επικεντρωθώ στον εαυτό μου και στις κόρες μου. Ξέρω ότι αυτό δεν περιλαμβάνει κάποιον άλλο άντρα και το συνειδητοποίησα κάνοντας θεραπεία. Ο Barry με τον οποίο κάνω θεραπεία μου είπε:

«Το σεξ δεν είναι αγάπη, είναι μια έκφραση αγάπης. Αυτό έψαχνα σε όλη μου τη ζωή και κατανοώ τη διαφορά που έχει πια.


Δεν είμαι άνθρωπος που χρειάζεται σεξ και δεν θα βγω εκεί έξω για να γνωρίσω ανθρώπους σε αυτό το επίπεδο. Είμαι άνθρωπος ταγμένος στις κόρες μου, σε εμένα ως γυναίκα και στον τρόπο που λειτουργώ πια σε αυτόν τον κόσμο. Η σχέση με έναν άντρα δεν ήταν στο τοπ των επιλογών μου για κάποιον καιρό τώρα. Κάποιοι βγαίνουν από έναν γάμο ή μια σχέση και προχωρούν στην επόμενη, δεν είναι κακό αυτό. Δεν τους κρίνω, γιορτάζω το ταξίδι τους αλλά αυτό δεν λειτουργεί για μένα», είχε πει η Drew χαρακτηριστικά κι έγινε viral.

H Drew Barrrymore δεν σιχαίνεται το σεξ, απλά εξηγεί το αυτονόητο: «Άλλο αγάπη και άλλο σεξ!»