O Κωνσταντίνος Βασάλος πόσταρε το απόλυτο mood μετά τη μεγάλη απογοήτευση

O Κωνσταντίνος Βασάλος πόσταρε το απόλυτο mood μετά τη μεγάλη απογοήτευση

Αν υπάρχει ένα πρόσωπο που συζητήθηκε πολύ, πάρα πολύ τη χτεσινή Παρασκευή, ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Ο πάλαι ποτέ παίκτης του Survivor και νυν παίκτης του Asia Express έκανε το δικό του ποστ στο Instagram και το Mood του είναι ξεκάθαρο!

Με όσα έγιναν την Παρασκευή, ο Κωνσταντίνος Βασάλος έκανε ένα διάλειμμα, έκανε ένα ποστ στο Instagram και μας έδειξε το current mood του, κοινώς πώς νιώθει με όσα γίνονται.

Μην πάει όμως το μυαλό σου στην προσωπική ζωή του Κωνσταντίνου για την οποία αυτή τη στιγμή τηρεί σιγή ιχθύος, εμείς μιλάμε για τις εξελίξεις στο Asia Express.

Το Twitter στηρίζει Βασάλο

Ξεσπάθωσε το Twitter με την αδικία που βίωσε ο Βασάλος με τον Fipster, μιας και το δίδυμο του Asia Express έχασε και το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό του Asia Express.

Ένα στιγμιότυπο από την θλίψη και απογοήτευση του Βασάλου δίπλα στον κολλητό του, έγινε viral στο Twitter και θα καταλάβεις το γιατί.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε πάντως πως ο Κωνσταντίνος είναι ήρωας που έχει αντέξει τόση γκρίνια από το τηλεοπτικό του ζευγάρι στο Asia Express και άλλοι λένε πως η γκρίνια του Φίλιππου είναι μεγαλύτερη από αυτή που έχει νιώσει ποτέ από γυναίκα ο Βασάλος.

Η πόζα στην Ταϊλάνδη:

Η διάθεση του Κωνσταντίνου καθώς τον είδαμε να κάνει μπουρμπουλήθρες είναι σαφές: Ας λένε, ο ίδιος δεν θα δώσει καμία σημασία σε όσα γράφονται.

https://www.instagram.com/p/ClrLzWqNWw2

Πάντως, έχοντας κερδίσει ήδη αρκετά χρηματικά έπαθλα στο παιχνίδι του Star, ο Βασάλος φέρεται από τα προγνωστικά να μπαίνει τελικά στον τελικό και να κερδίζει και το έπαθλο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Βασάλος ετοιμάζει βαλίτσες ξανά, αυτή τη φορά για την επιστροφή στον Άγιο Δομίνικο και στο Survivor, μετά το 2017 όπου είχε κερδίσει μόνο ένα αυτοκίνητο.

Πού είναι η Ευρυδίκη οέο;

Και ενώ περιμένουμε το τέλος του Asia Express και το ξεκίνημα του Survivor All Star, τα νέα για την προσωπική ζωή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη είναι διαφορετικά από αυτά που γνωρίζαμε.

Η Ευρυδίκη φέρεται να ετοιμάζει κι αυτή βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο ενώ μόλις χτες δημοσίευμα του Οκ την ήθελε να έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή στο πλευρό ενός άλλου παίκτη ριάλιτι επιβίωσης, του ντράμερ Γρηγόρη Morgan.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Τα πειράγματα στο Instagram με τον Γρηγόρη Morgan - Οι φήμες για νέο έρωτα

Πάντως, όταν τον Σεπτέμβριο ρωτούσαν την Ευρυδίκη αν είναι μόνη, εκείνη δήλωνε ζευγαρωμένη!

«Τον Κωνσταντίνο τον έχω στείλει για ψάρεμα σήμερα. Όχι, δεν είμαι μόνη μου!". "Τα τελευταία πέντε χρόνια, αυτά ακούγονται. δεν μπορώ».