Βαλαβάνη - Βασάλος: Με μία φωτογραφία τους επιβεβαίωσαν αυτό που όλοι περίμεναν

Βαλαβάνη - Βασάλος: Με μία φωτογραφία τους επιβεβαίωσαν αυτό που όλοι περίμεναν

Μετά από ένα χρόνο με φήμες και σενάρια, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευριδίκη Βαλαβάνη έδωσαν τη δική τους απάντηση για τη σχέση τους. 

Ένα καλοκαίρι με χωριστές διακοπές και η απουσία κάθε κοινής φωτογραφίας τους στα social media, είχε πυροδοτήσει τα σενάρια περί χωρισμού της Ευριδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου. Το ζευγάρι ουδέποτε σχολίασε, ούτε έδωσε κάποιο στοιχείο που αποσαφήνιζε το τι ακριβώς συνέβαινε μεταξύ τους. Αυτή τη φορά αποφάσισαν να ακολουθήσουν το γνωστό ρητό «Μία φωτογραφία, χίλιες λέξεις» και είναι αυτό που όλοι επιθυμούσαν.

https://www.instagram.com/p/CgSAq0VjytW

Αμήχανοι αλλά ξανά μαζί

Από το καλοκαίρι του 2017 όταν και οι δύο βγήκαν από το Survivor χωρίς ακόμη να γνωρίζουμε ότι ήταν ζευγάρι, όλα τα φώτα της δημοσιότητας, έπεσαν ξαφνικά πάνω τους. Δύσκολα διαχειρίσιμο εκείνη την εποχή κυρίως για τον Κωνσταντίνο, ο οποίος ήταν άπειρος σε τέτοια μορφής δημοσιότητα. Όμως και οι δύο με την πάροδο του χρόνου και μετά την συγκατοίκησή τους, βρήκαν τα πατήματά τους και απόλαυσαν τον έρωτά τους χωρίς αναστολές και χωρίς καν να τους ενοχλούν οι συνήθεις ερωτήσεις σε αυτές τις περιπτώσεις για τα σχέδια γάμου και παιδιού.

Ποιος χωρισμός; Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος κάνουν διακοπές στην Κρήτη

https://www.instagram.com/p/CaADyXes_rC

Το φετινό όμως καλοκαίρι οι χωριστές τους διακοπές, όταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος επέστρεψε από το Asia Express, η απουσία εδώ και σχεδόν ένα χρόνο κάθε κοινής φωτογραφίας, (ενώ κάθε μέρα τους είχαμε συνηθίσει σε κοινό story) φούντωσαν τις φήμες για οριστικό χωρισμό.

https://www.instagram.com/p/CjI84WjD0FD

Η οποία έγινε βεβαιότητα, λόγω και της δικής τους στάσης να αποφεύγουν τις τηλεοπτικές κάμερες για οποιοδήποτε λόγο. Όλα αυτά μέχρι χθες.

vasalos_valavani.jpg

Η Ευριδίκη και ο Κωνσταντίνος εμφανίστηκαν σε γνωστό club της Αθήνας μαζί και αυτή τη φορά όχι μόνο δεν αρνήθηκαν να φωτογραφηθούν μαζί, αλλά χαμογέλασαν στον φωτογραφικό φακό όπως παλιά. Χωρίς αγκαλιές και τρυφερές περιπτύξεις, αλλά σίγουρα μαζί ως ζευγάρι. Και όπως συμβαίνει σε όλους μας, προφανώς και ήθελαν το χρόνο τους για να μπορέσουν να είναι ξανά όως και παλιά. Μη ξεχνάμε βέβαια ότι όλο αυτό το παιχνίδι της δημοσιότητας και της συνεχούς προβολής μέσω social media, κάπου ίσως κούρασε και τους ίδιους. Και απλά ήθελαν ένα μικρό διάλειμμα. Αλλά εμείς τους θέλουμε μαζί. Να ταξιδεύουν, να φωτογραφίζονται, να μιλούν μαζί και γιατί όχι να είναι και σε μία εκπομπή μαζί.

Photo credits: NDP photo agency