Ζηλέψτε! Η Εβελίνα Σκίτσκο από το GNTM 2018 είναι στο Μεξικό & κάνει καριέρα στο μόντελινγκ

Ζηλέψτε! Η Εβελίνα Σκίτσκο από το GNTM 2018 είναι στο Μεξικό & κάνει καριέρα στο μόντελινγκ

Μετά τον χωρισμό από τον Ευγένιο Αντωνίου μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, η Εβελίνα Σκίτσκο μένει πια στο Μεξικό και δοκιμάζει την πιθανότητας μιας διεθνούς καριέρας.

Στα 24 της χρόνια, η Εβελίνα Σκίτσκο πήρε τη μεγάλη απόφαση και πέταξε για Μεξικό.

Η Εβελίνα μέχρι πριν λίγο καιρό ζούσε στην Κύπρο με την κόρη της αλλά από τον Νοέμβριο ως σήμερα δοκιμάζει μια ευκαιρία καριέρας και στο Μεξικό και τον λογαριασμό της στο Tik Tok μας έδειξε πώς περνάει στην υγρασία και τη ζέστη της πόλης του Μεξικό.

Ο χωρισμός το καλοκαίρι

Σχεδόν μετά τη δεύτερη θέση στο GNTM, η Εβελίνα ερωτεύτηκε τον Ευγένιο Αντωνίου με τον οποίο ακολούθησαν χωριστούς δρόμους μέσα στο καλοκαίρι.

Μιλώντας για τον χωρισμό από τον ποδοσφαιριστή, η Εβελίνα είπε στην εκπομπή Έλα να δεις και τον δημοσιογράφο Νικόλα Μουσικού:

«Ναι, έχουμε χωρίζει με τον Ευγένιο, είμαστε πάρα πολύ καλά, είμαι εγώ πολύ καλά και κάνω focus στη δουλειά μου και υπάρχει πάρα πολλή αγάπη. Δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο σε αυτό επειδή θεωρώ ότι κάποια πράγματα είναι πιο προσωπικά. Είμαστε πάρα πολύ καλά και είμαι κι εγώ πολύ καλά. Όταν είσαι χρόνια με έναν άνθρωπο θεωρώ ότι τον αγαπάς και θέλεις το καλό του».

Μεταξύ άλλων ερωτήσεων, η Εβελίνα Σκίτσκο κλήθηκε να απαντήσει ποιο είναι το άτομο που έκανε πρόσφατα unfollow με την ίδια να έρχεται σε αμηχανία και να αποκαλύπτει ότι έκανε unfollow τον… πρώην της, Ευγένιο Αντωνίου! Ωστόσο, όπως ξεκαθάρισε ο χωρισμός τους ήταν κοινή απόφαση και δεν προχώρησε σε block αλλά μόνο σε unfollow.

Παράλληλα, η Εβελίνα ρωτήθηκε για το αν βρισκόταν σε μια κριτική επιτροπή και ήταν υποψήφιες η Βίκυ Καγιά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ποια θα επέλεγε με το μοντέλο να λέει πως θα διάλεγε την Ηλιάνα! Συγκεκριμένα, απάντησε

«Καθαρά από θέμα γούστου θα επέλεγα την Ηλιάνα λόγω του ότι είναι πιο κοντά στην ηλικία μου. Την Καγιά την θεωρώ ωραία γυναίκα».

https://www.instagram.com/p/ClOK0OQOT4b

Για τη δεύτερη θέση στο GNTM, η Εβελίνα είχε πει:

«Προχώρησα, πήγα παρακάτω. Στεναχωρήθηκα για τους δικούς μου γιατί το πίστευαν πολύ».

Πάντως, η Βίκυ Καγιά είχε αποθεώσει την Εβελίνα από την πρώτη audition στο GNTM. Tότε οι κριτές την παρομοίασαν με την Μαρία Κάρλα Μπουσκόνο και της έδωσαν 4 ναι, ενώ ο Δημήτρης Σκουλός έτρεξε να προβλέψει ότι πάει για νικήτρια του GNTN, τη στιγμή που και οι τέσσερις (τότε Βίκυ Καγιά, Αγγελος Μπράτης, Ιλιάνα Παπαγεωργίου, Δημήτρης Σκουλός) έσπευσαν να την αγκαλιάσουν.

Η Εβελίνα Σκίτσκο είναι απλά αγνώριστη 4 χρόνια μετά τη συμμετοχή της στο GNTM