Η Εβελίνα Σκίτσκο είναι απλά αγνώριστη 4 χρόνια μετά τη συμμετοχή της στο GNTM

Η Εβελίνα Σκίτσκο είναι απλά αγνώριστη 4 χρόνια μετά τη συμμετοχή της στο GNTM

Το απόλυτο φαβορί του 2018 που είναι μαμά ενός παιδιού, ασχολείται ενεργά με το modeling, ωστόσο η εμφάνισή της έχει αλλάξει. 

Η Εβελίνα Σκίτσκο αποφάσισε να κυνηγήσει το μεγάλο της όνειρο και δήλωσε συμμετοχή στον πρώτο κύκλο του Greece's Next Top Model που προβλήθηκε από τη συχνότητα του STAR το 2018.

Το νεαρό μοντέλο ήταν μόλις 18 χρονών όταν συστήθηκε στην επιτροπή και το τηλεοπτικό κοινό, εντυπωσιάζοντας τους πάντες με το παρουσιαστικό αλλά και τον χαρακτήρα της.

Η μεγάλη της εξέλιξη και η διαρκής ανοδική πορεία της χάρισαν μια θέση στον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού όπου και κατέκτησε την δεύτερη θέση. Το αποτέλεσμα κρίθηκε τότε από τις τέσσερις δοκιμασίες στις οποίες υποβλήθηκαν οι τρεις φιναλίστ, το διαφημιστικό κλιπ και τις τρεις φωτογραφίσεις.

«Επειδή μου είπε ότι δεν θα δουλέψω όταν βγω»; Η Γαρυφαλλιά του GNTM καίει ξανά τη Βίκυ Καγιά

Το κούρεμα και το νέο look στο GNTM

Όταν η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε στις παίκτριες του GNTM ότι θα τους κάνουν ένα μεγάλο makeover, κάποιες το δέχτηκαν θετικά, ενώ άλλα κορίτσια ξέσπασαν σε κλάματα, μη μπορώντας να πιστέψουν την αλλαγή που τους πρότειναν.

skitsko9.png

Μια από αυτές ήταν και η Εβελίνα Σκίτσκο μιας και το look που της πρότειναν, ήταν ένα κοντό κούρεμα σε μια πολύ ξανθιά απόχρωση. Το μοντέλο αρχικά ξέσπασε σε κλάματα, ενώ αργότερα έδειξε πολύ χαρούμενη με την νέα της εικόνα.

Η μητρότητα και η σχέση με τον πατέρα της κόρης της

Η Κύπρια καλλονή είχε μιλήσει στη RealLife για την εγκυμοσύνη της αλλά και τον χωρισμό από τον πατέρα του παιδιού της, τη μικρή Αριάνα, που σήμερα είναι 4,5 ετών.

«Όταν έμεινα έγκυος ήμουν 18 χρονών παιδί. Μόλις είχα τελειώσει το σχολείο. Γνώριζα ότι με τον Ανδρέα δε θα μπορούσα να κάνω οικογένεια», είπε χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/CgRXrn8jpa3

Το μοντέλο αναφέρθηκε και στην απόφαση που πήραν με τον σύντροφό της να χωρίσουν. «Δεν ταιριάζαμε τόσο ως χαρακτήρες. Όταν είδα ότι συνεχίσαμε να μην πηγαίνουμε καλά, τότε πήρα την απόφαση να χωρίσουμε. Μεγάλωσα μόνη με τη μαμά μου. Οπότε γνώριζα πως ό,τι και να συμβεί, θα μπορέσω να σταθώ. Χώρισα με τον Ανδρέα όταν το παιδί ήταν λιγότερο από τριών μηνών. Όταν έχεις ένα τέτοιο πρότυπο, όπως η μαμά μου, που έχει περάσει πολλά και πάντα ήταν μόνη, λες πως όλα θα πάνε καλά».

H Εβελίνα Σκίτσκο είναι μια άλλη 4 χρόνια μετά το GNTM

Το 24χρονο μοντέλο έγινε ευρέως γνωστό μέσα από την συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του GNTM. Η Εβελίνα Σκίτσκο έχει αλλάξει αρκετά με την σημερινή της εικόνα να είναι εξίσου εντυπωσιακή.

Το μοντέλο έχει μακριά, καστανά μαλλιά που της ταιριάζουν πολύ και τονίζουν τα φυσικά χαρακτηριστικά της. Κάθε της post στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποδεικνύει πως σήμερα η Εβελίνα είναι πολύ πιο ώριμη και ποζάρει στον φακό γεμάτη αυτοπεποίθηση και στυλ.

Πηγή κεντρικής: evelinaskitsko