Το παράπονο του Θανάση Ευθυμιάδη έφερε την απάντηση από τους followers του: «Αυτό είναι άδικο»

Κατερίνα Μπούσιου
Το παράπονο του Θανάση Ευθυμιάδη έφερε την απάντηση από τους followers του: «Αυτό είναι άδικο»

Η αλλαγή μετάδοσης της εκπομπής του «Ρίζες» σε μεταμεσονύχτια ώρα, προκάλεσε αντιδράσεις και ο Θανάσης Ευθυμιάδης, έδωσε την απάντησή του. 

Σε μία χρονιά ποικίλων προγραμμάτων στην ελληνική τηλεόραση, η εκπομπή «Ρίζες» του Θανάση Ευθυμιάδη κατόρθωσε από την πρώτη στιγμή να μας κερδίσει με την πρωτοτυπία και την αλήθεια της. Με τον ενημερωτικό αλλά και διδακτικό της χαρακτήρα, αποτελεί μία εξαίρεση στον κανόνα, πως τα τελευταία χρόνια δεν δίνονται ευκαιρίες για αλλαγή θεματολογίας και μία διαφορετική προσέγγιση από τα συνηθισμένα στην Tv.

Όμως ο νέος προγραμματισμός του Mega και η μετακίνηση της εκπομπής από το μεσημέρι του Σαββάτου, στην μεταμεσονύχτια ζώνη της Τετάρτης και της Πέμπτης, έφερε αναταραχή στο πιστό κοινό του ηθοποιού, ο οποίος και απάντησε στα σχόλιά τους.

https://www.instagram.com/p/CjVnUf7oekz

«Είναι άδικο θα σε βλέπουμε στο Ιnternet»

Η εκπομπή από το πρώτο επεισόδιο μας εξέπληξε με τον ευρηματικό αλλά παράλληλα και απλό τρόπο του Θανάση Ευθυμιάδη να μας εισάγει στις λεπτομέρειες όχι απλά ενός νέου wellbeing τρόπου ζωής, αλλά να μας αποκωδικοποιήσει αυτά που ζούμε καθημερινά και να μας εισάγει σε μία νέα πραγματικότητα, βελτιώνοντας τον τρόπο που σκεφτόμαστε, που ζούμε και αισθανόμαστε.

Ένα βίντεο του Θανάση Ευθυμιάδη βρήκε στήριξη από τον Στέφανο Ξενάκη ως τη Μαίρη Συνατσάκη

Οι συνεντεύξεις του αλλά και τα γυρίσματα του ήταν αξιέπαινα για κάποιον που πρώτη φορά δοκιμάζεται στην τηλεόραση. Όμως οι αλλαγές που αρκετά κανάλια έκαναν τις τελευταίες εβδομάδες, με τον εκ νέου προγραμματισμό λόγω των αγώνων του Μουντιάλ στον ΑΝΤ1 και το Σαββατοκύριακο, ανάγκασαν το Mega να μεταθέσει την εκπομπή στην μεταμεσονύχτια ζώνη της Τετάρτης και της Πέμπτης. Συγκεκριμένα στη 01.10. Αυτός όμως ο ανταγωνισμός μεταξύ των καναλιών και του ANT1, είχε ως «θύμα» και τις «Ρίζες».

https://www.instagram.com/p/ClbRWcAou8M

Η νέα μετάδοση γίνεται σε ώρα απαγορευτική για όλους. Ο Θανάσης γνωστοποίησε με ανάρτησή του το θέμα των δύο επόμενων εκπομπών του και όπως ήταν φυσικό, μερικοί αγνοούσαν και την αλλαγή, για αυτό και ξεκίνησαν τα παράπονα. Με τον ίδιο να συμμερίζεται κάποια από αυτά, κυρίως σε όσους ανέφεραν ότι θα προσπαθήσουν να τον βλέπουν στο Internet.

Eυγενής όπως πάντα, εξέφρασε ένα μικρό παράπονο απαντώντας σε μία follower του για την αλλαγή αυτή ζητώντας απλά να μεταφερθούν τα παράπονα αυτά στο κανάλι, δηλαδή στο Mega. (σ.σ. το οποίο ελπίζουμε και να αναθεωρήσει την απόφασή του)

efthimiadismega.JPG