GNTM: Το Twitter «δίκασε» την αποχώρηση αλλά όλοι μιλάνε για το unfollow της Χατζηπαντελή στην Καγιά

GNTM: Το Twitter «δίκασε» την αποχώρηση αλλά όλοι μιλάνε για το unfollow της Χατζηπαντελή στην Καγιά

Μες στης Μυκόνου τα στενά τα μοντέλα και η Σοφία Χατζηπαντελή τράβηξε ξανά τα βλέμματα. 

Νέα μέρα, νέο επεισόδιο για το GNTM 5 και το ενδιαφέρον για ακόμα μία φορά χτύπησε κόκκινο το βράδυ της Δευτέρα (5/12). Οι top 8 του διαγωνισμού μοντέλων μαζί με τη Βίκυ Καγιά, τον Γιώργο Καράβα, τον Τάσο Σοφρωνίου και τη Mary Vitinaros βρέθηκαν στον πιο hot προορισμό της Ευρώπης ή αλλιώς στο Νησί των Ανέμων.

Ζηλέψτε! Η Εβελίνα Σκίτσκο από το GNTM 2018 είναι στο Μεξικό & κάνει καριέρα στο μόντελινγκ

Μοντέλα και κριτές επιδόθηκαν σε χορό και η διάθεση ήταν ανεβασμένη στα ύψη, όπως είδαμε και από το εν λόγω concept της φωτογράφησης.

https://www.instagram.com/p/ClzDxhiq3qc

Οι TOP 8 του φετινού διαγωνισμού πέρασαν ένα συνταρακτικό διήμερο διακοπών στη Μύκονο των 50’s. Σκάφος, φλερτ στην αμμουδιά, στιγμές χαλάρωσης στη σουίτα: Τρία set βγαλμένα από την εποχή του glam, του chic και των jet-setters. Ο φακός του ταλαντούχου guest photographer, Απόστολου Κουκουσά, αποτύπωσε τα μοντέλα με δημιουργίες του Βασίλη Ζούλια.

Ποιες έγιναν ένα με το νησί και πόζαραν σαν γνήσιες Μυκονιάτισες;

Το σπίτι της Σοφίας Χατζηπαντελή στο Λονδίνο είναι μια ωδή στην pop vintage διακόσμηση

https://www.instagram.com/p/ClzRrLRqCrU

Η Μαίρη Βιτινάρος από το GNTM σε ρόλο που ενθουσίασε - Οι φωτογραφίες και το denim look

Το καλύτερο αβαντάζ που έχει δοθεί μέχρι στιγμής στον διαγωνισμό

Η Μύρια ήταν εκείνη που κέρδισε στην προηγούμενη φωτογράφιση κι έτσι στη δοκιμασία είχε ένα πάρα πολύ καλό advantage.

«Θα πάρεις τη φωτογραφία όταν σου πει ο φωτογράφος ότι την έχει. Επομένως έχεις στη διάθεσή σου όσο χρόνο θέλεις. Είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό. Είναι ένα τεράστιο εξαιρετικό πλεονέκτημα», είπε ο Γιώργος Καράβας.

Στη συνέχεια, της είπε πως θα πρέπει να επιλέξει την κοπέλα στην οποία θα δώσει το disadvantage. Εκείνη δε θα έχει στη διάθεσή της 3 λεπτά για τη λήψη, αλλά 90 δευτερόλεπτα για να πάει μια φωτογραφία στο πλατό.

Έδωσε το disadvantage στη Γεωργιάννα γιατί όπως είπε τη θεωρεί αδύναμη. Από την πλευρά της η Γεωργιάννα δήλωσε πως ήταν κάτι που περίμενε.

Η καλύτερη φωτό και η ώρα της αποχώρησης

Η καλύτερη φωτογραφία ήταν αυτή της Μαρίτας, η οποία κατάφερε να βγει η νικήτρια της σημερινής δοκιμασίας και να πάρει τη δουλειά μέσα από τα χέρια της Μιχαέλας.

Την ώρα της αποχώρησης για τις 8 διαγωνιζόμενες, η Βίκυ Καγιά κάλεσε στο bottom 2 τη Μάρα και τη Γεωργιάννα. Οι προσπάθειες τους ήταν πολύ κοντά κι έτσι το αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Δυστυχώς για τους fans, η κοπέλα που αποχώρησε ήταν η Γεωργιάννα η οποία άφησε πίσω της: Μαρίτα, Βικτώρια, Κότυ, Αλεξία, Μιχαέλα, Μάρα και Μύρια.

«Μου φαίνεται περίεργο, γιατί όντως πίστευα σε εμένα. Είχα βάλει στόχο την 5αδα. Μετά από εκεί θα ήμουν πολύ ευχαριστημένη», δήλωσε μετά την ανακοίνωση της απόφασης η Γεωργιάννα, τονίζοντας πως η Αλεξία Τ. θα είναι η επόμενη που θα βάλουν στο στόχαστρο η Μύρια με την παρέα της. «Ουσιαστικά για να μείνει το σπίτι με τις δυνατές παίκτριες πρέπει να φύγει και η Αλεξία και η Κότυ δεν μας τα λέει καλά τελευταία», είπε η Βικτώρια

638e477c35702.jpg

Όπως πάντα, τοTwitter είχε πολλά να πει

Γεωργιάννα Ιωακειμίδη: Ποια είναι η παίκτρια που αποχώρησε:

  • Είναι 21 ετών.
  • Έχει καταγωγή από τη Λευκάδα.
  • Σπουδάζει Φυσικοθεραπεία και τα τελευταία τρία χρόνια μένει στην Αθήνα.
  • Ο αθλητισμός μπήκε στη ζωή της σε ηλικία 11 ετών.
  • Ασχολείται με το άλμα εις ύψος και έχει πάρει πολλές διακρίσεις σε πανελλήνιο επίπεδο.
  • Οι φίλοι της τη φωνάζουν Gi.
  • Το motto της είναι το εξής: «Μια ζωή την έχουμε… Ζήσ’ το».

https://www.instagram.com/p/Cf6Q5D1tlSL

Με την αποχώρηση της Γεωργιάννας, αυτά είναι τα TOP 7 μοντέλα του #GNTMgr

https://www.instagram.com/p/ClzbdQ7KlaE

Όλοι μιλάνε γι΄αυτό το unfollow

Η Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία συστήθηκε στο ελληνικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στις οντισιόν του GNTM και που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό φαίνεται πως δεν τα πήγε πολύ καλά με τη Βίκυ Καγιά και τη συνεργασία τους.

Έπειτα από πολλές ερωτήσεις που δέχτηκε από τους followers της στο Instagram, το μοντέλο αποκάλυψε τον λόγο που έκανε unfollow την πρώην συνεργάτιδά της: «Για να έχω κάνει κάποιον unfollow, υπάρχει λόγος».

Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες είχε τοποθετηθεί ξανά για τους πρώην συνεργάτες της: «Σε αντίθεση με τους άλλους κριτές του GNTM, εγώ έχω μία καριέρα για την οποία νοιάζομαι. Δεν μιλάω απλά για όσα έχω κάνει, τα κάνω πραγματικά».

3ADDE5C6-1D66-490D-ABA0-3FE82AF119E6.jpeg