Το σπίτι της Σοφίας Χατζηπαντελή στο Λονδίνο είναι μια ωδή στην pop vintage διακόσμηση

Το σπίτι της Σοφίας Χατζηπαντελή στο Λονδίνο είναι μια ωδή στην pop vintage διακόσμηση

Το γνωστό μοντέλο και guest κριτής του GNTM έχει βάλει στοιχεία του εκκεντρικού χαρακτήρα στον χώρο της και οι φωτογραφίες θα σε πείσουν.

Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι ένα από τα άτομα που έχουν σχολιαστεί περισσότερο και έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον στην 5η σεζόν του GNTM. To γνωστό μοντέλο που έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας στο εξωτερικό έγινε ευρέως γνωστή στον χώρο λόγω του εκκεντρικού χαρακτήρα της αλλά και της unique φιλοσοφίας που εκπροσωπεί.

Το unibrow της έγινε θέμα συζήτησης και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως στα μέσα, το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως η 25χρονη άφησε το στίγμα της στο φετινό Greece's Next Top Model και έκανε ακόμη πιο ενδιαφέροντα τα επεισόδια του διαγωνισμού μοντέλων.

Για το γυρισμό της στην Ελλάδα και την επανένταξή της στην κριτική επιτροπή του GNTM, η Σοφία Χατζηπαντελή είχε δηλώσει:

«Είμαι περήφανη για τα κορίτσια του GNTM. Νιώθω σαν μάνα που βλέπω τα μωρά μου που έφτασαν και τα κατάφεραν. Ο μόνος λόγος που επέστρεψα είναι για αυτές. Είμαι ενθουσιασμένη και περήφανη. Οι γονείς μου από μικρή μου έλεγαν να είσαι ό,τι θέλεις να είσαι. Αρκεί να είμαι καλή και αυθεντική. Είμαι αυθεντική όπως οι περισσότεροι Έλληνες και Κύπριοι. Είμαι περήφανη που εκπροσωπώ την Κύπρο».

https://www.instagram.com/p/CNnLGjMB-7j

To μπαρόκ σπίτι της Σοφίας Χατζηπαντελή στο Λονδίνο

Η Σοφία Χατζηπαντελή δεν θα μπορούσε να μην έχει ένα από τα πιο ιδιαίτερα σπίτια στο Λονδίνο. Το νεαρό μοντέλο μένει πλέον μόνιμα στη Βρετανική πρωτεύουσα και κάνει καριέρα στο modeling. Το διαμέρισμά της συνδυάζει cool vibes και αίσθηση πολυτέλειας.

Η 25χρονη είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και δεν είναι λίγες οι φορές που ποζάρει μέσα στο σπίτι της και δημοσιεύοντας αργότερα εκκεντρικές λήψεις. Μια ματιά στο feed της Σοφίας αρκεί για να διαπιστώσεις πως το σπίτι της έχει έντονες επιρροές της βικτωριανής διακόσμησης, η οποία αντλεί έμπνευση από τη βασίλισσα Βικτώρια του Ηνωμένου Βασιλείου.

https://www.instagram.com/p/CX1yGVWOlMj

Το σπίτι της Έλλης Κοκκίνου στο Πανόραμα Βούλας στεγάζει τη minimal «Κοσμοθεωρία» της

Η pop art κουλτούρα πρωταγωνιστεί στο σαλόνι του μοντέλου με το πολύχρωμο κάδρο πάνω από την τηλεόραση, τα mix n' match μαξιλάρια και το μπλε χαλί να ολοκληρώνουν επιτυχώς τη διακόσμηση.

https://www.instagram.com/p/CIVQ4MnBTlb

Πηγή κεντρικής: sophiahadjipanteli

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι του μοντέλου.