Ο Ουγγαρέζος έκανε το πιο εύστοχο σχόλιο για τη Συνατσάκη μετά τη γέννηση της κόρης της

Ο Ουγγαρέζος έκανε το πιο εύστοχο σχόλιο για τη Συνατσάκη μετά τη γέννηση της κόρης της

Ενώ όλοι περιμένουν την πρώτη ανάρτηση της μαμάς Μαίρης, η φωτογραφία της κόρης της κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Μόλις χθες η Μαίρη Συνατσάκη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, την κόρη της, καρπό της σχέσης της με τον τραγουδιστή Ίαν Στρατή.

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή στο «Πρωινό» ο γυναικολόγος Θάνος Παράσχος.

«Γέννησε με καισαρική στις 7.25 το πρωί ένα κοριτσάκι βάρους 2.750 γρ. Έγινε με καισαρική γιατί είχε κάποιους πόνους. Για λόγους ασφαλείας έγινε η καισαρική. Είναι ιδιαίτερα χαρούμενη και εκείνη και ο Ίαν. Της έγινε επισκληρίδιος, το βίωσε, το είδε το μωρό. Αυτή τη στιγμή θηλάζει και όλα είναι τέλεια. Οι συγγενείς είναι μαζί της στο μαιευτήριο και περιμένουν να τη δουν. Είναι πολύ χαρούμενη, συγκινημένη και ψύχραιμη. Το μωρό μοιάζει και στους δύο. Έχει τα μάτια της Μαίρης», είπε ο γιατρός χαρακτηριστικά.

Η φωτογραφία της Mairiboo κόρης

Πάντως, ενώ στα social η Μαίρη απέχει, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε από χθες στα χέρια του φωτογραφία της κορούλας της φίλης του και είπε την πιο μεγάλη αλήθεια για τη μαμά πια Mairiboo, πως είναι μεν η κόρη της πανέμορφη αλλά η Συνατσάκη είναι πιο όμορφη από ποτέ, χάρη σε αυτή τη λάμψη της μητρότητας.

Κι ενώ όλοι περιμένουν την πρώτη ανάρτηση της Μαίρης με την κόρη της, η πρώτη φωτογραφία της μαμάς πια Μαίρης αγκαλιά με το κορίτσι της, φιγουράρει ήδη στα κινητά τηλέφωνα των φίλων της.

«Είναι στο πλευρό της η αδελφή της η Αλίκη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου μαζί που θα είναι η νονά του μωρού και μου έστειλε και φωτογραφία, προφανώς και δεν μπορώ να σας τη δείξω.

Είναι πανέμορφη στη φωτογραφία που μας έστειλε, αγκαλιά με το μωρό και οι τρεις και είναι συνέχεια αγκαλιά από το πρωί και ο Ίαν Στρατής και η Μαίρη με την κορούλα τους. Το χαίρεται απίστευτα, η Μαίρη πάντα πηγαίνει όπως την πάει η ζωή. Δεν είχε ποτέ το άγχος, αλλά από τη στιγμή που της ήρθε όλο αυτό με τον Ίαν είναι τρομερά ήρεμη και ευτυχισμένη», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και συμφωνούμε όσαο τίποτα μαζί του.

Welcome Baby Boo! Η Μαίρη Συνατσάκη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι

Η νονά Ντορέττα, πάντως, είναι στο πλευρό της κουμπάρας το be Μαίρης. Η Συνατσάκη είχε αποκαλύψει πως το μωρό θα έχει δύο νονούς:

«Ο Ίαν έχει έναν δικό του αγαπημένο φίλο και η Ντορέττα είναι μια καταπληκτική μάνα, είναι πάντα στο πλευρό μου και μπορώ να την εμπιστευτώ. Θα έχουμε έναν νονό και μια νονά», είχε πει η Μαίρη σε πρόσφατο βίντεο στο YouTube.

Όσο για την συνεργάτιδα της Μαίρης, Αθηνά Οικονομάκου, στις πρώτες δηλώσεις για το μωρό της Συνατσάκη είπε:

Η Μαίρη Συνατσάκη υποδέχτηκε τον Δεκέμβριο με το πιο συγκινητικό μήνυμα για το μωρό της που έρχεται

Ο πιο όμορφος Δεκέμβριος

https://www.instagram.com/p/ClomG2CLr4V

«Ο πιο όμορφος μήνας του χρόνου θα είσαι! Σε περιμένουμε με διακριτικούς στολισμούς και λίγα φωτάκια, αφού μάταια όσα κι αν βάλουμε. Εσύ θα τα φωτίσεις όλα αλλιώς», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαίρη, για το μωρό της στο ξεκίνημα του Δεκεμβρίου.

Η απόφαση να γίνει μαμά

«Άλλη μια φορά στη ζωή μου είχα σκεφτεί το ενδεχόμενο της μητρότητας. Αν είχα φτάσει στα 41-42 και δεν είχε ευδοκιμήσει κάποια σχέση, θα το σκεφτόμουν να αποκτήσω παιδί μόνη μου ή να υιοθεσία. Αυτή τη συνεργασία για την ευθύνη που έρχεται, την χρειάζομαι».