Κωνσταντίνος Καζάκος: Η νέα έξοδος με την 26χρονη σύντροφό του και το ταιριαστό styling

Κωνσταντίνος Καζάκος: Η νέα έξοδος με την 26χρονη σύντροφό του και το ταιριαστό styling

Οι υπέροχες φωτογραφίες του ταιριαστού ερωτευμένου ζευγαριού. 

O Κωνσταντίνος Καζάκος έχει βρει το άλλο του μισό εδώ και περίπου δύο χρόνια, στο πλευρό της 26χρονης Βασιλικής Μακρή. Το ζευγάρι γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε στο θέατρο, όταν οι δυο τους συμμετείχαν στη μουσική παράσταση «Όμορφη πόλη» και πλέον είναι αχώριστοι.

Τα 27 ολόκληρα χρόνια που τους χωρίζουν εκμηδενίζονται μπροστά στον μεγάλο τους έρωτα αφού οι ηθοποιοί είναι full in love και δεν το κρύβουν.

Η βραδινή έξοδος Καζάκου- Μακρή και οι #couplegoals φωτογραφίες

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε το ερωτευμένο ζευγάρι κατά τη διάρκεια της βόλτας τους στα Βόρεια προάστια. Ο 53χρονος ηθοποιός κρατούσε από το χέρι την αγαπημένη του Βασιλική και επισκέφτηκαν γνωστό Ασιατικό εστιατόριο της περιοχής όπου απόλαυσαν sushi. Ντυμένοι casual και εμφανώς ευδιάθετοι δείπνησαν και αντάλλαξαν τρυφερά βλέμματα.

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε με τζιν παντελόνι, μαύρο πουλόβερ και μαύρο μπουφάν ενώ η αγαπημένη του επέλεξε καρό jogger pants, μαύρο ζιβάγκο και πράσινο jacket.

Ο γνωστός ηθοποιός και η νεαρή χορεύτρια διατηρούν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που το ζευγάρι έχει απαθανατιστεί σε τετ-α-τετ στο κέντρο της Αθήνας, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. Το ερωτευμένο ζευγάρι συγκατοικεί και απολαμβάνει στο έπακρο την καθημερινότητά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η σχέση λατρείας του Κώστα Καζάκου με την εγγονή του Τζένη και τον γιο του Κωνσταντίνο

«Τώρα είμαι πάρα πολύ καλά. Έχω βρει ένα πλάσμα που αγαπάω και με αγαπάει πάρα πολύ και είμαι χαρούμενος!», είχε δηλώσει ο ηθοποιός σε συνέντευξή του το 2021 στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».

Πριν λίγους μήνες ο Κωνσταντίνος Καζάκος μίλησε στο okmag και ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική του ζωή και το ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου απαντώντας: «Είμαι πάρα πολύ καλά έτσι όπως είμαι αυτή τη στιγμή. Είμαι τέλεια. Ευχαριστώ πολύ».

Σχετικά με το διαζύγιο με την Ιωάννα Μαρτζούκου ο ηθοποιός είχε τονίσει: «Ένα διαζύγιο είναι εξ ορισμού δύσκολο από τη στιγμή που υπάρχει ένα παιδί. Αυτό που προσπαθούν όλοι οι γονείς είναι να μην υπάρχουν πληγές και να περάσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται για το παιδί».

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος υπήρξε παντρεμένος με την ηθοποιό Τάνια Τρύπη με την οποία απέκτησαν την κόρη τους, Τζένη. Ο ηθοποιός, μετά το τέλος του γάμου τους, παντρεύτηκε την fashion expert Ιωάννα Μαρτζούκου, με την οποία υπήρξαν μαζί για 11 χρόνια και απέκτησαν τον γιο τους, Ιάσονα.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές ακόμη φωτογραφίες του Κωνσταντίνου Καζάκου με την νέα του σύντροφο.

Ποια είναι η Βασιλική Μακρή-Oι ακομπλεξάριστες φωτογραφίες της νεαρής ηθοποιού

Η Βασιλική σπούδασε χορό στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης, ενώ η γνωριμία με τον ηθοποιό έγινε τον Δεκέμβριο του 2019, όταν συμμετείχε ως χορεύτρια στην παράσταση «Όμορφη Πόλη» στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Κωνσταντίνος Καζάκος. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και το ζευγάρι παραμένει μαζί μέχρι και σήμερα.

https://www.instagram.com/p/CApk0Hyp-Qp

Η νεαρή ηθοποιός έχει ενεργή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μια ματιά στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram αρκεί για να διαπιστώσεις πόσο cool και ακομπλεξάριστη είναι.

Πηγή κεντρικής: ndp