Bruce Willis: To reunion με τις κόρες του και την Demi Moore 9 μήνες μετά τη διάγνωση με αφασία

Bruce Willis: To reunion με τις κόρες του και την Demi Moore 9 μήνες μετά τη διάγνωση με αφασία

Ο 67χρονος ηθοποιός έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και ζει μια ήρεμη ζωή με την οικογένειά του.

Η οικογένεια του Bruce Willis ανακοίνωσε πριν από περίπου 9 μήνες, πως ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός βάζει τέλος στην καριέρα του για λόγους υγείας, κυρίως επειδή αντιμετωπίζει προβλήματα λόγου, λόγω της διάγνωσής του με αφασία. To τελευταίο διάστημα ο διάσημος ηθοποιός έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και ζει μια ήρεμη ζωή με την οικογένειά του.

«Ο πολυαγαπημένος μας Bruce αντιμετώπιζε ορισμένα προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε ότι πάσχει από αφασία, γεγονός που επηρεάζει τις γνωστικές ικανότητές του. Κατά συνέπεια και κατόπιν ώριμης σκέψης, ο Bruce εγκαταλείπει την καριέρα που τόσο αγαπούσε», έγραφε στην ανακοίνωσή της η οικογένεια.

Mila Kunis και Demi Moore πρωταγωνιστούν στο ίδιο διαφημιστικό - Η σπόντα για τον Ashton Kutcher

Οι πρώην σύζυγοι παραμένουν δεμένοι σαν οικογένεια

Η κόρη του Willis από τον γάμο του με τη Demi Moore, Tallulah Willis επισκέφθηκε το σπίτι του πατέρα της, όπου διαμένει με τη σύζυγό του Emma Heming Willis και τις κόρες τους Evelyn Penn and Mabel Ray. Η Tallulah τράβηξε δύο φωτογραφίες από την ώρα του οικογενειακού γεύματος τις οποίες ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η αδελφή της Scout LaRue Willis.

Πριν λίγες ώρες η κόρη του ηθοποιού, δημοσίευσε μία φωτογραφία του πατέρα της με τη σύζυγό του. Το ερωτευμένο ζευγάρι απαθανατίστηκε την ώρα του φαγητού.

willis3.jpg

Οι δυο τους είναι χαμογελαστοί και απολαμβάνουν το γεύμα τους στο οικογενειακό τραπέζι. Στη δεύτερη φωτογραφία ο 67χρονος ηθοποιός κρατά στα χέρια του ένα σκυλάκι και συνομιλεί με την Tallulah.

willis2.jpg

Μπορεί ο γάμος τους να τελείωσε επίσημα το 2000 και ο Willis να είναι πλέον παντρεμένος με την Emma Heming, ωστόσο εκείνος και η Demi Moore συχνά περνούν τις γιορτές και άλλες σημαντικές περιστάσεις μαζί.

Ο Bruce Willis έχει αποκτήσει με την τωρινή σύζυγό του την 6χρονη Mabel Ray και την 8χρονη Evelyn Penn, ενώ με την Demi Moore έχουν 3 κόρες την 32χρονη Rumer, την 27χρονη Tallulah και την 29χρονη Scout.

https://www.instagram.com/p/Cl37Kb7JtKp

Τι είναι η αφασία

Η αφασία είναι μια κατάσταση που επηρεάζει την ικανότητά του ατόμου να επικοινωνεί. Μπορεί να επηρεάσει την ομιλία του, καθώς και τον τρόπο που γράφει ή και κατανοεί τόσο τον προφορικό όσο και τον γραπτό λόγο. Η αφασία συνήθως εμφανίζεται ξαφνικά, μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο ή τραυματισμό στο κεφάλι. Ωστόσο, μπορεί να εμφανιστεί και σταδιακά από κάποιον όγκο στον εγκέφαλο ή κάποια ασθένεια. Η σοβαρότητα της αφασίας εξαρτάται από μια σειρά καταστάσεων, συμπεριλαμβανομένης της αιτίας και της έκτασης της εγκεφαλικής βλάβης.

Αφού αντιμετωπιστεί η αιτία, η κύρια θεραπεία για την αφασία είναι η λογοθεραπεία. Το άτομο με αφασία ξαναμαθαίνει και εξασκεί τις γλωσσικές δεξιότητες και μαθαίνει να χρησιμοποιεί άλλους τρόπους επικοινωνίας. Τα μέλη της οικογένειας συχνά συμμετέχουν στη διαδικασία, βοηθώντας το άτομο να επικοινωνήσει.

Η γλυκιά αφιέρωση της Demi Moore για τα γενέθλια του Bruce Willis

Τα γενέθλιά του γιόρτασε στις 19 Μαρτίου ο Bruce Willis και η πρώην σύζυγός του Demi Moore του έστειλε τις ευχές της μέσα από τα social media. Το πρώην ζευγάρι διατηρεί άριστες σχέσεις μετά τον χωρισμό με τον 67χρονο ηθοποιό να δηλώνει για την Moore: «Ακόμα αγαπώ την Demi. Είμαστε πολύ κοντά. Έχουμε τρία παιδιά τα οποία θα συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε μαζί και μάλλον είμαστε τόσο κοντά όσο ποτέ. Συνειδητοποιούμε ότι έχουμε μια δια βίου δέσμευση για τα παιδιά μας. Η φιλία μας συνεχίζεται. Ο θεσμός του γάμου έχει μπει στην άκρη».

https://www.instagram.com/p/CbTtEmgs4uy

«Χρόνια πολλά Bruce, είμαι ευγνώμων για την μεικτή μας οικογένεια» έγραψε κάτω από την φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram η Demi Moore. Η ηθοποιός χαμογελά στον φακό με casual διάθεση φορώντας μια ριγέ σαλοπέτα, λευκό μπλουζάκι και αθλητικά παπούτσια. Στο πλευρό της ο πρώην σύζυγος και πατέρας των παιδιών της, Bruce Willis.

Ο μεγάλος έρωτας της Demi Moore και του Bruce Willis

Η Demi Moore έβγαινε με τον Emilio Estevez το 1986 ωστόσο διέκοψαν τον αρραβώνα τους και χώρισαν. Λίγο αργότερα γνώρισε τον Bruce Willis με τον οποίο ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα παντρεύτηκε το 1987 στο Las Vegas. Η σχέση τους άρχισε να κλονίζεται αφού απέκτησαν το πρώτο τους παιδί και η Demi Moore αποφάσισε να επιστρέψει στην υποκριτική ενώ ο Βruce την ήθελε στο σπίτι μαζί με τα παιδιά τους. Στη συνέχεια, το τρίτο παιδί έκανε τη σχέση πιο δυνατή μέχρι που η Demi έμαθε ότι η μητέρα της πέθαινε. Το ζευγάρι πήρε τότε την απόφαση να τα παρατήσει και να δώσει τέλος στο γάμο του.

Πηγή κεντρικής: