Demi Moore, Claudia Schiffer και όλοι οι celebrities που φέτος επέλεξαν να «το ζήσουν» Ελληνικά

Τσακιρίδου Χριστίνα
Demi Moore, Claudia Schiffer και όλοι οι celebrities που φέτος επέλεξαν να «το ζήσουν» Ελληνικά

Οι δύο καλλονές επέλεξαν τη χώρα μας για τις διακοπές τους όμως δεν ήταν οι μόνες σταρ από το εξωτερικό.

Για μια ακόμα χρονιά η 59χρονη Demi Moore βρίσκεται στη χώρα μας και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της, κάνοντας μία εμφάνιση που έγινε talk of the town.

Η σταρ του Hollywood δημοσίευσε δύο στιγμιότυπα στο λογαριασμό της στο Instagram, με την ίδια, αλλά και το κατοικίδιό της στο πολυτελές yacht, που φιλοξενεί εκείνη και τους φίλους της.

Οι διακοπές της Demi Moore στην Ελλάδα

«Vacation snaps» (Στιγμιότυπα διακοπών), έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός, ποστάροντας 2 αγαπημένες λήψεις από τις διακοπές της. Η Moore χαμογελά στον φακό φορώντας λευκό μπικίνι και οι αναλογίες της είναι πραγματικά αξιοζήλευτες. Δίπλα της δεσπόζει η Ελληνική σημαία ενώ τα τιρκουάζ νερά πίσω της αποτελούν ενδεικτικό δείγμα από τις ομορφιές που έχει η χώρα μας.

https://www.instagram.com/p/ChiaLX1O6R6

Η διάσημη ηθοποιός κάνει tour στα νησιά και δεν δίστασε να ποζάρει με φούξια μπικίνι, έχοντας ως φόντο τα καταγάλανα νερά. Όπως ήταν αναμενόμενο η φωτογραφία της απέσπασε χιλιάδες likes και κολακευτικά σχόλια.

https://www.instagram.com/p/ChSGAe0Oh51

H Demi Moore με κόκκινο μπικίνι κάνει διακοπές στην Ελλάδα και η κόρη της την αποθεώνει

moore_kori2.jpg

Η κόρη της ηθοποιού, Rummer Willis (την οποία έχει αποκτήσει με τον Bruce Willis) ήταν ανάμεσα σε αυτούς που έσπευσαν να την αποθεώσουν γράφοντας: «Μαμά δείχνεις τόσο hot, ω Θεέ μου».

Το περσινό καλοκαίρι η πρωταγωνίστρια της μεγάλης οθόνης πέρασε μεγάλο μέρος των διακοπών της στην Ελλάδα, μαζί με την κόρη της και αγαπημένους φίλους. Η 59χρονη έμεινε αρκετές μέρες στην Αθήνα ενώ λίγο αργότερα βρέθηκε στην Κρήτη όπου βάπτισε την κόρη φιλικού της ζευγαριού στο ξωκλήσι του Αγίου Νικολάου.

Οι ξένοι celebrities «ψηφίζουν» για ακόμη μια χρονιά Ελλάδα

Αρκετά ήταν και φέτος τα πρόσωπα του Hollywood που επέλεξαν τη χώρα μας για τις διακοπές τους. Πρώτος και καλύτερος ο Elon Musk, ο οποίος επισκέφθηκε την Μύκονο μαζί με την σύντροφό του. Ο Βill Gates βρέθηκε για λίγα 24ωρα στην Αθήνα ενώ η Monica Belucci μαζί με την κόρη της ταξίδεψαν στην Πάρο.

https://www.instagram.com/p/CgH3eyoPfaO

Στην μαγευτική Σύρο εντοπίστηκε η Sarah Jessica Parker παρά το γεγονός ότι προσπάθησε να κρατήσει μυστική την άφιξή της.

https://www.instagram.com/p/CgKtCvmvYmB

Η Nicole Scherzinger πόσταρε τις ωραιότερες φωτογραφίες από την Σαντορίνη ενώ η Chiara Ferragni πόζαρε με φόντο την Ύδρα και τις Σπέτσες. Η Εva Mendes και ο Ryan Gosling έκαναν διακοπές στην Αντίπαρο την ώρα που η Nicole Kidman χαλάρωνε στους Παξούς.

https://www.instagram.com/p/ChiBkX7LZMR

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγα 24ωρα το διάσημο μοντέλο, Claudia Schiffer, η οποία δεν σταμάτησε να δημοσιεύει στιγμιότυπα στα social media από τις διακοπές της.

«Δεν θα ξεπεράσω ποτέ αυτά τα τοπία», έγραψε το top model στο ποστ της.