H Demi Moore είναι ξανά ελεύθερη και ωραία! Ο χωρισμός από τον Daniel Humm μετά από 1 χρόνο σχέσης

Τσακιρίδου Χριστίνα
H Demi Moore είναι ξανά ελεύθερη και ωραία! Ο χωρισμός από τον Daniel Humm μετά από 1 χρόνο σχέσης

Η είδηση του χωρισμού της Αμερικανίδας ηθοποιού με τον διάσημο Ελβετό σεφ έγινε γνωστή τρεις ημέρες μετά τα 60α γενέθλιά της.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τα τελευταία 24ωρα η είδηση πως η Demi Moore και ο σύντροφός της, Daniel Humm, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από ένα χρόνο σχέσης.

O χωρισμός Moore-Humm

Η διάσημη ηθοποιός και ο γνωστός σεφ θέλησαν να δώσουν ένα τέλος στη σχέση τους, όπως αποκάλυψε στενός φίλος της Moore στο PEOPLE.

«Είναι καλά. Είναι χαρούμενη και απολαμβάνει τις στιγμές με τα παιδιά και τους φίλους της», τόνισε πηγή από το στενό περιβάλλον της ηθοποιού. Την περασμένη εβδομάδα η Αμερικανίδα σταρ γιόρτασε τα 60ά της γενέθλια και έδειχνε πολύ ευτυχισμένη ανάμεσα σε φίλους, συνεργάτες και συγγενείς.

https://www.instagram.com/p/Ck86TB3OPBl

Λίγο πριν γίνει 60, η Demi Moore απελευθερώνεται, δηλώνει παρούσα και «κερνάει» ενδυνάμωση

H Page Six είχε γράψει πρώτη για το δεσμό της Moore και του Humm τον Μάρτιο του 2022, όταν ακόμη το ζευγάρι κρατούσε χαμηλούς τόνους. Λίγο αργότερα η ηθοποιός επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον Humm τον Μάρτιο του 2022 όταν ανέβασε αρκετές κοινές τους φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram.

«Η Demi γνώρισε τον Daniel μέσω κοινών φίλων και έκαναν “κλικ” αμέσως», δήλωνε τότε πηγή από το περιβάλλον της Moore στο Us Weekly εκείνη την εποχή. Τον Ιούνιο, η ηθοποιός είχε δημοσιεύσει την πρώτη κοινή τους φωτογραφία στο Instagram από το ταξίδι τους στις Βερσαλλίες.

https://www.instagram.com/p/Ce1us1OOZwi

H άστατη προσωπική ζωή της ηθοποιού

Η 60χρονη ήταν παντρεμένη στο παρελθόν με τον Freddy Moore (1980-1985). Από το γάμο της με τον Bruce Willis απέκτησε τρεις κόρες: την 34χρονη Rumer, την 31χρονη Scout και την 28χρονη Tallulah.

Από το 2005 έως το 2013 ήταν παντρεμένη με τον Ashton Kutcher. Μετά από εβδομάδες φημολογιών, το Νοέμβριο του 2011 η Moore ανακοίνωσε τον χωρισμό τους. Μετά από ένα χρόνο σε διάσταση, ο Kutcher έκανε τελικά αίτηση διαζυγίου τον Δεκέμβριο του 2012, κάνοντας λόγο για αγεφύρωτες διαφορές. Στο βιβλίο της «Inside Out», που κυκλοφόρησε το 2019, η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο Kutcher την απατούσε κατά τη διάρκεια του γάμου τους. Η Αμερικανίδα σταρ είχε σχέση στο παρελθόν με αρκετούς επώνυμους άντρες ανάμεσά τους οι: Masha Mandzuka, Oliver Whitcomb και Leonardo DiCaprio.

Πηγή κεντρικής: demimoore