Είναι ιδέα μας ή η Ζέτα Μακρυπούλια κάνει το καλύτερο Ρουκ Ζουκ ever;

Πατούλια Κατερίνα
Είναι ιδέα μας ή η Ζέτα Μακρυπούλια κάνει το καλύτερο Ρουκ Ζουκ ever;

Και κάποια στιγμή ενώ ο χρόνος τρέχει, συνειδητοποιείς όλα όσα έχουν πραγματοποιηθεί!Πολλές εκπομπές, πολλοί άνθρωποι, πολύ παιχνίδι, πολύ γέλιο!Δεν θα είχαμε φτάσει έως εδώ χωρίς τη δική σας αγάπη και στήριξη, είχε γράψει η Ζέτα όταν το Ρουκ Ζουκ συμπλήρωσε τα 1000 επεισόδιά του.

Αν ήσουν μαθητής δημοτικού το 1995, όταν το Ρουκ Ζουκ στο Mega μετρούσε έναν χρόνο στον αέρα και οι αιτήσεις συμμετοχής ήταν χιλιάδες, θυμάσαι πολύ καλά τον πανικό που λάμβανε χώρα με την τότε παρουσιάστριά του Μαίρη Μηλιαρέση.

Το Ρουκ Ζουκ του Mega έμεινα ως το 1997 στον αέρα και η υπογραφή της Μηλιαρέση ήταν τόσο έντονη στο τηλεπαιχνίδι που όταν ακούστηκε το όνομα της Ζέτας Μακρυπούλια στο τιμόνι του Ρουκ Ζουκ του ANT1 το 2017, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σκέφτηκαν πως η Ζέτα δεν θα μπορούσε ποτέ να μπει στα παπούτσια της Μηλιαρέση και να κάνει viral ξανά ένα παιχνίδι που έπαιζαν τα παιδιά ακόμα και στις σχολικές τους εκδρομές και οι μεγάλοι μαζεύονταν για να το παρακολουθήσουν κάθε απόγευμα με μανία.

Κι όμως έχουμε φτάσει στο 2023, το νέο Ροκ Ζουκ ζει και βασιλεύει, συμπλήρωσε τον Δεκέμβριο 1000 επεισόδια και πριν μερικές ημέρες η Ζέτα Μακρυπούλια κλήθηκε να σχολιάσει το τι θα συμβεί του χρόνου με το παιχνίδι που αγαπούν μικροί και μεγάλοι.

Δεν έχω ιδέα τι θα συμβεί, όπως και δεν είχα ιδέα και πριν από δύο χρόνια που πάλι έληγε το συμβόλαιό μου και πάλι πήγαινε καλά. Δεν έχω συζητήσει ακόμα, είναι κάποια πράγματα που αυτήν την φορά θέλω να τα προσέξω ιδιαίτερα. Δεν μπορώ τώρα να σου τα πω. Έχω ένα άγχος με την εκπομπή γιατί είναι πολλά τα έξι χρόνια. Θα πάει και τον έβδομο και θα αρέσει το ίδιο; Δεν θα ήθελα να με αφήσει αυτό πρώτο. Δεν θέλω ένα παιχνίδι, το οποίο το έχω αγαπήσει και το έχω χτίσει τόσο γερά, να το δω να μαραζώνει… Θα προτιμούσα να έκανα μια παύση, αν με κούραζε. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν βλέπει τα νούμερα. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι, που είναι στο κανάλι θα έχουν κάνει έρευνες και διάφορες μετρήσεις, οπότε όταν κάτσουμε κάτω και τα πούμε σοβαρά για το μέλλον, θα ξέρουν αν τραβά ή όχι. Είναι μια σχέση που κρατά χρόνια, μας δένουν πολλά όχι μόνο το Ρουκ Ζουκ. Όπως όλες οι σχέσεις, έχει μία κόπωση σε κάποια στάδια. Θα κάτσουμε να τα δούμε και θα δούμε τι θα συμβεί» είπε χαρακτηριστικά η Ζέτα Μακρυπούλια και κάπου εκεί οι δεκάδες fans του παιχνιδιού (κι εγώ μαζί τους) αρχίσαμε να ανησυχούμε για την αγαπημένη μας συνήθεια που μάλλον θα χάσουμε από την επόμενη σεζόν.

https://www.instagram.com/p/Cl57tFoIYoR

«Η καλύτερη παρουσιάστρια... Μακράν»

Στα τελευταία posts του Ρουκ Ζουκ στο Instagram, ο φόβος των fans της Μακρυπούλια και του Ρουκ Ζουκ έχει μεγαλώσει.

Σχόλια όπως το «Η καλύτερη παρουσιάστρια... Μακράν»,

«Και την νέα σεζόν να είσαι στο πιο αγαπημένων παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης τό Ρουκ Ζουκ είναι το μόνο παιχνίδι που έβλεπα από παιδί κι αν συνεχίσει έστω για 3 χρόνια ακόμα»,

«Ζέτα είσαι ότι πιο όμορφο την ελληνική τηλεόραση κάθε μεσημέρι όταν πάει η ώρα 15:00 ξέρω ότι έχει Ρουκ Ζουκ κάνε κάτι για να έχει και του χρόνου Ρουκ Ζουκ δηλαδή την νέα σεζόν θέλω να είσαι πάντα καλά θέλω να προσέχεις τόν εαυτό για να μπορώ να βλέπω εσένα το χαμόγελο σου», ήταν μόνο μερικά από αυτά που εμφανίζονται.

https://www.instagram.com/p/Cl6ITAuK2hd

Ζέτα μείνε

Αυτό που ίσως δεν καταλαβαίνει η Ζέτα είναι πόσο viral είναι πια η ίδια και το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει τόσο αβίαστα και φυσικά, λες και δεν το παρουσίασε ποτέ καμία πριν από εκείνη. Το Ρουκ Ζουκ το παίζουν τα παιδιά στα διαλείμματα του σχολείου και στα πάρτι που κάνουν, το βλέπουν μεγάλοι αλλά το «γουστάρουν» τόσο πολύ και παρέες όπως αυτές που δηλώνουν συμμετοχή, φίλοι, φοιτητές, νέα παιδιά που δεν θα πήγαιναν ποτέ στο Chase ή που δεν τους νοιάζει να βγάλουν άπειρα χρήματα για να εμφανιστούν στον Εκατομμυριούχο. Το Ρουκ Ζουκ είναι βάλσαμο για τις παρέες, για παίκτες που μπορούν να κάνουν χαβαλέ με τη Ζέτα, η οποία πήρε το παιχνίδι και το έκανε δικό της από το episode 1!

https://www.instagram.com/p/Cl6G_3oImZS

Ζέτα, η τηλεθέαση με 20άρια σε νεανικό και δυναμικό κοινό δεν λέει ψέματα. Το ίδιο και οι παρέες που κάνουν προπόνηση σπίτι τους για να έρθουν να παίξουν μαζί σου στο στούνιο.