H Ζέτα Μακρυπούλια έχει βρει το μυστικό για να απολαμβάνει τον χειμώνα και να διατηρείται fit

H Ζέτα Μακρυπούλια έχει βρει το μυστικό για να απολαμβάνει τον χειμώνα και να διατηρείται fit

Η ηθοποιός- παρουσιάστρια φόρεσε το μπικίνι της και μας θύμισε τι σημαίνει #bodygoals.

Το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου αποτέλεσε ιδανική ανάπαυλα και ευκαιρία για μικρές αποδράσεις εκτός πρωτεύουσας. Αρκετοί celebrities ταξίδεψαν σε κοντινούς (ή και όχι) προορισμούς για να χαλαρώσουν και να χαρούν τις ηλιόλουστες ημέρες με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η παρουσιάστρια του «Rouk Zouk», Ζέτα Μακρυπούλια θέλησε να χαλαρώσει για λίγα 24ωρα μακριά από την Αθήνα και σύντομα θα επιστρέψει στα γυρίσματα του πολυαγαπημένου παιχνιδιού που απολαμβάνουμε καθημερινά μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

H Ζέτα Μακρυπούλια έστειλε #bodygoals μήνυμα από την Κύθνο

Η γνωστή παρουσιάστρια πέρασε το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου στην Κύθνο και απόλαυσε στο έπακρο τον καλό καιρό. Η 44χρονη τόλμησε να βουτήξει στα παγωμένα, καταγάλανα νερά του Αιγαίου. Φορώντας το μικροσκοπικό printed μπικίνι της, η Ζέτα Μακρυπούλια πόζαρε στον φακό και δημοσίευσε ένα υπέροχο καρουζέλ φωτογραφιών.

https://www.instagram.com/p/CkV9I3kovu6

«Γιατί αν είναι να βουτήξεις καν' το στο σωστό σημείο! Στο Αιγαίο! Αισθητά παγωμένο σε σχέση με ένα μήνα πριν, αλλά τόσο αναζωογονητικό! Τώρα ναι! Είμαι έτοιμη και για χειμώνα και για αλλαγή της ώρας…», έγραψε χαρακτηριστικά η Ζέτα Μακρυπούλια κάτω από το post της.

Οι διαδικτυακοί της φίλοι ενθουσιάστηκαν με τη συγκεκριμένη ανάρτηση και της χάρισαν περισσότερα από 28 χιλιάδες likes και αρκετά κολακευτικά σχόλια.

Ζέτα Μακρυπούλια: Το post για την έλλειψη ευγνωμοσύνης που ξεπέρασε τα 20.000 likes σε 4 ώρες

Η κολύμβηση είναι το αγαπημένο sport της Ζέτας Μακρυπούλια

Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά στην Ελληνική showbiz και αυτό οφείλεται στον υγιεινό τρόπο ζωής της. Η παρουσιάστρια ακολουθεί τα τελευταία χρόνια μια ισορροπημένη διατροφή σε συνδυασμό με γυμναστική για να διατηρεί τις εντυπωσιακές αναλογίες της.

Η ίδια έχει μιλήσει πολλές φορές δημόσια για τις δίαιτες που έχει δοκιμάσει, αλλά και τις αγαπημένες της ασκήσεις, που την βοήθησαν να αποκτήσει αυτό το κορμί. Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο «Όλα για την υγεία», η παρουσιάστρια αποκάλυψε:

«Κάποια στιγμή στη ζωή μου λίγο το παράκανα, λίγο που έφαγα παραπάνω, λίγο που έλεγα ότι εντάξει δεν παχαίνω εγώ… Όλα αυτά δηλαδή που σκέφτεται κάποιος που συνήθως είναι αδύνατος, πήρα περίπου 10 κιλά.

Αυτά τα 10 κιλά αποφάσισα να τα χάσω, αλλά πριν από αυτό, πήγα σε έναν διατροφολόγο, έκανα κάποιες εξετάσεις γιατί πιστεύω ότι είναι πολλά πράγματα που κάποιος πρέπει να κοιτάξει πριν απλώς ξεκινήσει μια δίαιτα.

Έκανα διατροφή για ένα χρόνο, και όχι για ένα με δύο μήνες, ένα χρόνο σταθερά, στρατιωτικά, την τήρησα και έχασα τελικά παραπάνω κιλά από αυτά που ήθελα, έχασα γύρω στα 14. Εύκολα πήρα τα άλλα 4 και πια είμαι εντάξει. Το προσωπικό μου συμπέρασμα για τα κιλά είναι ότι η σημασία της ψυχολογίας είναι το Α και το Ω για όλα τα πράγματα κατά τη γνώμη μου».

Σε ό,τι αφορά την γυμναστική της, η παρουσιάστρια κάνει pilates, TRX και προσπαθεί να βρίσκεται συνεχώς σε κίνηση.

Η παρουσιάστρια λατρεύει την κολύμβηση και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μοιραστεί στο Instagram στιγμιότυπα από τις εξορμήσεις της στην παραλία. Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες λήψεις της.

Πηγή κεντρικής: zeta_makripoulia_official