Τα πρώτα λόγια της Tina Turner μετά τον θάνατο του γιου της: «Κλείνω τα μάτια μου και σε σκέφτομαι»

Τα πρώτα λόγια της Tina Turner μετά τον θάνατο του γιου της: «Κλείνω τα μάτια μου και σε σκέφτομαι»
Instagram

Τα αίτια θανάτου του μουσικού και η οικογενειακή τραγωδία.

Όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή (9/12) με σχετική ανακοίνωση της οικογένειας, ο γιος κορυφαίας τραγουδίστριας Tina Turner, Ronnie, έφυγε από τη ζωή στα 62 του χρόνια.

Η σύζυγος του γνωστού μουσικού, Afida Turner, σε σχετική ανάρτηση στο Instagram την Παρασκευή, είπε μεταξύ άλλων: «Έκανα το καλύτερο μέχρι το τέλος αλλά αυτή τη φορά δεν μπόρεσα να σε σώσω».

Μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί πολλές λεπτομέρειες σχετικά με τον θάνατο του 62χρονου ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν αναπνευστικά προβλήματα έπειτα από σύντομη μάχη με τον καρκίνο.

https://www.instagram.com/p/Cl8P7RUOzym

Η Afida Turner, μοιράστηκε και άλλα posts στο Instagram αποκαλώντας τον σύζυγό της «έναν αληθινό άγγελο» που δυστυχώς δεν ξέφυγε από την οικογενειακή τραγωδία.

«Αυτή είναι μια τραγωδία που ακολουθεί τον θάνατο του αδερφού σου Craig, του πατέρα σου Ike Turner και της Alline. Αναπαύσου εν ειρήνη… Τόσο άδικο», έγραψε.

https://www.instagram.com/p/Cl9c9moPYyM

Ο αδελφός του Ronnie Turner, Craig, αυτοκτόνησε το 2018. Η θεία του και αδερφή της μητέρας του, Alline Bullock, πέθανε το 2010. Ο πατέρας του, Ike Turner, έφυγε από τη ζωή το 2007 από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Αυτοκτόνησε ο γιος πασίγνωστης τραγουδίστριας

Με λίγα λόγια και μια ασπρόμαυρη φωτογραφία, η κορυφαία τραγουδίστρια Tina Turner έγραψε στο Instagram της: «Ronnie, έφυγες από τον κόσμο πολύ νωρίς. Με λύπη κλείνω τα μάτια μου και σε σκέφτομαι, αγαπημένε μου γιε».

https://www.instagram.com/p/Cl9Y5HtDRav

Ο Ronnie Turner γεννήθηκε το 1960 και πατέρας του ήταν ο IkeTurner. Οι γονείς του χώρισαν το 1976, αφότου η Tina Turner κατηγόρησε τον Ike για ξυλοδαρμό. Ο Ronnie πρωταγωνίστησε μαζί με τη μητέρα του στη βιογραφική ταινία «What’s Love Got To Do With It», το 1993, η οποία αφηγούνταν την ιστορία της ζωής της διάσημης τραγουδίστριας.