Η Kate Winslet στέλνει ηχηρό μήνυμα για τη γυναικεία ενδυνάμωση

Η Kate Winslet στέλνει ηχηρό μήνυμα για τη γυναικεία ενδυνάμωση
Invision

Η διάσημη ηθοποιός εξηγεί πώς οι γυναίκες μπορούν να νιώσουν πιο δυνατές μετά τα 40.

Η Κate Winslet είναι μια από τις πιο καταξιωμένες ηθοποιούς της γενιάς της και γνωστή υπέρμαχος του body positivity. H Αγγλίδα σταρ της μεγάλης οθόνης στέλνει μήνυμα για τη γυναικεία ενδυνάμωση καλώντας όλες τις γυναίκες άνω των 40 ετών και τις καλεί να συμφιλιωθούν με την εσωτερική ομορφιά τους και να αναδείξουν τη σεξουαλικότητά τους.

Η Kate Winslet στέλνει το δικό της μήνυμα στις 40αρες

Καλεσμένη στο podcast του BBC, «Woman’s Hour», η διάσημη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για το πώς τιμά την ομορφιά της στα 47 της χρόνια και θέλει κι άλλες γυναίκες να κάνουν το ίδιο.

«Γινόμαστε πιο γυναίκες, πιο ισχυρές, πιο σέξι. Γινόμαστε πιο πολύ ο εαυτός μας, έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε και να πούμε τη γνώμη μας και να μην φοβόμαστε τι πιστεύουν οι άνθρωποι για εμάς, να μην νοιαζόμαστε τόσο πολύ για το πώς μοιάζουμε. Νομίζω ότι αυτή η φάση της ζωής είναι καταπληκτική», τόνισε η Winslet.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είπε πως «είμαι 47 κι υπάρχουν ορισμένα πράγματα που δεν κάνουν πια αυτά που θα ήθελες να κάνουν. Αλλά έτσι είναι τα πράγματα, έτσι δεν είναι;» ανέφερε προσθέτοντας πως «πιστεύω πως οι γυναίκες μπαίνουν στα 40, ειδικά μετά τα 45, και σκέφτονται πως αυτή είναι η αρχή της παρακμής και πως κάποια αρχίζουν να αλλάζουν και να ξεθωριάζουν και να πηγαίνουν σε κατευθύνσεις που δεν θέλουν να πάνε. Κι απλά αποφάσισα πως όχι».

https://www.instagram.com/p/Cl4AKbKu6-B

Άλλο πάλι κι αυτό: Η Kate Winslet έχει κόρη και το έκρυβε!

Η Kate Winslet δεν δίστασε να μιλήσει και για την κριτική που έλαβε για την εμφάνισή της ως ντετέκτιβ Mare Sheehan στο «Mare of Easttown» του ΗΒΟ.

«Ποτέ δεν θα γινόταν τέτοια φασαρία ή τόσος θόρυβος για την εμφάνιση ενός άνδρα ηθοποιού, έτσι; Όχι, δεν θα το κάνατε. Είχα μακιγιάζ και όταν ήταν να κάνω το I Am Ruth, που ήταν το επόμενο πράγμα που γύρισα μετά το Mare of Easttown, σκέφτηκα: Λοιπόν, εδώ έχω μόνο μία επιλογή και αυτή είναι να πάω ένα βήμα παραπέρα. Δεν έχω καθόλου μακιγιάζ και απλώς πιάνω τα μαλλιά μου πίσω σε μια άθλια αλογοουρά όπως κάνω κάθε μέρα της ζωής μου ούτως ή άλλως».

Και πρόσθεσε: «Υπάρχουν πολλοί μύθοι, νομίζω, σχετικά με την τελειότητα και τις ηθοποιούς που φαίνονται τέλειες όλη την ώρα και πόσο αληθινό είναι ή όχι. Και με ενδιαφέρει να είμαι αληθινή και να λέω ιστορίες που είναι αληθινές και προέρχονται από έναν τόπο ακεραιότητας».

Η Winslet επικεντρώνεται στην αντιμετώπιση σοβαρών θεμάτων και να ζει τη ζωή της από το να έχει λαμπερή εμφάνιση.

«Αυτό είναι σίγουρα κάτι που νιώθω ότι είναι μια αλλαγή σε αυτή τη στιγμή της ζωής μου. Θέλω παθιασμένα να υπογραμμίσω ζητήματα που πρέπει να συζητήσουμε για τα οποία πιθανόν οι άνθρωποι δυσκολεύονται να μιλήσουν. Και δεν αποφεύγω να φαίνομαι πραγματικά χάλια πολλές φορές. Δηλαδή, ποιος φορά μακιγιάζ ενώ τρέχει να προλάβει να πάει τα παιδιά στο σχολείο; Εγώ όχι πάντως!», είπε η Χολυγουντιανή σταρ με ειλικρίνεια.

Πηγή κεντρικής: apimages.com