Συγκινεί η ανάρτηση της Δώρας Τσαμπάζη για τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τον Αλέξανδρο

Συγκινεί η ανάρτηση της Δώρας Τσαμπάζη για τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τον Αλέξανδρο
Instagram

Τα παιδιά ποζάρουν μπροστά από το δέντρο κρατώντας στολίδια με το όνομα του αείμνηστου Ολυμπιονίκη. «Αναρωτηθήκατε ποτέ την βαρύτητα της ευχής "Και του χρόνου"; Μέσα σε τρεις λέξεις αποτυπώνεται το νόημα της ζωής».

Τα πιο δύσκολα Χριστούγεννα της ζωής της βιώνει η Δώρα Τσαμπάζη μετά τον θάνατο του συζύγου της Αλέξανδρου Νικολαΐδη ο οποίος έφυγε από τη ζωή νικημένος από σπάνια μορφή καρκίνου στα 42 του μόλις χρόνια.

Για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη, η Δώρα Τσαμπάζη ήταν ανέκαθεν ένα δώρο από το Θεό

Ωστόσο, η γνωστή δημοσιογράφος πρέπει να είναι δυνατή για τα παιδιά τους για χάρη των οποίων στόλισε σε αυτές τις γιορτές που όλα είναι διαφορετικά στη ζωή τους μετά τον θάνατο του Ολυμπιονίκη. Ανεβάζοντας μια φωτογραφία με τα δυο της παιδιά μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, η Δώρα Τσαμπάζη έστειλε το δικό της μήνυμα γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Αναρωτηθήκατε ποτέ την βαρύτητα της ευχής "Και του χρόνου"; Μέσα σε τρεις λέξεις αποτυπώνεται το νόημα της ζωής.

Να είμαστε καλά, να έχουμε την υγεία μας και να είμαστε και του χρόνου πάλι εδώ όλοι μαζί. Να μην χρειαστεί να χάσουμε κάποιον που αγαπάμε πολύ για να εκτιμήσουμε τα απλά και τα σημαντικά. Αυτές τις γιορτές λοιπόν, μην γκρινιάξετε, μην μιζεριάσετε. Μην πείτε αυτό που ακούω από πολλούς, "εμένα αυτό το κλίμα χαράς με εκνευρίζει." Εκτιμήστε τις οικογενειακές στιγμές, περάστε ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους σας και ναι, χαρείτε έστω με το ζόρι στην αρχή.

Γιατί η ζωή φέρνει τόσες ανατροπές, που δεν έχουμε την πολυτέλεια να χαλάμε ούτε μισή στιγμή ευτυχίας.

Και του χρόνου φίλοι μου, μέσα από την καρδιά μου».

https://www.instagram.com/p/Cl9NyBwoc4K

Ο αείμνηστος Ολυμπιονίκης είναι πάντα στις καρδιές τους και αυτό φαίνεται σε κάθε ανάρτηση

318190771_1309988919759788_4184717831130893772_n.jpg

Η συγκινητική ανάρτηση της Δώρας Τσαμπάζη πριν από λίγες ημέρες

Πριν λίγες ημέρες η Δώρα Τσαμπάζη δημοσίευσε στο Instagram μία φωτογραφία του Αλέξανδρου Νικολαΐδη αγκαλιά με τη κόρη τους και έγραψε:

Το συγκινητικό μήνυμα της Δώρα Τσαμπάζη για τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη

«Σαν σήμερα πριν πέντε χρόνια, η κόρη μας, μόλις πέντε μηνών μπουσούλησε για πρώτη φορά κι εσύ καμάρωνες για το παιδί θαύμα (ως γνήσιος μπαμπάς κουκουβάγια!) για το δυνατό και πανέξυπνο πλάσμα μας. Σαν σήμερα στολίζαμε κάθε χρονιά το δέντρο μας, ακριβώς ένα μήνα πριν τα Χριστούγεννα, εσύ περνούσες μόνο τα φωτάκια και μετά με άφηνες στον ψυχαναγκασμό μου να βάλω τα στολίδια εκεί που θέλω εγώ. Και φέτος θα στολίσουμε κάποια στιγμή, και τα φωτάκια θα περάσουμε μόνοι μας, όμως το μόνο αληθινό φως που θα συνεχίσει να φέγγει σε αυτό το σπίτι, είναι το δικό σου».

https://www.instagram.com/p/ClYB6YyoHpS

O χαμός του Ολυμπιονίκη έχει βυθίσει στο πένθος την οικογένειά του, τους συγγενείς του και όλο το Πανελλήνιο.

«Η φιλία και η αγάπη όλων σας είναι διαχρονική, όπως και οι αξίες που πρέσβευε ο Αλέξανδρος. Θέλω να σας κάνω όλους μια μεγάλη αγκαλιά, για να χωρέσω μέσα την αγάπη και την στήριξή που μας δείξατε όλον αυτόν τον καιρό. Θα τη φυλάξω για του χρόνου, που θα είμαστε ξανά εδώ με τα παιδάκια μας και με ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη, όπως θα το ήθελε και ο Αλέξανδρος», έγραψε σε άλλη ανάρτηση η δημοσιογράφος στο Instagram.

Η γνωριμία Αλέξανδρου και Δώρας

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης και η Δώρα Τσαμπάζη γνωρίστηκαν σε ένα μπαράκι στη Θεσσαλονίκη το 2012. Εκείνος μόλις είχε χωρίσει από την πρώην σύζυγό του, την βολεϊμπολίστρια Ρούξι Ντουμπρέσκου, και χωρίς να το περιμένει γνώρισε τη γυναίκα που ήταν γραφτό να γίνει ο έρωτας της ζωής του.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το καλοκαίρι του 2016 στη Θεσσαλονίκη με όλη την οικογένεια και τους φίλους τους να δίνουν το παρών. Μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, την 5χρονη Ελεάννα και τον 2 ετών Γιώργο.

Πηγή κεντρικής: doratsampazi