Η Κατερίνα Παπουτσάκη αποκάλυψε τον λόγο που άργησε να κάνει ένα μεγάλο όνειρό της πραγματικότητα

Η Κατερίνα Παπουτσάκη αποκάλυψε τον λόγο που άργησε να κάνει ένα μεγάλο όνειρό της πραγματικότητα
Instagram

Ο λόγος που ο μεγάλος γιος της τής είπε «Μαμά, ντρέπομαι. Πώς το έκανα εγώ αυτό;» & γιατί το διαζύγιό της ήταν κατασταλαγμένο. 

Συνέντευξη στην εκπομπή Open Weekend παραχώρησε η Κατερίνα Παπουτσάκη.Η δημοφιλής ηθοποιός που ασχολείται και με τη μουσική κάνοντας αυτό το διάστημα εμφανίσεις στον Σταυρό του Νότου, μίλησε στην κάμερα του ψυχαγωγικού μαγκαζίνο και στη μίνι κουβέντα με την Ελένη Τσολάκη αναφέρθηκε στο διαζύγιό της, στον έναν από τους δύο γιους της και την τραπ μουσική, τις κριτικές για την ενασχόλησή της με το τραγούδι- το οποίο και ήταν πάντα ένα μεγάλο της όνειρο που άργησε να το πραγματοποιήσει λόγω φοβίας.

Τα δάκρυα της Κατερίνας Παπουτσάκη και η αποκάλυψη της Τζένης Θεωνά για την γνωριμία τους

Είναι γνωστό, πως η ηθοποιός δέχθηκε βαρύτατη κριτική κατά το παρελθόν όταν και υποδύθηκε την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Έτσι, ανέφερε πως «είχα φοβία με όλο αυτό με την Αλίκη και έπρεπε να ρίξω τους τόνους και να μαζευτώ. Μετά ήρθαν τα παιδιά όμως τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή»

Για τον μεγάλο γιο της Μάξιμο και τα μουσικά του ακούσματα είπε σχετικά: «Ο μεγάλος μου γιος δεν ακούει τραπ μουσική. Συγχίζεται γενικά, όταν βρίσκεται κάπου που ακούγονται κομμάτια με σεξιστικό στίχο ή έχει βία. Όταν γύρισε πέρυσι από την κατασκήνωση, άκουγε κάτι τέτοια και προσπάθησα να του εξηγήσω. Του έδειξα την καλή πλευρά της χιπ χοπ μουσικής. Δεν του άρεσε όμως, ήθελε αυτά».

«Σε κάποια φάση συνήλθε, γιατί κάποιοι συμμαθητές του στο σχολείο άρχισαν να ακούν heavy metal και μόνος του άρχισε να αποκωδικοποιεί τι είναι αυτό που του άρεσε και να συνειδητοποιεί πως μάλλον, είχε παρασυρθεί. Σε κάποια φάση μού λέει "μαμά, ντρέπομαι. Πώς το έκανα εγώ αυτό;"».

Σχετικά με τον χωρισμό της από τον επιχειρηματία πρώην σύζυγό της, Παναγιώτη Πιλαφά, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ήταν πολύ κατασταλαγμένο μέσα μου το διαζύγιο, είναι κάτι που συμβαίνει σε όλους. Πήγα να στρεσαριστώ λίγο, αλλά δεν...Μια χαρά».

Αναφορικά με τον αν την ενόχλησαν τα όσα γράφτηκαν και τα διάφορα σχόλια, είπε: «Δεν με ενόχλησε το πώς μπορεί να σχολιάστηκε ή το αν θα με κυνηγάνε στο θέατρο για δηλώσεις. Είναι μια πολύ φωτεινή περίοδος, δεν είναι καθόλου μαύρη. Είναι μεν μεταβατική, αλλά όχι μαύρη».

Αν πρέπει να επιβεβαιώσεις τον χωρισμό, κάν' το όπως η Κατερίνα Παπουτσάκη

Πριν από περίπου ένα μήνα, η είδηση του χωρισμού της Κατερίνας Παπουτσάκη, μετά από δέκα χρόνια γάμου στο πλευρό του επιχειρηματία Παναγιώτη Πιλαφά, έγινε talk of the town.

Έχοντας αποκτήσει δύο γιους, η Παπουτσάκη δεν θέλει να κάνει κάποιο δημόσιο post αναφορικά με τον χωρισμό της και επέλεξε την εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον SKAI, για να επιβεβαιώσει τον χωρισμό της. Κι όχι μόνο επιβεβαίωσε τον χωρισμό της, έδειξε τον δρόμο για το πώς θα πρέπει να μιλούν οι διάσημοι σε τέτοιες περιστάσεις. Χωρίς θυμό, με απόλυτη ειλικρίνεια και με τα παιδιά πάνω απ' όλα στο κάδρο της ζωής μετά το διαζύγιο.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε πρώτα για τους γιους της:

«Στα επαγγελματικά είναι σε πιο ώριμη φάση από ποτέ. Ως μαμά, αισθάνομαι ότι έχω κάνει ό,τι καλύτερο μπορούσα και ό,τι καλύτερο μπορώ. Γίνομαι αυστηρή με τον εαυτό μου αλλά στο κομμάτι των παιδιών είμαι αρκετά υπομονετική, είναι τεράστια ευθύνη και ήμουν πάντα σκεπτική για το αν θα έπρεπε να κάνω παιδιά σε αυτόν τον σκληρό κόσμο. Δεν ζούσα ποτέ στη φούσκα του να γίνω μαμά. Με σκέψη και συνείδηση έγινα μαμά. Οι άνθρωποι που συνειδητά κάνουν παιδιά, έχουν μια άλλη βαρύτητα στο πώς βλέπουν τη σχέση με τα παιδιά. Δεν υπάρχει τέλεια μαμά και μπαμπάς, είμαι ενοχική και προσπαθώ να το δουλέψω».

Η απόφαση του χωρισμού:

Η Κατερίνα κατάφερε να διδάξει τον τρόπο με τον οποίο μιλάει κάποιος για πρώτη φορά για τον χωρισμό του μετά από 10 χρόνια γάμου, την απόκτηση δύο παιδιών και έναν μεγάλο έρωτα. Χωρίς μισόλογα, μιλώντας για τον πρώην σύζυγό της με το όνομά του – δεν το βλέπουμε συχνά τελευταία στις διάσημες που χωρίζουν και μιλούν για τον άνθρωπο δίπλα τους, εκείνον, τον άλλο- η Παπουτσάκη αναφέρθηκε στη σχέση ζωής και στη δυσκολία του χωρισμού:

«Έχει τελειώσει η σχέση μας με τον Παναγιώτη. Ήμασταν 10 χρόνια μαζί, ήταν μία πολύ σημαντική σχέση στη ζωή μου και εξακολουθεί να είναι, γιατί είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου και τα μεγαλώνουμε μαζί. Έχουμε μία πολύ καλή σχέση και προχωράμε. Η ζωή είναι εκεί και μας περιμένει. Δεν έχω ξεκινήσει να ονειρεύομαι ακόμα, είναι ακόμα πολύ νωρίς για να ονειρευτείς. Τη ζούμε τη μεταβατική φάση και τη διανύουμε και όλα καλά.

Εγώ νομίζω ότι είναι ξεκάθαρος ο δρόμος μας και πηγαίνουμε προς το φως, το βλέπω το φως. Είναι μια χαρά, φωτεινά. Πώς θα μπορούσε να μην είναι ο χωρισμός σαν πένθος.

Είναι πολύ σημαντικά αυτά τα πράγματα. Ήταν σχέση ζωής. Δε θα μπορούσε να είναι ο χωρισμός εύκολος σε καμία περίπτωση. Είναι πράγματα που χρειάζονται να γίνουν για να είμαστε όλοι καλύτερα. Δεν με αγχώνει πολύ αυτή τη στιγμή. Θέλω τα παιδιά μου να είναι καλά και σε ισορροπία και αυτό είναι που φροντίζουμε πάντα να κάνουμε με κάθε τρόπο».